Εκανα καθαρη εγκατασταση του Netbook Edition. Ολα πηγαν καλα, ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος γιατι εκανα ενα αντιγραφο του Home σε εξωτερικο σκληρο και μετα την εγκατασταση εκανα μια αντιγραφη με merge και ειχα ολα τα αρχεια μου, αλλα και τα settings, passwords ακομη και για προγραμματα που εγκατεστησα μετα...

οπως το AMSN.... με το χαιρετε, ηξερε userid/password εκανε μονο του login και ολα μια χαρα.
Η μεγαλυτερη δυσκολια που συναντησα ηταν με το τοπικο μου δικτυο... δεν μπορουσα να το δω και το ρημαδι το UNE δεν εχει το αντιστοιχο του Places (εμφανες τουλαχιστον). Μου πηρε καμποσο να το βρω, τελος καλο, ολα καλα.
Το Network Attached Storage προφανως μου πηρε καποιο χρονο να το βρω, αλλα οταν βρηκα το LAN βρηκα και αυτο.
Ο Network Printer εγκατασταθηκε μια χαρα (ΗΡ 7760) αφου κατεβασα το HPLIP με το GUI του.
Οποτε εχω ενα καθ'ολα λειτουργικο netbook.
Μικρο προβλημα: Οταν ξεκιναει, δειχνει να προσπαθει να μεταβαλει την φωτεινοτητα της οθονης και η οθονη τρεμοπαιζει και το ολο συστημα καθυστερει, εως και αρκετα λεπτα να τελειωσει το boot. Αν ξερει κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω αυτη τη διαδικασια, θα δω και γω boot time της προκοπης...
Φιλικα
ΜακηςΜ
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279