emmsarris έγραψε:Ελάτε ρε παιδιά, να λέγατε για KDE σε άλλη διανομή να το πιστέψω! Αλλά το kubuntu είναι ασταθέστατο! Μ'αρέσει και το περιβάλλον και τα plasmoids και ο dolphin και το k3b και πολλά προγράμματα. Όοοσες όμως φορές έχω επιχειρήσει να το δοκιμάσω όλο και κάτι θα μου βγάλει. Ειδικά μετά το πρώτο κρασάρισμα του plasma (γιατί θα κρασάρει, δεν υπάρχει περίπτωση!) ξενερώνω απίστευτα. Δεν είναι τυχαίο που το debian έχει μείνει στο KDE3 και καθυστερεί το debian 6! Ή ίσως απλά τα pc μου δε θέλουν KDE. Το τελευταίο ήταν ότι με τον κλειστό οδηγό της ATI ΔΕΝ λειτουργούσαν τα εφέ αυτόματα. Έπρεπε κάθε φορά να τα ενεργοποιώ εγώ ακολουθώντας μια σειρά από yes-yes-ok. Κάποιο πρόβλημα randr-ati. Η μόνη φορά που έμεινα ευχαριστημένος από KDE ήταν ένα δοκιμαστικό 10ημερο mandriva 2010.
Όχι ότι υποστηρίζω το gnome. Οποιοδήποτε γραφικό περιβάλλον έχει σταθερότητα, είτε λέγεται xfce είτε jwm είτε fluxbox...
Το KDE έχει δρόμο. Τουλάχιστο στο ubuntu.
Όσες φορές είχα βάλει kde στο ubuntu (από την 8.10 και μετά) το πρώτο πράγμα που αντίκρυζα όταν έμπαινα στην επιφάνεια εργασίας ήταν ένα σφάλμα (κυριολεκτικά). Στο 10.04 όμως φαίνεται αρκετά σταθερό. Κανένα σφάλμα μέχρι στιγμής.