Συντονιστής: adem1

Anastasios23 έγραψε:ftso έγραψε:Να αποφεύγεις να γράφεις απο linux σε ntfs και ιδίως στην κατάτμηση που φιλοξενούνται τα windows.
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να υπάρξει σφάλμα και να χάσεις αρχείο.
Αυτο που κανω ειναι οταν εχω καποιο χρησιμο αρχειο στην επιφανεια εργασιας του ubuntu να το κανω αντιγραφη-επικοληση στο partition που εχω μονο δεδομενα
υπαρχει καποιος τροπος για ποιο ασφαλη εγγραφη σε ntfs απο linux?
ή σε καποιο αλο file system το οποιο να βλεπουν και τα windows?
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

ftso έγραψε:Anastasios23 έγραψε:ftso έγραψε:Να αποφεύγεις να γράφεις απο linux σε ntfs και ιδίως στην κατάτμηση που φιλοξενούνται τα windows.
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να υπάρξει σφάλμα και να χάσεις αρχείο.
Αυτο που κανω ειναι οταν εχω καποιο χρησιμο αρχειο στην επιφανεια εργασιας του ubuntu να το κανω αντιγραφη-επικοληση στο partition που εχω μονο δεδομενα
υπαρχει καποιος τροπος για ποιο ασφαλη εγγραφη σε ntfs απο linux?
ή σε καποιο αλο file system το οποιο να βλεπουν και τα windows?
Αυτό που κάνεις τώρα είναι ο καλύτερος τρόπος.
Δεν υπάρχει όπως είπα μεγάλος κίνδυνος, αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι 100% ασφαλές.
Αν δεν σε ενδιαφέρει η εγγραφή απο windows τότε κάνεις την κατάτμηση με τα data ext3 και βάζεις σε windows driver για ανάγνωση μόνο.

marina έγραψε:Είναι ΟΚ το cd. Δουλεύει.
Τώρα μπηκα να δω τις οδηγίες εγκατάστασεις.
Στα partitions που ειχα φτιαξει δεν εχω βαλει συστηματα αρχειων ext3 και linux swap. Μπορώ να το φτιάξω τώρα ή πρέπει μέσα από το linux?