Evolution & Pop Emails

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Evolution & Pop Emails

Δημοσίευσηαπό s.dalas » 11 Σεπ 2010, 12:24

Παιδιά καλησπέρα,

ξέρω οτι ανοίγω ένα ήδη πολύ συζητημένο θέμα όμως στους συνδέσμους που έψαξα (και στο φόρουμ και εκτός) δε μπόρεσα να βρώ λύση. Το πρόβλημα μου είναι οτι αφού σέταρα και δεν είχα κανένα πρόβλημα 2 λογαριασμούς στο evolution ήθελα μετά να ξεχωρίσω τους φακέλους εισερχομένων - εξερχομένων. Αφού έφτιαξα και τα φίλτρα, είχα την "εξαιρετική" ιδέα να σβήσω όλα τα μηνύματα απο το φάκελο εισερχομένων και αφού πατήσω να λάβω ξανά τα μηνύματα απο τους λογαριασμούς μου να τοποθετηθούν (αφου πλεον έχω φίλτρα) στους αντίστοιχους φακέλους. Όμως δεν ξανά - κατεβάζει τα μηνύματα απο τον pop server παρά μονο τα καινούρια. Υπάρχει καμία ιδέα??

Να είστε καλά,
Στέλιος
...Open minds using open source...
Γνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω | Προγραμματισμός: Πολύ λίγα | Αγγλικά: οφ κορς
Desktop -> Dual Core 2.5GHz, 5Gb of Ram, 640Gb HD, Nvidia 9500GT + Ubuntu 13.10 = Life is simple...
Notebook -> 10.04 dual boot Win 7 σε lenovo ideapad U350
;) Οδηγός προς Νεοεισερχομένους ;) Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες ;) http://UbuntuForums.org ;)
Άβαταρ μέλους
s.dalas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Re: Evolution & Pop Emails

Δημοσίευσηαπό jemadux » 11 Σεπ 2010, 13:19

αντι για pop3 δοκιμασε imap μεσω thunderbird ....
1 Γνώσεις Linux: ✅✅✅✔️✔️ ┃ Προγραμματισμού: ✔️✔️✔️✔️✔️ ┃ Αγγλικών: ✅✅✅✔️✔️
2 Debian Stable (en_US.UTF-8)
3 AMD Ryzen 5 2500U Radeon Vega Mobile Gfx ‖ RAM 16MiB ‖ Dell Inspiron 3585
4 Radeon Vega Mobile Gfx
5 Qualcomm Atheros QCA9377 802.11ac Wireless Network Adapter
Άβαταρ μέλους
jemadux
daemonTUX
daemonTUX

IRC: jemadux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό s.dalas » 11 Σεπ 2010, 14:05

έγραψε:αντι για pop3 δοκιμασε imap μεσω thunderbird ....

φίλε jemadux το imap δεν υποστηρίζεται από την yahoo. Είναι pop server. Εκτός αν εννοείς να κάνω νεο mail με ipam server και να στέλνω σε αυτό το ήδη υπάρχων mail μου.
Desktop -> Dual Core 2.5GHz, 5Gb of Ram, 640Gb HD, Nvidia 9500GT + Ubuntu 13.10 = Life is simple...
;) Οδηγός προς Νεοεισερχομένους ;) Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες ;) http://UbuntuForums.org ;)
Άβαταρ μέλους
s.dalas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jemadux » 11 Σεπ 2010, 16:33

εε δεν ηξερα οτι εχεις yahoo... βασικα αποφευγω το yahoo αν και προτειμω gmail . αμα δεν σου αρεσει το gmail δοκιμασε το gmx ...
με την yahoo εχει γενικα προβλημα.... δεν ξερω μεν αλλα νομιζω μονο επι πληρωμη μπορεις να το χρησιμοποιησεις...
4 Radeon Vega Mobile Gfx
Άβαταρ μέλους
jemadux
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό s.dalas » 11 Σεπ 2010, 16:42

Αυτό με την πληρωμη είναι μεγάλος μύθος. Αφού σου δίνει οδηγίες η ίδια η yahoo για να σετάρεις το πρόγραμμα σου!!! Πάντως στο Thunderbird αφου το σεταρα και κατέβασα τα μηνύματά μου. Έσβησα το λογαριασμό μου (στο Thunderbird) και αφου τον ξαναέφτιαξα μου τα κατεβάζει πάλι όλα. Ενώ στο evolution μου κατεβάζει μόνα τα καινούρια.... Τι μπορεί να φταίει???
Άβαταρ μέλους
s.dalas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jemadux » 12 Σεπ 2010, 02:52

κατι με τον server .....
4 Radeon Vega Mobile Gfx
Άβαταρ μέλους
jemadux
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό s.dalas » 12 Σεπ 2010, 16:40

Αν ήταν ο server δε θα μου έκανε το ίδιο και με το Thunderbird? γιατί στο thunderbird όσες φορές και αν κάνω φτιάξω και διαγράψω το λογαριασμό μου ξανά-κατεβάζει όλα τα email απο το server ενώ στο evolution μόνο τα καινούρια?? Μήπως έχει κάποιο είδους "temp" το evolution και βλέπει οτι ο λογαριασμός αυτός έχει δημιουργηθεί ξανά?
Άβαταρ μέλους
s.dalas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Δημήτριος » 22 Σεπ 2010, 21:02

Γεια σας και πάλι!!!

