"Επαναφορά" grub

...το μέρος για να ξεκινήσετε!

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Παρακαλώ να επιλέξετε, με προσοχή, την άδεια που θέλετε να έχουν οι οδηγοί που συγγράφετε.
Πληροφορίες για τις άδειες μπορείτε να βρείτε εδώ.
Άμα επιθυμείτε κάποια άλλη άδεια επικοινωνήστε με κάποιο Διαχειριστή είτε Συντονιστή.

Σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία http://imagebin.ubuntu-gr.org για τις εικόνες.

Re: "Επαναφορά" grub

Δημοσίευσηαπό salinas » 05 Αύγ 2010, 11:53

εγκατασταθηκε και αυτο, απο τον server του otenet.
salinas
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: "Επαναφορά" grub

Δημοσίευσηαπό emmsarris » 05 Αύγ 2010, 15:33

MakisM1 έγραψε:
Αχω την εντυπωση οτι αν βαλεις καποια εφαρμογη του kde (εγω πχ εχω το kdenlive) παιρνεις και το kdesudo δωρο! Εγω το εχω... ηταν το πρωτο που κοιταξα.
Αδυνατω να πιστεψω οτι εγινε εγκατασταση kubuntu και δεν εχει sudo...
Τεσπα, πως το λενε το αντιστοιχο του Synaptic? KPackage Manager? Αν το εχει, ας δοκιμασει να βρει το kdesudo μ'αυτο...
Φιλε salinas, ελπιζω τωρα να καταλαβαινεις γιατι ζηταμε απο τους νεοεισερχομενους να φτιαξουν την υπογραφη τους
Φιλικα
ΜακηςΜ

Α, δεν τό' ξερα για το kdesudo. Μόνο τον Akonadi είχα υπόψη μου και κάτι kdelibs...
Πάντως δεν παίζει να εγκαταστάθηκε kubuntu χωρίς kdesudo! Μάλλον αλλού ήταν το πρόβλημα.
Και ο server του ntua διαπίστωσα στο σταθερό μου ότι έχει πέσει μόνο για 32bit, γιατί στο laptop που έχω την 64bit δεν είχα πρόβλημα... (Αλήθεια τι συμβαίνει εκεί και γιατί γίνεται αυτό???)
Spoiler: show
⇛ Linux:Μαθαίνω┃Προγραμματισμός:DVF77 :lol: στη σχολή┃Αγγλικά:Καλά┃Ιταλικά:Μέτρια┃Γαλλικά:Λίγα
Desktop ubuntu 20.04
Intel Celeron G3900@2.8GHz┃8GB RAM(2400MHz)┃AsRock H110M-HDV┃LG 22MT84DFs@1920x1080
Laptop ubuntu 20.04
HP Probook 430 G2: Intel Core i5 4200 @1,7GHz┃Intel HD 4400┃8GB RAM DDR3(1600MHz)┃1TB SSD SAMSUNG 860 EVO
Άβαταρ μέλους
emmsarris
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Οδηγοί - How to - Tutorials