εμενα παιδια θα με ενδιεφερε...
αναλογα και το μοντελο που θα αποφασιστει φυσικα...
αλλιως θα τρεχω μες στον ιουλιο οπως το παληκαρι να ξηλωνω τα windows κτλ..

Dimi_Bel έγραψε:Πουλάω μια άδεια παραθύρων.... ενδιαφέρεται κανείς?

Dimi_Bel έγραψε:Τελικά παίδες, ήρθε η απάντηση και από το Συνήγορο του Καταναλωτή. Η συγκεκριμένη "κυρία" που χειρίστηκε την υπόθεσή μου, την έβαλε στο αρχείο ως αβάσιμη. Τα πήρα στο κρανίο και της τηλεφώνησα... είχε κι άποψη... και μου είπε: "Αυτό που ζητάτε, είναι εντελώς αβάσιμο, που ακούσατε να αγοράζεις κάτι και να επιστρέφεις ενα κομμάτι του"? Όταν της εξήγησα μερικά πράγματα, για λογισμικό και υλικό κι ότι υπάρχουν και ελεύθερα λογισμικά, από τη συζήτηση μας κατάλαβα ότι ούτε καν είχε διαβάσει αυτά που της έγραψα. Όταν της ανέφερα ότι κάποιοι έχουν δικαιωθεί, με ρώτησε με ποιά βάση και για ποιο λόγο.. (χαχαχαχα είναι νομικός). Όταν της είπα ότι συμβουλεύτηκα δικηγόρο και μου είπε τί ισχύει ακριβώς κι ότι πρέπει να κινηθώ νομικά, αλλά φυσικά δε με συμφέρει.. τι δεν άκουσα... τι να πω.. αν άξιζε ως νομικός θα ήταν στο Συνήγορο του Καταναλωτή? Χάσαμε μια μάχη, όχι όμως και τον πόλεμο... Πουλάω μια άδεια παραθύρων.... ενδιαφέρεται κανείς?

dtrzG έγραψε:Και αυτο αποτελει απαντηση? Ειμαι κακος ανθρωπος 'η δικαιως θελω να της σπασω τα μουτρα ? Κι αυτη και οποιον αλλο μου ξαναδωσει αυτη την απαντηση.Βολεμενη δεν ειναι ? ΤΙ περιμενεις ? Αυτο το μηνα θα παρω φορητο.Αν καποιος γνωριζει,ας μου πει τι σταση εχει η ASUS σε τετοια ζητηματα μιας και μαλλον ASUS θα παρω.

Hi guys.
I updated my Ubuntu (x64) from 9.10 to 10.4 without problems.
My laptop:
DELL Inspiron 1564
* Intel i3 330M
* ATI Radeon HD 4330
* HDD 500Gb.
* All functional keys work fine.
* All drivers are available.