diamond_gr έγραψε:Πιθανό να έχεις δίκιο ότι διάβασα καλά το αρχικό κείμενο. Άλλωστε το γνωρίζεις ότι είναι περίοδος εξετάσεων για μένα (και όσο ξέρω και για σένα) οπότε η έρευνα που κάνω είναι για λοιμώδη νοσήματα, παθολογίες κλπ και όχι κάποιο κείμενο άδειας δικαιωμάτων.
Τότε πριν γράψεις κάτι με ύφος ξανα σκέψου το. Όπως λες είναι περίοδος εξετάσεων και δεν έχω τόσο χρόνο να κάθομαι να αναλύω τα αυτονόητα.
diamond_gr έγραψε:Όμως και για τους πρώτους τί σε κάνει να νομίζεις ότι είναι γραμμένοι εξαρχής και οτι κάποιος άλλος δεν τους έχει γράψει πρώτος;
Το ήθος που θα έχει ένας χρήστης ΕΛ/ΛΑΚ και θα παραθέσει στο τέλος και την πηγή του αρχικού οδηγού.
diamond_gr έγραψε:Όσον αφορά τις λύσεις που δίνονται σε άλλα site που έχουν αναγνωστεί στο Ubuntu-gr forum και εμείς όταν ψάχνουμε για λύση στο Google, σε άλλα sites δεν βρίσκουμε την λύση; Μήπως να μπεί και εκεί άδεια;
Δεν το κατάλαβα και πολλά πολλά απο όσα γράφεις. Μπορείς πάντως οποιαδήποτε στιγμή να ξεκινήσεις μια ψηφοφορία για την πρότασή σου.
diamond_gr έγραψε:Πιάνεις ένα ευαίσθητο θέμα με τον Μ. Αλέξανδρο.
Το αφήνω τότε και σου προτείνω να βάλεις όποιον άλλο θέλεις στην θέση του και για τον οποίο η wikipedia κάνει αναφορά.
Off topic:Αλήθεια όμως, ποια είναι η παραποίηση της ιστορίας εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_the_Great ?diamond_gr έγραψε:Off topic:
Μιας και το ανέφερες, έχεις δίκιο ότι είναι γραμμένοι λίγοι οδηγοί (ακόμα) στο Greeklug. Είναι ξεκίνημα ακόμα. Άλλωστε όταν ξεκίνησε και το Ubuntu-gr πρώτοι οδηγοί 1-2 άτομα δεν τους είχαν γράψει (φαντάζομαι μέσα σε αυτούς να ήταν ο linuxman); Επίσης αν είχες διαβάσει όλους τους οδηγούς και άλλα κείμενα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ θα έβλεπες ότι δεν αφορά ΜΟΝΟ Ubuntu. Αφορά και τις άλλες διανομές.
Off topic:ΕΛ/ΛΑΚ δεν είναι μόνο linux όπως έγραψα πιο πριν. Το ΕΛ/ΛΑΚ αναφέρεται σε όλες τις πλατφόρμες. Έτσι σε ένα τέτοιου είδους φόρουμ το να πετάς οδηγούς που είναι για το ubuntu ή το linux ενώ ο τίτλος ή κατηγοριοποίηση δεν κάνει καμία τέτοια αναφορά θα κάνει την αναζήτηση εξαιρετικά δύσκολη.
Επίσης το σχόλιο μου δεν ήταν επιθετικό όπως λες στην αντιγραμμένη πρότασή μου, αλλά συμβουλευτικό.