Desktop Screenshots

...wallpapers, screenshots, videos, χιούμορ, κλπ

Συντονιστές: Geochr, konnn

Re: Desktop Screenshots

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 20 Μαρ 2010, 12:46

giannis12a έγραψε:
Να μου δώσεις κι εμένα τους providers που έχεις για τον καιρό. Ο ένας σου δίνει ήλιο με συννεφιά και 13 βαθμούς και ό άλλος πως είναι βραδάκι με συννεφιά και 9 βαθμους Κελσίου.
Εκτός και άν παρακολουθεις και τον καιρό στο Λονδίνο , όπως κάνουν κάποιοι με τα χρηματιστήρια. :mrgreen:

Καλή παρατήρηση, αλλά, για να είμαστε δίκαιοι, το screenlet στην μικρογραφία της ημέρας εκείνης (κάτω αριστερά) δείχνει φεγγαράκι και 8 βαθμούς ενώ στο panel φεγγαράκι και 9. Ενας βαθμός απόκλιση δεν είναι και έγκλημα. Υποθέτω ότι η μεγάλη φωτό είναι ο μέσος όρος της μέρας και ότι το refresh rate είναι αργό, αν υπάρχει, δεδομένου και του uptime (ας πούμε ότι άνοιξα απόγευμα και απλά δεν άλλαξε καθόλου ή τουλάχιστον μέχρι τη λήψη του screenshot). Καλό χιούμορ, παρά ταύτα.
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?

Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό giannis12a » 20 Μαρ 2010, 13:19

Apopas έγραψε:
giannis12a έγραψε:Και σαν χρήστης που είσαι και του kde, έχεις πάρει χαμπάρι πως ειναι μαϊμού πλάσμα όλο αυτό έ? :twisted:

Βασικά, κάλυμμα οθόνης είναι για καμουφλάζ. Όταν είναι να πιάσω το netbook μου, απλά το βγάζω και δουλεύω από κάτω... 8-)

........ :mrgreen:
Εικόνα
το link παραπέμπει σε ανθρωπιστικού περιεχομένου σελίδα
pleiades place
Γνώσεις ⇛ Linux: Είμαι Χάκερ ┃ Προγραμματισμός: Όχι δεν προγραμματίζω ποτέ τίποτα, τ' αφήνω όλα στην τύχη ┃ Αγγλικά: Γαλλικά/Χορός/Πιάνο
Άβαταρ μέλους
giannis12a
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 24 Μαρ 2010, 19:23

Πολυ υπουλος ο Γιαννης ! Το 2ο θεμα για τις κοπελες ποιο ειναι ?? (@ giannis12a)
while ( ! ( succeed = try() ) );
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

IRC: dtrzG
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jemadux » 05 Απρ 2010, 16:36

1 Γνώσεις Linux: ✅✅✅✔️✔️ ┃ Προγραμματισμού: ✔️✔️✔️✔️✔️ ┃ Αγγλικών: ✅✅✅✔️✔️
2 Debian Stable (en_US.UTF-8)
3 AMD Ryzen 5 2500U Radeon Vega Mobile Gfx ‖ RAM 16MiB ‖ Dell Inspiron 3585
4 Radeon Vega Mobile Gfx
5 Qualcomm Atheros QCA9377 802.11ac Wireless Network Adapter
Άβαταρ μέλους
jemadux
daemonTUX
daemonTUX

IRC: jemadux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό andreas_g » 05 Απρ 2010, 18:13

Spoiler: show
pc_magas έγραψε:Nα και το δικό μου desktop:

Μπορώ να έχω το wallpaper παρακαλώ!!!! :P
Open your source, Open your mind.

Εικόνα

Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Slackware 13.0 32bit σε Dell Inspirion 1525
Προδιαγραφές ⇛ T4200 │ 2GB │ GM965 │ BCM4312 │ HD Audio │
Άβαταρ μέλους
andreas_g
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό mixalns » 25 Απρ 2010, 22:52

Εικόνα στην Επιφάνεια Εργασίας Xplanet
Άβαταρ μέλους
mixalns
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό giannis12a » 26 Απρ 2010, 17:41

Το ξέρω πως το φόρουμ είναι πατουσοκατάσταση και γι' αυτό συχνά πυκνά ανεβάζω κάποια κουντουεΐστικα για να σας την σπάσω που έχω πιο σύγχρονο desktop από εσάς. :P

