Learner έγραψε:ntopas έγραψε:Αυτό το 128 τι είναι καίγεται κάτι???
Βάλε να ψήσεις αυγουλάκι![]()
![]()
. Όχι ,όχι , συνήθως το AUXTIN είναι πλασματική θερμοκρασία οπότε μη την λαμβάνεις υπόψιν σου. Είναι "και καλά" θερμοκρασία του κουτιού.
Ωστόσο δεν βλέπω από ανεμιστήρες τίποτα. Είναι συνδεδεμένοι στην μητρική οι ανεμιστήρες ; Αν όχι , τότε μην περιμένεις να δεις στροφές. Αν ναι , τότε τρέξε άλλη μια φοράκαι κάνε μια επανεκκίνηση. Υπάρχει και η περίπτωση το πακέτο lm-sensors να μην υποστηρίζει τον σένσορα που έχει η μητρική για τις στροφές των ανεμιστήρων.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo sensors-detect
ntopas έγραψε:πως σας φαίνονται οι θερμοκρασίες μου..
Το k10temp-pci-00c3 αποκλείεται να δείχνει σωστή θερμοκρασία (εκτός και αν έχεις τον υπολογιστή στο ψυγείο).
Οι θερμοκρασίες σου πρέπει να είναι αυτέςΜητρική και επεξεργαστής , αντίστοιχα. Ωστόσο , δεν βλέπω κάρτα γραφικών. Τι κάρτα έχεις ; Εκτός και αν είναι κάποια άλλη ένδειξη που δεν αναγνωρίζω.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
SYSTIN: +42.0°C
CPUTIN: +41.5°C
Η κάρτα γραφικών μου είναι αυτή της υπογραφής (όπως και η Mobo κλπ).
τώρα για το αν είναι συνδεδεμένοι οι ανεμιστήρες στη μητρική πραγματικά δεν ξέρω, αλλά θα μάθω θα μπω bios να δω τι παίζει εκεί..
"η περίπτωση το πακέτο lm-sensors να μην υποστηρίζει τον σένσορα που έχει η μητρική για τις στροφές των ανεμιστήρων" αυτό πως μπορώ να το μάθω στα σίγουρα??
Ευχαριστώ για το χρόνο σου!!