Συντονιστής: the_eye

georgezaf έγραψε:παιδια εγκαταστησα μερικα παιχνιδια απο το playonlinux....το san andreas και το need for speed underground 2....αλλα τα γραφικα τους ειναι χαλια....πχ δεν βλεπεις τα μενου και κολλανε....τι φτεει ρε παιδια??? το συστημα μου το βλεπετε παρακατω....αν μπορειτε βοηθηστε....ati καρτα γρφικων....

georgezaf έγραψε:φιλε θα χρησιμοποιο linux καθημερινα για τα παντα(+προγραματισμο) και για παιχνιδια θα βαλω dual boot με μια εκδοση των windows....(αρκει να φτιαξω το grub.....(εχω ανοιξει αλλο θεμα...)

φιλε δεν θελω αλλο dual boot....μπωρειτε να με βοηθησετε στο linux??? πχ εγκατεστησα το παιχνιδι trackmania και κολλαει...στα options εντοπιζει την καρτα γραφικων ως dirext 3d 69 mb...μπβρο να κανω κατι να μην κολλανε???onslaught έγραψε:georgezaf έγραψε:φιλε θα χρησιμοποιο linux καθημερινα για τα παντα(+προγραματισμο) και για παιχνιδια θα βαλω dual boot με μια εκδοση των windows....(αρκει να φτιαξω το grub.....(εχω ανοιξει αλλο θεμα...)
Να υποθέσω οτι απαντάς στο δικό μου ποστ?
Καλή η επιλογή σου. Δεν απέχει απο αυτή που πρότεινα.

georgezaf έγραψε:φιλε δεν θελω αλλο dual boot....μπωρειτε να με βοηθησετε στο linux??? πχ εγκατεστησα το παιχνιδι trackmania και κολλαει...στα options εντοπιζει την καρτα γραφικων ως dirext 3d 69 mb...μπβρο να κανω κατι να μην κολλανε???onslaught έγραψε:georgezaf έγραψε:φιλε θα χρησιμοποιο linux καθημερινα για τα παντα(+προγραματισμο) και για παιχνιδια θα βαλω dual boot με μια εκδοση των windows....(αρκει να φτιαξω το grub.....(εχω ανοιξει αλλο θεμα...)
Να υποθέσω οτι απαντάς στο δικό μου ποστ?
Καλή η επιλογή σου. Δεν απέχει απο αυτή που πρότεινα.