Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου...
-Δεν έχω πρόβλημα με το αν θα υπάρχει επιλογή υποβολής άδειας χρήσης... Η ένστασή μου ήταν εάν θα ήταν υποχρεωτική, καθώς κάτι τέτοιο θα αντέκρουε στους όρους χρήσης που κάνει αποδοχή ένας νεοεγγεγραμμένος χρήστης. Από τη στιγμή όμως που ξεκαθαρίστηκε ότι θα είναι ΕΠΙΛΟΓΗ του καθενός, λύθηκε το ζήτημα. Σε αυτό το σημείο απλώς αναφέρω ότι η ψηφοφορία είναι άσκοπη και ότι θα μπορούσε να γίνει το όλο θέμα μια ανακοίνωση/sticky στη ενότητα των οδηγών και όχι όλο αυτό το πανηγύρι...
-Ο δεύτερος λόγος αντίδρασής μου είναι, γιατί έγινε θέμα οι άδειες χρήσης των οδηγών μετά από 1,5 χρόνο; Και ακριβώς μια μέρα μετά από την αντιγραφή των ΔΙΚΩΝ τους οδηγών του diamond & linuxman στο forum του greeklug; Δηλαδή τόσο καιρό δεν ετίθετο θέμα αντιγραφής των οδηγών σε άλλα forums/ιστολόγια, και "ξαφνικά" εντελώς "τυχαία" το θυμηθήκαμε; Δεν σας φαίνεται παράξενο;
-Ο λόγος είναι ο εξής: Προέκυψε ο φόβος πως θα κάναμε αντιγραφές των οδηγών από τρίτους, πράγμα που το ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ... Οι αντιγραφές έγιναν ΜΟΝΟ από δικούς μας οδηγούς και από κανέναν άλλον...
Για να τελειώνω και να μην σας κουράζω άλλο... Το όλο θέμα ήταν σωστό ως σκέψη (άδεια χρήσης στους οδηγούς), ήταν όμως λάθος το κίνητρο... Το όλο πανηγύρι στήθηκε μόνο και μόνο για να μας αποτραπεί η αντιγραφή οδηγών από τρίτους (που ούτως ή άλλως όπως ανέφερα ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ κάτι τέτοιο) μιας και είμαστε (bullgr, diamond, linuxman) οι πλέον αντιπαθείς στον ftso για διάφορους προσωπικούς λόγους.
Τι να πω.. Ειλικρινά λυπάμαι...
xqtr έγραψε:επειδη ομως εκανες ενα σχολιο για "αυτους που ψηφιζουν σαν προβατα", τουλαχιστον αν εχεις το θαρος, ξανακανε edit το post σου... και ζητα μια συγνωμη... μπεεεεε!
Άντε να ζητήσω συγνώμη που αποκάλεσα τους ψηφοφόρους πρόβατα... Αν και δεν βρίσκω τον λόγο, γιατί και εγώ πρόβατο υπήρξα από τα γενοφάσκια του forum... Απλώς στην πορεία εξελίχθηκα σε μαύρο πρόβατο... μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!