από dim459 » 19 Ιουν 2010, 01:19
Δε συμφωνώ;
Αν θέλω να προβληματιστώ για κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα υπάρχουν πιο πρόσφορες περιπτώσεις, ειδικά λίγο πριν τη στιγμή που το κουλάδι μου πιάνει το ψηφοδέλτιο για να το ρίξει στην κάλπη.
Το ποδόσφαιρο είναι απλά χαβαλές, συναποτελούμενος από όλα τα σχετικά του :
Το χαχόλο τηλεπεριγραφέα που λατρεύω να τον ακούω να παπαρολογεί, να φωνάζει, να αγωνιά και να ιδροκοπάει.
Το δημοσιογράφο με τις κλισεδιάρικες και βαθυστόχαστες αναλύσεις του, τις οποίες διαβάζω επισταμένως πληρώνοντας 1 ευρώ ημερησίως.
Τον ΠΡΟΕΔΡΟ (ένας ήταν ο πρόεδρος, γαύρος γαρ) που τον περιμένουμε να φέρει το μεσία υπερπαικταρά για να γκρεμιστεί το αεροδρόμιο και να βγει το βράδυ ο Τσουκαλάς να μας αναλύσει πως θα τους κάνει όλους ρόμπες.
Τον Παοκτζή που πρώτος έχει πιάσει τη βαθύτατη αλήθεια πως για όλα φταίει το κατεστημένο και η π****** η Αθήνα.
Τον μονίμως κλαψιάρη Αεκτζή που η φωτογραφία του είναι στο λεξικό δίπλα στον όρο μαζόχας (πονάω αλλά μ' αρέσει, αν μια μέρα έστρωναν όλα, προφανώς θα αυτοκτονούσε αφού η ζωή του δε θα είχε πια νόημα)
Και πάνω απ' όλα το βάζελο που έχει εφεύρει τον ύψιστο φιλοσοφικό όρο (ευρωπαϊκή) <<πορεία>> τον οποίο αναφέρει μαζι με τους τίτλους και ενίοτε τους τον αντιπαραθέτει, π.χ. <<έχουμε 15 πρωταθλήματα 10 κύπελα και 5 πορείες>>.
Αν αφαιρέσεις όλα τα παραπάνω, τότε πάει περίπατο και ο χαβαλές και τότε ποιος ο λόγος να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.
Δε φταίει λοιπόν ο Παπαδημητρίου (επονομαζόμενος και πουρουπουπού), αλλά όποιος ηλίθιος έχει εξυψώσει το ποδόσφαιρο από το επίπεδο του χαβαλέ σε υπαρξιακό ζήτημα.
Ας δούμε λοιπόν μπαλίτσα και για τα υπόλοιπα ας αναρωτηθούμε για ποιο λόγο το 85% από εμάς τους μαλάκες (βάζω μέσα και τον εαυτό μου) ψηφίζουμε πολιτικούς σχηματισμούς με παρεμφερείς πολιτικές και παρόμοιες αλλά και αναμενόμενες μεθόδους αντιμετώπισης οικονομικών κρίσεων, που σε γενικές γραμμές περιστρέφονται γύρω από το πως θα πιάσω αγρίως τον κώλο του ως άνω 85%.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.