Εικόνα
Εικόνα
pleiades place
Γνώσεις ⇛ Linux: Είμαι Χάκερ ┃ Προγραμματισμός: Όχι δεν προγραμματίζω ποτέ τίποτα, τ' αφήνω όλα στην τύχη ┃ Αγγλικά: Γαλλικά/Χορός/Πιάνο
Άβαταρ μέλους
giannis12a
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 27 Απρ 2010, 01:33

giannis12a έγραψε:Το ξέρω πως το φόρουμ είναι πατουσοκατάσταση και γι' αυτό συχνά πυκνά ανεβάζω κάποια κουντουεΐστικα για να σας την σπάσω που έχω πιο σύγχρονο desktop από εσάς. :P

Εικόνα

Ωπα!Τρελη αλλαγη!Και λιγες λεπτομερειες δε βλαπτουν! :mrgreen: Επισης ρε συ,πρεπει να σε κυνηγαω λιγο για να μου πεις για το θεμα που ειχες στο νετμπουκ!? :mrgreen: Φιλικα παντα ! ;)
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό giannis12a » 27 Απρ 2010, 13:57

dtrzG έγραψε:
giannis12a έγραψε:Το ξέρω πως το φόρουμ είναι πατουσοκατάσταση και γι' αυτό συχνά πυκνά ανεβάζω κάποια κουντουεΐστικα για να σας την σπάσω που έχω πιο σύγχρονο desktop από εσάς. :P

Εικόνα

Ωπα!Τρελη αλλαγη!Και λιγες λεπτομερειες δε βλαπτουν! :mrgreen: Επισης ρε συ,πρεπει να σε κυνηγαω λιγο για να μου πεις για το θεμα που ειχες στο νετμπουκ!? :mrgreen: Φιλικα παντα ! ;)

Βρε συ . δεν είχα ανεβάσει εγώ το θέμα με το netbook. :D

Λοιπόν τώρα για το Κουντουέ,
Καταρχάς μίκρυνα το κάτω, αφαίρεσα τα πάντα και κράτησε μόνο το μενού τύπου kickoff, την ελαχιστοποίηση των ανοικτών παραθύρων και την ώρα.

Στο πάνω πάνελ , έβαλα το παλιό μενού , τις 4 επιφάνεις εργασίας με αριθμό να φαίνεται, συντομεύσεις γι' αυτά που χρησιμοποιώ συχνότερα και δεξιά το task manager μαζί με κάδο ανακύκλωσης και την ειδοποίηση για τις συσκευές.

Plasmoids,
έχω μόνον το luna με τις φάσεις της σελήνης για να ξέρω πότε θα σεληνιαστεί η γυναίκα μου :crazy: που όλη την ώρα είμαι εδώ και σκαλίζω το πισι και το customizable weather :bow: :bow: :bow: :bow: για τον καιρό που τα σπάει κυριολεκτικά.

Dolphin,
Θέμα έχω βάλει το θεϊκό Bespin, θέμα του bespin έχω βάλει το metal με ενεργοποιημένο στην ενότητα Windows > backrounds το κουτάκι που λέει "Air" like circle overlay για να εμφανιστούν οι κύκλοι τύπου Air στον dolphin και αλλού.
Χρώμα έχω δικό μου τροποποιημένο , το οποίο πατάει στο bespinDust, άν θέλετε κάτι παρόμοιο , μπείτε στο kdelook.org > schemes > kde4 και κατεβάστε από εκεί το lcelilac που έχω ανεβάσει παλιότερα, μέχρι ν' ανεβάσω για όποιον θέλει το νέο.

http://kde-look.org/content/show.php/Ic ... ent=121379

Icon theme,
Κι εδώ για θέμα εικονιδίων έχω το bespin icons. :bow: Κάτι πολύ διαφορετικό από τα συνιθισμένα. Άν θέλετε το bespin style, υπάρχει στο synaptic, αλλά τρώει κολλήματα από εκεί, καλύτερα compile απο την πηγή απευθείας και θα είστε μια χαρά. Ούτε ένα κρασάρισμα δεν μου έχει κάνει. Το ίδιο και για τα εικονίδια , που μόνον με compile θα τα περάσετε. Είναι πολύ εύκολο να γίνει , δείτε το παρακάτω λινκ για οδηγίες, είναι στράτα - στρατούλα

http://ubuntuevolution.wordpress.com/20 ... op-part-1/

Αυτά τα ολίγα για το τωρινό config που τρέχω , μέχρι να το βαρεθώ.
Α και βρείτε μου τα περιττά στολίδια του kde ρε πατουσοπόδαροι :wave: :thumbdown: :mrgreen: :crazy: :shh: :geek:
χαχα , θα έσκαγα άν δεν το έγραφα.
Εικόνα
pleiades place
Άβαταρ μέλους
giannis12a
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 27 Απρ 2010, 23:30

Ωραιος! Ναι ρε συ συγγνωμη μπερδευτηκα !! :crazy: :crazy: Ο Apopas ειναι αυτος που μου χρωσταει απαντηση !! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Put the FUN back