Το uTorrent ετοιμάζει την κυκλοφορία του και σε Linux

...από το ubuntu, το linux, και το ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)

Συντονιστές: adem1, ubuderix

Re: Το uTorrent ετοιμάζει την κυκλοφορία του και σε Linux

Δημοσίευσηαπό linuxman » 12 Ιουν 2010, 01:14

Alexandros έγραψε:Καταρχάς ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις :D
Τώρα σε ό,τι αφορά την "δουλειά", δουλειά για μένα είναι οτιδήποτε θέλουμε να κάνουμε. Δεν είναι μόνο αυτό με το οποίο βγάζουμε το ψωμί μας.

Είσαι αρκετά λάθος .
Δουλεία είναι αυτό που κάνουμε για να βγάζουμε το ψωμί μας είτε να μάθουμε μία τεχνολογία που θα μας δώσει μετά δουλεία .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Γιώργος Φιωτάκης » 12 Ιουν 2010, 05:48

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, γενικότερα δεν είμαι φαν των torrent, αλλά όσες φορές μου χρειάστηκε δεν είδα κάποιες σοβαρές ελλείψεις σ' αυτά που υπάρχουν ήδη στα αποθετήρια.
Από 'κει και πέρα, αν είναι να ανοίξουν τον κώδικα, καλώς να ορίσουν.
Αν είναι απλά να προσφέρουν μια «συμβατή» έκδοση binary δεν βλέπω καν το λόγο να αξίζει να ασχοληθούμε με το θέμα, - όπως είπαν κι άλλοι - απλά άργησαν.
Κατά πάσα πιθανότητα οι εταιρείες που αποφασίζουν να φτιάξουν «συμβατές» εκδόσεις με τοση καθυστέρηση, σκέφτονται κάπως έτσι: «το linux έχει λίγους χρήστες κι ακόμα λιγότερα λεφτά, το chrome os όμως βασίζεται σε Linux, οι χρήστες που μας ξέρουν από τα windows θα μας προτιμήσουν, κάνουμε ένα recompile, βοηθάνε τα κορόιδα τσάμπα κι είμαστε έτοιμοι και για το chrome os που θα πιάσει εμπορικά».
Απορώ γιατί δεν βγάζουν και port για BSD να δουλεύει και σε mac...
Υποθέτω πως τέτοιες ανακοινώσεις θα δούμε πολλές στο εγγύς μέλλον.

Αξίζει ίσως να δούμε μόνο τις τοποθετήσεις περί προτιμήσεων κλειστού λογισμικού.
Αυτή η λογική του «τη δουλειά μας να κάνουμε...», ίσως είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα του ubuntu σαν διανομή... πολλοί χρήστες που πέρασαν μόνο και μόνο για «να κάνουν τη δουλειά τους» και να παραμείνουν παθητικοί χρήστες.

Off topic:
headless έγραψε:Και τις ανέσεις των windows δεν τις παρέχει καμία διανομή linux.Οπότε θα τα προτιμήσω,sorry.
Χάρηκα που σας γνώρισα.
No...wait

Τα είπες όλα! κανονικά μετά απ' αυτό θα έπρεπε να είχε κλειδώσει το θέμα :)
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Φιωτάκης
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό spirosvii » 12 Ιουν 2010, 07:43

spdrosin έγραψε:Νομίζω κι εγώ πως θα παραμείνω πιστός στο Deluge μου.

+1
Επίπεδο Γνώσεων Linux: Χαμηλό / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 18.04.4
Memory 3,7GiB Intel® Pentium(R) CPU N3540 @ 2.16GHz × 4
Άβαταρ μέλους
spirosvii
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fotis23 » 12 Ιουν 2010, 14:05

spirosvii έγραψε:
spdrosin έγραψε:Νομίζω κι εγώ πως θα παραμείνω πιστός στο Deluge μου.

+1

+2
Λειτουργικό: Ubuntu 11.04
Επίπεδο Γνώσεων: Linux:Kανονικό Προγραμματισμός: Μέτριος Αγγλικά: Καλά
Desktop:CPU:Core 2 Duo 2.00 M/B:Asus P5B Memory:3 GB DDR2 Γραφικά:ATI Radeon HD 5450 Series

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis23
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 12 Ιουν 2010, 14:36

Βασικά παιδιά, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πάει κάποιος από deluge σε utorrent. Μόνο αν κάποιος είναι μέλος σε tracker που έχει banned το deluge και allowed το utorrent, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα να φύγω από τον tracker (το έχω κάνει βασικά).
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό radd » 12 Ιουν 2010, 16:42

tolis_01 έγραψε:Βασικά παιδιά, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πάει κάποιος από deluge σε utorrent. Μόνο αν κάποιος είναι μέλος σε tracker που έχει banned το deluge και allowed το utorrent, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα να φύγω από τον tracker (το έχω κάνει βασικά).

Πολύ καλός client είναι και ο qBittorrent, έχει και την δυνατότητα να εμφανίζεται στους trackers ως utorrent αν το θέλεις.
γνώσεις linux: μέτρια
προδιαγραφές: HP dv9850ev /core2duo Τ8100 / nvidia 8400m gs / 4gb ddr2
λειτουργικό: mint 12-64 / kubuntu 11.10-64
αγγλικά: καλoύτσικα
προγραμματισμός: όχι
radd
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fotis23 » 13 Ιουν 2010, 15:01

tolis_01 έγραψε:Βασικά παιδιά, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πάει κάποιος από deluge σε utorrent. Μόνο αν κάποιος είναι μέλος σε tracker που έχει banned το deluge και allowed το utorrent, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα να φύγω από τον tracker (το έχω κάνει βασικά).

για ποιον τρακερ αναφερεσαι;
Λειτουργικό: Ubuntu 11.04
Επίπεδο Γνώσεων: Linux:Kανονικό Προγραμματισμός: Μέτριος Αγγλικά: Καλά
Desktop:CPU:Core 2 Duo 2.00 M/B:Asus P5B Memory:3 GB DDR2 Γραφικά:ATI Radeon HD 5450 Series

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis23
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 13 Ιουν 2010, 15:40

radd έγραψε:

Πολύ καλός client είναι και ο qBittorrent, έχει και την δυνατότητα να εμφανίζεται στους trackers ως utorrent αν το θέλεις.

Καλό αυτό, θα το έχω υπόψιν μου. Αλλά πλέον έχω καιρό να μπω σε private tracker, τελείωσαν οι σειρές που έβλεπα (lost, smallville, supernatural, big bag theory) και δεν έχω τι να κατεβάσω :D

fotis23 έγραψε:

για ποιον τρακερ αναφερεσαι;

Bitsoup. Που είναι αρκετά αξιόλογος, με ανοιχτές εγγραφές. Τελικά κατέληξα σε ένα συνδιασμό all4nothin και torrentzilla (αν κι έχω κι ένα account στο IPT. Συν ένα account που είχα στο RevTT και το έχασα από inactivity :lol: )
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Νέα - Ειδήσεις - Ανακοινώσεις