- Κώδικας: Επιλογή όλων
E: dpkg was interrupted, you must manually run 'sudo dpkg --configure -a' to correct the problem.
E: _cache->open() failed, please report.
Συντονιστής: adem1
E: dpkg was interrupted, you must manually run 'sudo dpkg --configure -a' to correct the problem.
E: _cache->open() failed, please report.
bobos73 έγραψε:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
you must manually run 'sudo dpkg --configure -a'
sudo dpkg --configure -a

bobos73 έγραψε:thanx man! ολα οκ! ευχαριστω πολυ!
ΥΓ. παιδια το εχω σε εναν ssd 32GB και μιλαμε παει απισευτα γρηγορα! οταν λεμε σφαιρα, ενοουμε σφαιρα!!!
ΥΓ.2. το μονο που μου την εχει σπασει, ειναι πως οτι κατεβαζω, ολα ειναι στα αγγλικα. εχω σηνιθισει στο ubuntu οτι προσθετω να ειναι στα ελληνικα, σπανια κατι να ειναι σε αλλη γλωσσα....
dpkg was interrupted, you must manually run 'sudo dpkg --configure -a' to correct the problem.

bobos73 έγραψε:φιλε Learner ευχαριστω πολυ! αυτο που λες ,κανω, μιας και δεν εχω αλλη επιλογη. το προβλημμα ειναι πως ολες οι εφαρμογες που εγκαθιστω, ειναι ολες στα αγγλικα. στο ubuntu δεν συνβαινει κατι τετοιο. μοιπως ειναι θεμα αποθετηρηων? χριαζετε κατι να αλαξω ωστε οι εφαρμογες να εχουν ελληνικο περιβαλλον?
πως μπορω να αλαξω το ονομα του υπολογηστη? πιο καλο παιδι θα μου πει?

bobos73 έγραψε:φιλε Learner ευχαριστω πολυ! αυτο που λες ,κανω, μιας και δεν εχω αλλη επιλογη. το προβλημμα ειναι πως ολες οι εφαρμογες που εγκαθιστω, ειναι ολες στα αγγλικα. στο ubuntu δεν συνβαινει κατι τετοιο. μοιπως ειναι θεμα αποθετηρηων? χριαζετε κατι να αλαξω ωστε οι εφαρμογες να εχουν ελληνικο περιβαλλον?
bobos73 έγραψε:πως μπορω να αλαξω το ονομα του υπολογηστη? πιο καλο παιδι θα μου πει?
sudo nano /etc/hosts
sudo nano /etc/hostname