sean έγραψε:το εκανα αλλα και παλι δεν μου εμφανιζει το usb....
Ποιά έκδοση του VB έχεις βάλει; Μήπως είναι η ose; αν ναι ακολούθησε τον οδηγό που λέει τι πρέπει να εγκαταστήσεις.
Συντονιστής: adem1
sean έγραψε:το εκανα αλλα και παλι δεν μου εμφανιζει το usb....

sean έγραψε:τη sun virtualbox...

panagiotis20 έγραψε:
Επίσης μην ξεχάσετε αργότερα από settings--> usb να προσθέσετε μέχρι πόσα usb θα θέλετε να μπορεί να αναγνωρίζει ταυτόχρονα ο guest. Αν δεν βάλετε κανένα φίλτρο τότε δεν θα μπορεί να αναγνωρίζει κανένα. Απλά εισάγετε τα φίλτρα με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις κενές[/list] Κάνουμε μία επανεκκίνηση του ηλεκτρονικού υπολογιστή μας και είμαστε έτοιμοι![]()

ph03nix έγραψε:Συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση!
Λοιπον εχω εγκαταστησει το Virtual Box GUI Version 2.1.4_OSE!: Ως γνωστον τα παραθυρa χρειαζονται τα drivers του chipset κλπ για να λειτουργησει!Οταν βαζω το cd της μητρικης για να κανω εγκατασταση ενω ξεκινα να φορτωσει ανοιγει το παραθυρο και δν μ εμφανιζει τα προγραμματα για να τα εγκαταστησω ολα!Οσο για τον εξωτερικο απλα δεν μ τον αναγνωριζει σαν συσκευη!Το midi ειναι απλα το keyboard που εχω και θελω να γραψω μουσικη,το οποιο συνδεεται μεσω usb!Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν θα καταφερω να γραψω μουσικη με το midi με το VBox η θα αναγκαστωνα κανω Dual Boot?!
Και αν τελικα γινεται πως θα περασω τους drivers στα windows του chiset αλλα και του υπολοιπου hardware?![]()
![]()