Έχω ένα πρόβλημα με το Evolution. Μπορώ να δω τα εισερχόμενα μηνύματα της θυρίδας μου, ενώ δεν μπορώ να στείλω στους παραλήπτες τα e-mails μου μέσω του Evolution (παραμένει το μήνυμα στα εξερχόμενα).
Η θυρίδα είναι στην Yahoo και συγκεκριμένα είναι η dimitriomavromatis@yahoo.gr Βρήκα τις οδηγίες για την αποστολή μηνυμάτων (plus.smtp.mail.yahoo.com:465, SSL, PLAIN, dimitriosmavromatis) και τις εφάρμοσα. Με το πρώτο πάτημα του κουμπιού "ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΛΗΨΗ", μου ζήτησε κωδικό και τον έδωσα. Τον αναγνώρισε για την λήψη, αλλά για την αποστολή μου είπε ότι δεν είναι έγκυρος ή κάτι τέτοιο...
Στο evolution έχω εισάγει και τον λογαριασμό μου στην Hotmail. Και γι' αυτόν τον λογαριασμό ισχύουν τα παραπάνω.

Μπορείτε να με βοηθήστε;

Ευχαριστώ.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Fortran, Matlab, Python ┃ Αγγλικά: Πολύ καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 14.04 LTS 64bit | Kernel 3.13.0-65 generic | GNOME 3.9.90 | σε Laptop HP 2510p
Προδιαγραφές ⇛ Intel Core 2 Duo U7600 (1.20 GHz, 2 MB L2 cache, 533 MHz FSB) | Chipset: Mobile Intel GM965 | 4GB DDR2 SDRAM @ 667MHz, 1 SODIMM | Graphics: Intel GMA X3100, 12.1'' (1280x800) | Intel 802.11a/b/g/n, bluetooth & Intel Gigabit Network Connection | Kinspec SSD PATA 1.8'' 64Gb | 6 cell battery
Δημήτριος
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό s.dalas » 22 Σεπ 2010, 22:55

Δημήτριος έγραψε:Γεια σας και πάλι!!!

Έχω ένα πρόβλημα με το Evolution. Μπορώ να δω τα εισερχόμενα μηνύματα της θυρίδας μου, ενώ δεν μπορώ να στείλω στους παραλήπτες τα e-mails μου μέσω του Evolution (παραμένει το μήνυμα στα εξερχόμενα).
Η θυρίδα είναι στην Yahoo και συγκεκριμένα είναι η dimitriomavromatis@yahoo.gr Βρήκα τις οδηγίες για την αποστολή μηνυμάτων (plus.smtp.mail.yahoo.com:465, SSL, PLAIN, dimitriosmavromatis) και τις εφάρμοσα. Με το πρώτο πάτημα του κουμπιού "ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΛΗΨΗ", μου ζήτησε κωδικό και τον έδωσα. Τον αναγνώρισε για την λήψη, αλλά για την αποστολή μου είπε ότι δεν είναι έγκυρος ή κάτι τέτοιο...
Στο evolution έχω εισάγει και τον λογαριασμό μου στην Hotmail. Και γι' αυτόν τον λογαριασμό ισχύουν τα παραπάνω.

Μπορείτε να με βοηθήστε;

Ευχαριστώ.

φίλε Δημήτρη,
επειδή έχω και εγω yahoo έχω ξεπεράσει το πρόβλημα της ρύμθισης. (αν είδες τα παραπάνω posts θα κατάλαβες οτι έχω άλλο προβλημα..)
λοιπόν για το δικό σου τώρα. έχεις λάθος αυτό
έγραψε:plus.smtp.mail.yahoo.com:465
. το σωστό είναι
έγραψε:smtp.mail.yahoo.com:465
. τα υπόλοιπα όπως τα έχεις.
Άβαταρ μέλους
s.dalas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Δημήτριος » 23 Σεπ 2010, 12:11

Ευχαριστώ φίλε για την πληροφορία :-)
Τώρα δείχνει να δουλεύει...
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Fortran, Matlab, Python ┃ Αγγλικά: Πολύ καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 14.04 LTS 64bit | Kernel 3.13.0-65 generic | GNOME 3.9.90 | σε Laptop HP 2510p
Προδιαγραφές ⇛ Intel Core 2 Duo U7600 (1.20 GHz, 2 MB L2 cache, 533 MHz FSB) | Chipset: Mobile Intel GM965 | 4GB DDR2 SDRAM @ 667MHz, 1 SODIMM | Graphics: Intel GMA X3100, 12.1'' (1280x800) | Intel 802.11a/b/g/n, bluetooth & Intel Gigabit Network Connection | Kinspec SSD PATA 1.8'' 64Gb | 6 cell battery
Δημήτριος
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet