ρε παιδια από εξωτερικό δεν το εχω ψάξει καθόλου και δεν εχω ιδέα τι παίζει. Φαντάζομαι ότι θα χρεώνομαι και έξοδα αποστολής (δεν ξέρω και με το τελωνείο τι παίζει) συν ότι πρέπει να πληρώσω κάποια έξτρα για την εγγύηση οπότε δεν νομίζω ότι θα κερδίσω τίποτα και εκτός αυτό θα περιμένω και τον διπλάσιο χρόνο μέχρι να μου τον φέρουν. Και αν πάει κάτι στραβά (πχ κάποιο λάθος στην αποστολή η κάποια ζημιά στην μεταφορά) τότε φαντάζομαι θα μπώ σε μεγαλύτερη φασαρία και όλα αυτά για να γλυτώσω 20-30 ευρώ (και αν τα γλυτωσω και αυτά) η για να παραγείλω λαπτοπ χωρίς τα παραθυράκια που ούτως η άλλως δεν θα τους κάνω το χατήρι να βάλω win στο καινούριο μου μηχάνημα (δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος και δεν θα τους κάνω και το χατήρι). Σκέφτομαι βέβαια να ξεκινήσω και τον μαραθώνιο για μη αποδοχή των windows και την επιστροφή χρημάτων (η ακόμη καλύτερα επαίκταση εγγύησης).
Όσον αφορά το λάπτοπ κλείνω προς αυτό :
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905429&u=TOSHIBA-SATELLITE-M505D-S4930μιας και έχω ακούσει ότι η toshiba έχει πολύ καλό σέρβις όπως και την dell και επειδή έχει και μικρότερο μέγεθος οπότε θα είναι και πιο πρακτικό... Βέβαια από e-shop δεν είναι πλέον διαθέσιμο αλλά το βρίκα και από άλλο κατάστημα και σκέφτομαι να το παραγγείλω τώρα αμέσως για να προλάβω διαθεσιμότητα...
αυτά φίλοι μου...