ftso έγραψε:δοκίμασες με το κανονικό search?
υποθέτω πως το quick search δημιουργεί μια βάση για πιο γρήγορα αποτελέσματα και που πολύ απλά δεν έχει ανανεωθεί ακόμη
Έτσι είναι...
Με την κανονική αναζήτηση εμφανίζεται σαν virtualbox-3.0

Συντονιστής: adem1
ftso έγραψε:δοκίμασες με το κανονικό search?
υποθέτω πως το quick search δημιουργεί μια βάση για πιο γρήγορα αποτελέσματα και που πολύ απλά δεν έχει ανανεωθεί ακόμη

MakisM1 έγραψε:Παιδια, ζηταω την υπομονη και κατανοηση σας γιατι ειναι μακρυ το ποστ. Και φυσικα τη βοηθεια σας.![]()
Θα ασχοληθω μονο με το πρωτο μερος του οδηγου του panligo, μεχρι την ενημερωση των repositories, γιατι κατι δεν μου βγαινει
Λοιπον, ενα-ενα τα βηματα:panligo έγραψε:Για όποιον το επιθυμεί μπορεί να προσθέσει τα αποθετήρια του VirtualBox:
Πάμε: Σύστημα--> Διαχείριση Συστήματος--> Πηγές Λογισμικού--> Other Software (Λογισμικό Τρίτων)
Κάνουμε αντιγραφή και προσθέτουμε ανάλογα με την έκδοσή μας τα αποθετήρια:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
deb http://download.virtualbox.org/virtualbox/debian jaunty non-free
Οποτε βλεπω αυτο, που δειχνει το cursor και νομιζω οτι ειναι σωστο.:
Μετα εκτελουμε αυτο:,panligo έγραψε:Μετά για να προσθέσουμε το κλειδί εκτελούμε την εντολή:
wget -q http://download.virtualbox.org/virtualbox/debian/sun_vbox.asc -O- | sudo apt-key add -
Οποτε στο Authentication βλεπω αυτο και νομιζω οτι ειναι σωστο:panligo έγραψε:Και εκτελούμε την παρακάτω εντολή στο Τερματικό για την ενημέρωση των αποθετηρίων μας:
sudo apt-get update
Την εκανα, και απο το Terminal και μετα και απο το απο το Update Manager. Τα αρχεια μου ενημερωμενα λιγωτερο απο ωρα!
Παω λοιπον στο Synaptic Manager και ψαχνω απλα το virtual. Περιμενω οτι θα μου δειξει και το Virtual Box OSE και το Virtual Box 3.... Δεν... οπως φαινεται παρακατω
Τα παραπανω δεν τα γραφω για να κανω τον εξυπνο...Ξερω οτι πιθανοτατα, αν χρησιμοποιησω το Terminal θα την προχωρησω την εγκατασταση.
Ουτως η αλλως, εχω κατεβασει και τοvirtualbox-3.0_3.0.6-52128_Ubuntu_jaunty_i386.deb
φρεσκο απο την Sun![]()
Θελω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ δεν βλεπω το Virtual Box 3 στο Synaptic Manager και θελω να βεβαιωθω οτι θα ειναι εκει μεσα, ουτως ωστε να παιρνω ο,τι updates γινονται και να μην εχω βαλε-βγαλε...
Την βοηθεια σας θα την εκτιμησω πολυ.![]()
Φιλικα
ΜακηςΜ

MakisM1 έγραψε:Υποθετω οτι εσεις το βλεπετε γιατι το εχετε εγκαταστησει, αλλα αν δεν υπαρχει στο Synaptic (αν δεν το εχετε εγκαταστησει απο Terminal, η Debian package) φοβαμαι μηπως δεν κανει updates οπως θα επρεπε.

MakisM1 έγραψε:Λυθηκε! Μονο του!
Μαλλον ακουσανε τις φωναρες μου χθες το βραδυ μεχρι την Καλιφορνια!

MakisM1 έγραψε:Ευχαριστω!
Το ερωτημα: α) Πως κανω iso image τα Windows που επεκτεινονται σε 2 δισκους; Τα βαζω στο brasero και ζηταω να μου τα βγαλει στο USB Disk των 160 Gb που εχω;
β) Το iso image θα αντιγραφτει στο φακελο του Virtual Box, η θα τρεχει απο το iso image; (Εχω πολλα Gb στο usb-disk, αλλα στο δισκο του Vbox εχω αφησει το πολυ μεχρι 30 Gb, τα οποια μαλλον δεν θα φτασουν).