headless έγραψε:Εχμ.....hello.Κοιτάξτε γύρω σας,και η Canonical αυτό πάει να κάνει,ένα free Os-X πάει να στήσει.
Πάρε και apple lookalike artwork,πάρε και intergration με κοινωνικά sites,πάρε και εφαρμογές επι πληρωμή στο software store,πάρε και μαγαζάκι για να πουλάμε mp3(!!) Itunes wannabe.
Το χειρότερο,το ubuntu γίνεται όλο και περισσότερο «μονολιθικό»,δύσκολο να το σκαλίσεις,να πειραματιστείς.
Όπως λέγαμε και χτες-προχτές σε μια κουβέντα με τα παιδιά στο irc,δοκιμάστε να αφαιρέσετε κάποιο βασικό μέρος όπως τα notifications ή το pulseaudio.
Θα βρεθείτε προ δυσάρεστης εκπλήξεως.
Σόρρυ για την γκρίνια αλλά δεν είναι στραβός ο γιαλός,εμείς αρμενίζουμε στραβά.
Γιατι βιαζεστε να κρινετε, αφηστε να δουμε πρωτα και αν αυτο που θα βγαλουν δε μας αρεσει μπορουμε να δοκιμασουμε κατι αλλο, τοσα distrοs υπαρχουν
Γιατι τι σε χαλανε οι εφαρμογες επι πληρωμη, αν θες τις αγοραζεις, δεν ειναι κακο, υπαρχουν χωρες οπου υπαρχουν αυστηροι κανονες περι πνευματικων δικαιωματων (ΗΠΑ) και αν θες να πετυχεις πρεπει να εισαι νομιμος σε αυτες, αλλιως κατσε στο 0,5 %
Αν ολα δουλευουν αψογα δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να αφαιρεθουν βασικα μερη του λειτουργικου, εγω που θε μου αρεσει να σκαλιζω βασικα μερη του λειτουργικου δεν εχω προβλημα, οποιος θελει κατι τετοιο μπορει καλλιστα να δοκιμασει το debian, το ubuntu απευθυνεται σε αλλο κοινο (στους πολλους και οχι σε λιγους geeks)
Νομιζω οτι το ubuntu δεν αρμενιζει καθολου στραβα, οι ανθρωποι εχουν καταλαβει τι πρεπει να κανουν για να πετυχουν και μεχρι τωρα δεν εχουν διαψευσθει καθολου, ξερεις πολλες linux διανομες που μεσα σε πεντε χρονια εχουν σαρωσει τα παντα στο διαβα τους ?