Tolis626 έγραψε:Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς,αλλά απ' όσο το δούλεψα αφού το εγκατέστησα,το Fedora είναι ασύγκριτα πιο άσχημο και δυσλειτουργικό(εννοώντας ότι δεν έχει τόσες πολλές λειτουργίες όπως το Ubuntu),για να μην αναφέρω την έλλειψη δυνατότητας να ρυθμίσουμε το κάθε τι όπως στο Ubuntu.Εδώ ούτε codecs για να παίξει mp3 δεν είχε!
Όσο για το Arch,δεν μπήκα στη διαδικασία να το εγκαταστήσω μιας και από τη μία η εγκατάσταση δεν μπορεί να γίνει από γραφικό περιβάλλον και από την άλλη μου έβγαζε ένα error όταν έτρεχα τον installer,οπότε το άφησα...Με βλέπω να μένω με το Ubuntu λοιπόν!Εκτός και αν έχετε κάτι να μου προτείνετε!Π.χ. δεν ξέρω το Gentoo τι ψάρια πιάνει...
Ούτε το ubuntu παίζει mp3 out of the box. Απλά λογικά βάζεις το πακετάκι ubuntu-restricted-extras και στα παίζει.
Στο fedora έχουν μόνο pure open source software στα official repos, αν βάλεις το repo του rpmfusion υπάρχουν μέσα οι codes για mp3 κλπ (αν και ναι, δεν είναι έτσι εύκολο όπως στο ubuntu. Στο ubuntu εγκαθιστάς το μεταπακέτο ubuntu-restricted-extras και καθάρισες με όλα).
Το arch δεν το έχω δοκιμάσει, με τρομάζει ο installer, και κυρίως το Beginner's Guide (wtf, το professional's guide πως είναι δηλαδή??
Το Gentoo το θεωρώ way too much.