Στον τίτλο κολλήσατε; Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι προφανώς εννοώ αυτό που λέει ο logari81, αλλά διάλεξα τον άλλο γιατί είναι πιο πιασάρικος;
Επί της ουσίας κανείς;

mathpoet έγραψε:Χρήστης Β: Το Linux δεν έχει ιούς
Χρήστης Γ: Δεν χρειάζεσαι τίποτα από όλα αυτά
Χρήστης Δ: Η αρχιτεκτονική του UNIX είναι ασφαλής, οπότε τσάμπα ασχολείσαι
Χρήστης Ε: Το κακόβουλο λογισμικό μόλις βλέπει πιγκουίνο αυτοκαταστρέφεται
κ.λ.π.
Κάποια από αυτά τα σχόλια γράφονται και από διαχειριστές, οπότε έχουν ένα σχετικό βάρος. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά δε νομίζω ότι έχουν μια γερή βάση. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα περισσότερα δεν έχουν κανενός είδους (τεχνικό) επιχείρημα. Αναφέρονται ως de facto.

mathpoet έγραψε:Στον τίτλο κολλήσατε; Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι προφανώς εννοώ αυτό που λέει ο logari81, αλλά διάλεξα τον άλλο γιατί είναι πιο πιασάρικος;
Επί της ουσίας κανείς;

razor έγραψε:..................................... Δεν ξέρω και γω πόσες φορές χρειάστηκε να καταφύγω σε "σπασμένα" προγράμματα που κατέβασα από σελίδες του ιντερνετ, πόσα crack, κωδικούς και δε συμμαζεύεται........................................ Όμως, από τη στιγμή που ο χρηστης του linux δεν είναι αναγκασμένος να περιπλανιέται σαν νομάς από δω και απο κει για να βρει "σπασμένα" προγράμματα, cracks, serials και τα ρέστα...........................

tolis_01 έγραψε:razor έγραψε:..................................... Δεν ξέρω και γω πόσες φορές χρειάστηκε να καταφύγω σε "σπασμένα" προγράμματα που κατέβασα από σελίδες του ιντερνετ, πόσα crack, κωδικούς και δε συμμαζεύεται........................................ Όμως, από τη στιγμή που ο χρηστης του linux δεν είναι αναγκασμένος να περιπλανιέται σαν νομάς από δω και απο κει για να βρει "σπασμένα" προγράμματα, cracks, serials και τα ρέστα...........................
Όταν λες "χρειάστηκε" και "αναγκασμένος" τι εννοείς; Σου βάλαν το πιστόλι στον κρόταφο κι έτσι;

razor έγραψε:
όχι, δεν ζω στο Βερολίνο του 1942. Ανάγκασμένος => ανάγκη = κάτι που επιβάλλεται από την φύση των πραγμάτων. Το να χρειάζομαι να κάνω κάτι δεν προυποθέτει την ύπαρξη κάποιου πιστολιού στο κρόταφό μου.