από ionas 77 » 22 Απρ 2010, 13:28
Καλησπερα ,ειμαι καινουργιος στο linux, προσπαθω εδω και μερικα χρονια περιστασιακα να τρεξω linux αλλα συνηθως απο τα προβληματα που σηναντουσα με το ασυρματο δυκτιο τα παραταγα,πριν απο λιγο καιρο ομως επεσα μπροστα στον μονομαχο η ιδεα οτι εχω ubuntu στα ελληνικα και με τοσα χρησιμα προγραματα με γοητευσε. Ετσι λοιπον εγραψα ενα memory stick μεσα απο windows 7 και το ετρεξα σαν live dvd, προς μεγαλη μου εκπληξη ολα δουλευαν μια χαρα αναγνωριστικαν ολες πιστευω οι συσκευες και ειδικοτερα το usbmodem της cosmote και συνδεθηκα στο internet. Ηταν τοσο μεγαλη η χαρα μου που εσβησα τα windows 7 και εγκαταστησα τον monomaxo και τοτε αρχισε ο γολγοθας για εναν αποιρο χρηστη στο linux. Εφαγα ωρες και ωρες στο internetcafe διαβαζοντας forum και λυσεις σχετικα με το πως θα κανω να δουλεψει το usbmodem της cosmote. Βρηκα πολες λυσεις αλλα με τη σχετικα μικρη γνωση δεν μπορεσα να τις εφαρμοσω σωστα, σκεφτηκα λοιπον,οτι οταν δουλεψε σωστα ο monomaxos ειχα εγαταστημενα τα windows 7 και ετσι ξανα εκανα εγκατασταση των windows, σκεφτηκα ισως ο monomaxos χρησιμοποιουσε με καποιο τροπο τους drivers η κατι που δεν γνωριζω ακομα κατι απο τα windows .Αλλα και παλι δεν δουλεψε παρο ολο που προσπαθω να ξανα φερω τα windows στην κατασταση που ηταν δηλαδη με τους drivers και ενημερωσεις πριν τα διαγραψω. Σας παρακαλω αν καποιος θελει να με βοηθησει να βρω την ηρεμια και τον υπνο μου ας που απαντηση. Μου αρεσει η φιλοσοφια το ανοιχτου λογισμικου και θελω και εγω να κανω κατι στη διαδωση του αν μπορω.Ευχαριστω προκαταβολικα και τα συγχαρητιρια μου στον στους δημιοργους ,συντελεστες του μονομαχου.
Γνώσεις ⇛ Linux:Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά:Μέτρια
monomaxos ver.4.0 32bit σε HP 2133
Via C7 M processor 1.6Ghz│ Μνήμη :1GB │ Κάρτα Γραφικών : VIA Chrome9 HC IGP Family WDDM
|Broadcom 802.11g Network Adapter│HP Integrated Bluetooth module │SoundMAX Integrated Digital HD Audio │ 8.9’’ WSVGA (1024x768) LED