Το clone output χρησιμεύει για να κάνεις κλώνο μιας οθόνης σε μια άλλη με drag'n'drop της εικονίτσας που εμφανίζει
Συντονιστής: adem1

sudo apt-get install compiz-fusion-bcop compizconfig-settings-manager compiz-dev build-essential libtool libglu1-mesa-dev libxss-dev libcairo2-dev git-coregit clone git://anongit.compiz.org/users/soreau/scripts compizexperimentalcd compizexperimental/chmod +x compiz-addons./compiz-addons install all
./compiz-addons uninstall all
vagrale13 έγραψε:Μπορεις να προσθεσεις και τα καινουρια εφε που ειναι διαθεσιμα!
Θα ειναι ενσωματωμενα με την νεοτερη εκδοση compiz 0.9
Για την εγκατασταση τους εκτελεις:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get install compiz-fusion-bcop compizconfig-settings-manager compiz-dev build-essential libtool libglu1-mesa-dev libxss-dev libcairo2-dev git-core
git clone git://anongit.compiz.org/users/soreau/scripts compizexperimental
cd compizexperimental/
chmod +x compiz-addons
./compiz-addons install all
Το μονο που θα μας ζητησει καποια στιγμη τον κωδικο, τον δινουμε και περισμενουμε λιγακι να τελειωσει!
Μετα κανουμε ενα Logout και ειμαστε ετοιμοι να δοκιμασουμε τα νεα εφε!![]()
Αν για καποιο λογο θελουμε να τα αφαιρεσουμε, εκτελουμε τις ιδιες εντολες, με τη διαφορα, οτι αλλαζουμε την τελευταια εντολη με αυτη
./compiz-addons uninstall all
Πηγη: http://gnome-look.org/content/show.php?content=118511

mangelasakis έγραψε:παιδιά εγώ παρατήρησα και άλλα εφφέ που προστέθηκαν εκτός από αυτά που αναφέρει ο @vagrale13 στην φωτογραφία. Ένα πολύ ωραίο είναι το "screen saver" στα extras , όπως και το "freely transformable windows" στα effects. Προσοχή όμως στο "freely transformable windows" γιατί από τους 2 υπολογιστές που το έχω ενεργοποιήσει, στον έναν όποτε πάω να το τρέξω μου κολάει το ubuntu αλλά δεν ξέρω ακόμη τι φταίει... Ίσως φταίει ο driver της Nvidia κάρτας γραφικών ή ίσως φταίει ο πιο καινούργιος πυρήνας που έχω εγκαταστήσει λόγο ασυμβατότητας του wireless..

cd compizexperimental/git pull./compiz-addons install allanaglyph
atlantis
cubemodel
dialog
elements
extra-animations
fakeargb
fireflies
freewins
ghost
photowheel
putplus