Απορία για το κλειδωμα θεματος με προσφορες κινητης τηλεφων.

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Απορία για το κλειδωμα θεματος με προσφορες κινητης τηλεφων.

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 11 Φεβ 2010, 01:12

Ισως η ερώτηση δεν έπρεπε να είναι γενική και στον πληθυντικό, απλά μου δημιουργήθηκε η απορία από αυτό το κλείδωμα

viewtopic.php?f=7&t=10197

Μου τράβηξε την περιέργεια και διάβασα τις 3-4 δημοσιεύσεις στο νήμα. Δεν είδα κάτι προκλητικό/ υβριστικό/ πολύ περίεργο. Προσωπικά δεν θα απαντούσα ποτέ σε τέτοια ερώτηση όπως του νήματος, αλλά μου έκανε εντύπωση το κλείδωμα χωρίς ένα σχόλιο καν. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι που θα δικαιολογούσαν, μπορώ να σκεφτώ και δυο τρεις, αλλά δεν θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε ποιός το κλείδωσε και γιατί;

Ισως θα βοηθούσε στο να μην ανοίγουν κάποια θέματα.
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?

Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Re: Απορία για τα «κλειδώματα»

Δημοσίευσηαπό vagrale13 » 11 Φεβ 2010, 01:18

Μην βιαζεσαι, θα δεις τον λογο που κλειδωθηκε, συντομα!
Desktop 1: Mint 13 Maya i386 / Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn i386 (development branch)
CPU: AMD ATHLON II X2 215 │ RAM: 4026Mb │ Graphics Card: GeForce 210 512MB │ LG W2243S : 1920 x 1080
Desktop 2: Ubuntu 12.04 LTS Precise Pangoli i386
AMD Athlon 64 X2 5800+ │ 1024Mb │ nForce 7600 256MB (onboard) | 1024 x 768
Laptop : Sony Vaio VGN-N11m : Ubuntu 14.04Lts Trusty Tahr i386 (Mate desktop)

*Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες
*Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Άβαταρ μέλους
vagrale13
Freedom
Freedom

Launchpad: vagrale
IRC: vagrale13
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 11 Φεβ 2010, 01:30

Καθόλου δε βιάζομαι. Ούτε και ενδιαφέρον προσωπικό έχω, εκτός από την επιφανειακή περιέργεια που περιέγραψα.

Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 11 Φεβ 2010, 02:29

Εγώ κλείδωσα το νήμα και απλά δεν είχα χρόνο να γράψω την αιτιολόγηση.
Με συγχωρείτε.

Η αιτιολόγηση είναι η εξής :
έγραψε:Κλειδώνει γιατί είναι εμπορικό, στο forum απαγορεύεται το προμοτάρισμα εμπορικών προϊόντων και συμβάσεων.
Και εντελώς άσχετο με τα θέματα που πραγματεύεται το forum.

Και για να μην παρεξηγηθώ και αρχίσουν οι συγκρίσεις με άλλα νήματα:
Άμα ήταν γενικό και δεν αναφερόταν σε συγκεκριμένα προγράμματα εταιριών μπορεί και να έμενε.
Αλλά και ο τρόπος που συντάχτηκε ήταν άκρως προκλητικός.

Θα ήθελα να προσθέσω είναι πρώτη φορά που ένα νήμα προκαλεί αυτή την έντονη αντίδραση μου και συναισθήματα μέχρι και θυμού.
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 11 Φεβ 2010, 10:58

Δεν θυμάμαι τον τρόπο που συντάχθηκε το τόπικ (αν έφαγε edit δηλαδή), αλλά αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται καθόλου προκλητικό. Το "πάρε amd, είναι καλύτερος από τον intel" προμοτάρει περισσότερο από αυτό :eh:
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 11 Φεβ 2010, 16:54

tolis_01 έγραψε:Δεν θυμάμαι τον τρόπο που συντάχθηκε το τόπικ (αν έφαγε edit δηλαδή), αλλά αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται καθόλου προκλητικό. Το "πάρε amd, είναι καλύτερος από τον intel" προμοτάρει περισσότερο από αυτό :eh:

Ειναι πολυ ενοχλητικο και σοβαρα με υποτιμαει ως συνομιλιτη οταν καποιος παιρνει μια λογικη που στεκει σε ενα πεδιο, και παει να την εφαρμοσει σε ενα αλλο. Κανοντας την παραδοχη οτι δεν υπαρχει αντικειμενικο συστημα αναφορας.

