dtrzG έγραψε:giannis12a έγραψε:Το ξέρω πως το φόρουμ είναι πατουσοκατάσταση και γι' αυτό συχνά πυκνά ανεβάζω κάποια κουντουεΐστικα για να σας την σπάσω που έχω πιο σύγχρονο desktop από εσάς.

Ωπα!Τρελη αλλαγη!Και λιγες λεπτομερειες δε βλαπτουν!

Επισης ρε συ,πρεπει να σε κυνηγαω λιγο για να μου πεις για το θεμα που ειχες στο νετμπουκ!?

Φιλικα παντα !

Βρε συ . δεν είχα ανεβάσει εγώ το θέμα με το netbook.
Λοιπόν τώρα για το Κουντουέ,
Καταρχάς μίκρυνα το κάτω, αφαίρεσα τα πάντα και κράτησε μόνο το μενού τύπου kickoff, την ελαχιστοποίηση των ανοικτών παραθύρων και την ώρα.
Στο πάνω πάνελ , έβαλα το παλιό μενού , τις 4 επιφάνεις εργασίας με αριθμό να φαίνεται, συντομεύσεις γι' αυτά που χρησιμοποιώ συχνότερα και δεξιά το task manager μαζί με κάδο ανακύκλωσης και την ειδοποίηση για τις συσκευές.
Plasmoids,
έχω μόνον το luna με τις φάσεις της σελήνης για να ξέρω πότε θα σεληνιαστεί η γυναίκα μου

που όλη την ώρα είμαι εδώ και σκαλίζω το πισι και το customizable weather

για τον καιρό που τα σπάει κυριολεκτικά.
Dolphin,
Θέμα έχω βάλει το θεϊκό Bespin, θέμα του bespin έχω βάλει το metal με ενεργοποιημένο στην ενότητα Windows > backrounds το κουτάκι που λέει "Air" like circle overlay για να εμφανιστούν οι κύκλοι τύπου Air στον dolphin και αλλού.
Χρώμα έχω δικό μου τροποποιημένο , το οποίο πατάει στο bespinDust, άν θέλετε κάτι παρόμοιο , μπείτε στο kdelook.org > schemes > kde4 και κατεβάστε από εκεί το lcelilac που έχω ανεβάσει παλιότερα, μέχρι ν' ανεβάσω για όποιον θέλει το νέο.
http://kde-look.org/content/show.php/Ic ... ent=121379Icon theme,
Κι εδώ για θέμα εικονιδίων έχω το bespin icons.

Κάτι πολύ διαφορετικό από τα συνιθισμένα. Άν θέλετε το bespin style, υπάρχει στο synaptic, αλλά τρώει κολλήματα από εκεί, καλύτερα compile απο την πηγή απευθείας και θα είστε μια χαρά. Ούτε ένα κρασάρισμα δεν μου έχει κάνει. Το ίδιο και για τα εικονίδια , που μόνον με compile θα τα περάσετε. Είναι πολύ εύκολο να γίνει , δείτε το παρακάτω λινκ για οδηγίες, είναι στράτα - στρατούλα
http://ubuntuevolution.wordpress.com/20 ... op-part-1/Αυτά τα ολίγα για το τωρινό config που τρέχω , μέχρι να το βαρεθώ.
Α και βρείτε μου τα περιττά στολίδια του kde ρε πατουσοπόδαροι
χαχα , θα έσκαγα άν δεν το έγραφα.