Συντονιστής: adem1
Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |
Το ιδιο ισχυει και για Windows 7?ftso έγραψε:σου απάντησα στο άλλο θέμα που ρώτησες. βήμα 1 και βήμα 4 δεν ισχύουν...
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
Μετα την εγκατάσταση των Win7 θα χρησιμοποιείται ο bootloader των Windows?ftso έγραψε:ναι
new_ubukcs έγραψε:παιδιά έχω κι εγώ μια απορία...
ακολούθησα τα βήματα για την εγκατάσταση με τη διαφορά ότι έβαλα WinXP και επίσης για την επαναφορά του grub (επειδή έχω τον 2) ακολούθησα την 1η μέθοδο του http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=9294 και λειτουργεί κανονικά αλλά στο ubuntu, το partition στο οποίο εγκατέστησα τα windows φαίνεται στα places όταν ανοίγω το home folder.
αυτό είναι φυσιολογικό ή έχω κάνει κάποιο λάθος???
nautilus /home/*
new_ubukcs έγραψε:ανοίγει κανονικα το home μου και ανοίγει και ένα δεύτερο παράθυρο για τον φάκελο ~/home/lost+found ο οποίος είναι κενός και εμφανίζει το εξής μήνυμα:
" The folder contents could not be displayed.
You do not have the permissions necessary to view the contents of "lost+found". "
τώρα τι γίνεται??
nautilus ~