Οχι αυτο που λες δεν ισχυει. Αμα βγει ψηφοφορια ποιοι επεξεργαστες ειναι καλυτεροι και ειναι συνεταγμενη καπως ετσι :

Τεχνολογια AMD64 ειναι καλυτερη απο την EM64T?? ειτε κατι αναλογο ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ αποδεκτο. Και ας ξερουμε οτι η μια ειναι στην μια εταιρεια και η αλλη στην αλλη εταιρεια.

Intel ειτε AMD : Μπορει οριακα να γινει αποδεκτο γιατι ειναι κατι που αφορα τα μελη του forum, ΑΜΕΣΑ.

Ομως προσφορες INTEL σε σχεση με προσφορες AMD ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ. Δεν ειμαστε παζαρι. Και αν σας προσβαλλει η εκφραση, ουτε κυριλε εμπορικο κεντρο. Υπαρχουν αλλα forum στα οποια μπορειτε να συζητησετε για διαφορα θεματα αυτου του ειδους. Και δεν υποτιμαω ουτε τα εμπορικα θεματα απλα δεν ειναι εδω ο χωρος να τα συζητησουμε αυτα.

Ελπιζω η απαντηση μου να σας καλυψε.-

Και διορθωνω και το τιτλο αυτου του νηματος βγαζοντας τα ειρωνικα εισαγωγικα απο την λεξη κλειδωματα. Οπως και την παω στο ενικο.
Ειναι το κλειδωμα και δεν ειναι πραξη χλευασμου ουτε ειρωνιας.
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 12 Φεβ 2010, 00:27

Nisok έγραψε: Ελπιζω η απαντηση μου να σας καλυψε.-

Και διορθωνω και το τιτλο αυτου του νηματος βγαζοντας τα ειρωνικα εισαγωγικα απο την λεξη κλειδωματα. Οπως και την παω στο ενικο.
Ειναι το κλειδωμα και δεν ειναι πραξη χλευασμου ουτε ειρωνιας.

Φίλε nisok, νομίζω ότι δεν είσαι εντάξει. Σε κάθε περίπτωση μου δημιουργείς ένα παράπονο. Που διέκρινες χλευασμό ή/και ειρωνεία; Πες μου σε παρακαλώ. Διάβασε συνολικά όσα post μου μπορείς, αν σε ενδιαφέρει να έχεις γενική εικόνα. Για τον πληθυντικό το εντόπισα και μόνος μου από την πρώτη γραμμή.

έγραψε:... Φαντάζομαι ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι που θα δικαιολογούσαν, μπορώ να σκεφτώ και δυο τρεις, αλλά δεν θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε ποιός το κλείδωσε και γιατί;

Ισως θα βοηθούσε στο να μην ανοίγουν κάποια θέματα.

Αν μου βρεις το χλευασμό ή την ειρωνεία να σου ζητήσω συγγνώμη με μεγάλη χαρά. Ως τότε όμως, μάλλον το είδες στραβά το πράγμα χωρίς λόγο. Απλά, έχω συνηθίσει στο φόρουμ τα πράγματα να έχουν κάποια λογική εξήγηση. Είδα ένα κλείδωμα χωρίς τέτοια. Κατόπιν την προσέθεσες και δεν την κρίνω, τη σέβομαι. Και μετά διορθώνεις τα ειρωνικά εισαγωγικά. Θα μου πεις γιατί τα έβαλες και γιατί πληθυντικός. Η τίμια απάντηση είναι ότι έψαχνα για ένα γενικό κανόνα και δεν ήθελα να νομίζεις ότι κριτικάρω το δικό σου κλείδωμα. Και μετά παρατήρησα ότι ίσως δεν πάει ο πληθυντικός μια που αφορμή ήταν το συγκεκριμένο. Κράτα μόνο ότι όποιος ψάχνει ένα γιατί (και το εξηγώ κιόλας «Ισως θα βοηθούσε στο να μην ανοίγουν κάποια θέματα») δεν σου επιτίθεται απαραίτητα. Αυτά.

Arch 64b με KDE
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Re: Απορία για το κλειδωμα θεματος με προσφορες κινητης τηλεφων.

Δημοσίευσηαπό Nisok » 13 Φεβ 2010, 02:50

Η ειρωνια προερχεται απο τα "εισαγωγικα".

Διαβασε τη παρακατω προταση:

Σε "πειραξε" το υφος μου? Γιατι "νομιζεις", οτι εχεις δικιο και αντεδρασα "υπερβολικα".

Πως σου φαινεται ?
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εκτύπωση

Re: Απορία για το κλειδωμα θεματος με προσφορες κινητης τηλεφων.

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 13 Φεβ 2010, 17:41

Μου φαίνεται ότι δεν έχει νόημα η συνέχεια αυτού του διαλόγου. Από τόσες γραμμές σου χτύπησαν τα εισαγωγικά... Οκ.

Arch 64b με KDE
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Γενικά