Συντονιστής: adem1

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

nikosal έγραψε:Όχι δεν εμφανίζεται. "Γίνεται εκκίνηση" και μετά... τσουφ... εξαφάνιση...
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

nikosal έγραψε:Έβαλα τα gDesklets γιατί μου αρέσουν πολύ τα widgets του μακ και ήθελα και στο σταθερό μου κάτι ανάλογο, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ανοίγει ένα γκρι παράθυρο, μένει κανένα λεπτό και εξαφανίζεται χωρίς να μπορώ να φορτώσω τίποτα. Το έχετε δοκιμάσει; Χρησιμοποιείτε widgets?

| Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |

nikosal έγραψε:Ναι, 64bit έχω, οπότε το παρατάω γιατί δεν έχω διάθεση για widgets να ψάχνω ή να εγκαθιστώ πράγματα. Για το compiz μην με... πειράζετε, γιατί δεν το έχουν δει τα μάτια μου, λόγω κάρτας (ΑΤΙ 1300 και ακόμα περιμένω 3D οδηγούς).

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization