Αν γίνεται να προστεθεί ένα κουμπάκι thanks έτσι ωστε να μπορούμε να το πατάμε για κάθε ενα ποστ
δε ξερω κατα πόσο σας αρέσει αυτη η ιδεα ή κατα πόσο ειναι υλοποιησιμο . Το ειδα σε αλλα φορουμ και μου φάνηκε αρκετα καλη

εννοείς για κάθε ποστ που μας βοήθησε ή γενικά για κάθε ποστ;ALdaperan έγραψε:Αν γίνεται να προστεθεί ένα κουμπάκι thanks έτσι ωστε να μπορούμε να το πατάμε για κάθε ενα ποστ

kikirikou έγραψε:Συμφωνώ κι εγώ. Να πηγαίνει και ο αριθμός τον "thanks" του κάθε μέλους και στο προφίλ του (όπως ο αριθμός δημοσιεύσεων) και έτσι θα υπάρχει και ένα πιο αντικειμενικό κριτήριο για την αξιοπιστία/βοήθεια που έχει προσφέρει ο καθένας. Όπως είναι τώρα το μόνο που μπορεί να βοηθήσει κάποιον που δεν γνωρίζει τα πρόσωπα του φόρουμ να αποφασίσει ποιόν θα εμπιστευτεί είναι το post count που μπορεί απλά να το έχεις επειδή έχεις 7000 ποστ στο "put the fun back"...

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

Αυτό είναι το λιγότερο! Τα thanks θα μπουν σε spoiler!ALdaperan έγραψε:
εμένα μου αρέσει πάντως σαν ιδέα , το θέμα είναι να μη χαλάσει η εικόνα του φόρουμ γιατί θα προεξέχει ενα κομμάτι κάτω απο κάθε ποστ με τα thanks . Φαντάσου να μαζευτουνε κάμποσα..τότε τι γίνεται? θα χάνουμε τα ποστς..
εκτος και αν γίνεται να διευθετυθει και αυτο κάπως