Συντονιστής: adem1

konnn έγραψε: αλλά η αλήθεια δε πρέπει να ενοχείι αλλά να μας κάνει καλύτερους.
έγραψε:--------------------------------------------------------------------------------------
Don't send me documents in .doc , .docx, .xls, .ppt . , .pptx
Send it with ODF format : .odt , .odp , .ods or .pdf .
Try to use Open Document Format : http://www.openoffice.org/
Save you money& use GNU/Linux Distro http://distrowatch.com/
-----------------------------------------------------------------------------------------

konnn έγραψε:Συμφωνώ μαζί σου.....αλλά να δούμε που ξεκινούν όλα αυτά....Για να κτυπήσεις ένα κακό κτυπάς τη ρίζα και όχι τις παραφυάδες......Μη τα βάζουμε με τους τους χρήστες ....Πόσα κέντρα εκπαίδευσης linux υπάρχουν????Στους κρατικούς φορείς τι λειτουργικά χρησιμοποιούνται???

konnn έγραψε:Δε λέω πως φταίμε εσείς+εγώ για όλα αυτά, εσείς στο φόρουμ κάνετε πολύ καλα τι δουλειά σας και σας συγχαίρω για αυτό αλλά δε λύνετε το πρόβλημα one by one μόνο t. Βέβαια ,είδα πως σε κάποια πανεπιστήμια χρησιμοποιούν linux αλλά περιορίζονται στα τμήμα H/Y.

Rhinomick έγραψε:Για ακούστε κι αυτό:είμαι δάσκαλος και πριν από 2-3 χρόνια συμμετείχα σε πρόγραμμα επιμόρφωσης επιδοτούμενο μάλιστα στους Η/Υ .Το κύριο αντικείμενο της επιμόρφωσης ήταν ,πέρα από κάποια θεωρητικά ,ήταν τα microsoft word,exel,power point!!!Τότε δεν ήξερα παρά ελάχιστα για υπολογιστές,αγνοούσα δε πλήρως την ύπαρξη του ελεύθερου λογισμικούΣήμερα που το ξανασκέφτομαι βλέπω ένα τεράστιο θέμα ηθικής θα έλεγα:κανείς επιμορφωτής δεν μίλησε ποτέ για το open office(ούτε καν για την ύπαρξή του)και η όλη διαδικασία έγινε με ms office.Δεν θα έπρεπε αυτές οι <<επιμορφώσεις>> να γίνονται πια με Ο.Ο.;
![]()
Περιττό βέβαια να πω ότι τη δική μου άγνοια μοιράζονταν όλοι οι υπόλοιποι συνεξεταζόμενοι

linuxman έγραψε:Rhinomick έγραψε:Για ακούστε κι αυτό:είμαι δάσκαλος και πριν από 2-3 χρόνια συμμετείχα σε πρόγραμμα επιμόρφωσης επιδοτούμενο μάλιστα στους Η/Υ .Το κύριο αντικείμενο της επιμόρφωσης ήταν ,πέρα από κάποια θεωρητικά ,ήταν τα microsoft word,exel,power point!!!Τότε δεν ήξερα παρά ελάχιστα για υπολογιστές,αγνοούσα δε πλήρως την ύπαρξη του ελεύθερου λογισμικούΣήμερα που το ξανασκέφτομαι βλέπω ένα τεράστιο θέμα ηθικής θα έλεγα:κανείς επιμορφωτής δεν μίλησε ποτέ για το open office(ούτε καν για την ύπαρξή του)και η όλη διαδικασία έγινε με ms office.Δεν θα έπρεπε αυτές οι <<επιμορφώσεις>> να γίνονται πια με Ο.Ο.;
![]()
Περιττό βέβαια να πω ότι τη δική μου άγνοια μοιράζονταν όλοι οι υπόλοιποι συνεξεταζόμενοι
Ναι θα έπρεπε .
Ένα καλό θα ήτανε τώρα που ξέρεις να αρχίζεις να ενημερώνεις και εσύ ότι υπάρχει το Ο.Ο. ότι δεν χρειάζεται να μοιράζουν πειρατικές κόπιες σε cd , υπάρχει είναι καλό και κάνει ότι θέλει ο μέσος και παραπάνω χρήστης , να το μοιράζεις στα παιδιά , στους συναδέλφους στα προγράμματα που πας .
Από τα παιδιά θα το μάθουν και γονείς και μετά θα το μάθουν αρκετοί , κάνε ότι μπορείς .
Πέρασε το στους Η/Υ στο σχολείο σου να το δείχνεις στα μικρά να χρησιμοποιούν αυτό και όχι το άλλο .

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Γραφείο / Γραφιστική / Επιστήμες