s.dalas έγραψε:Aν νομίζεις πως ο κόσμος θα περάσει σε linux γιατί ειναι δωρεάν σε σχέση με τα windows κάνεις λάθος.
Μπορεί το οικονομικό να είναι ενα ψίχουλο, αλλά ενα ψίχουλο δε φτιαχνει το καρβέλι...
Ο κόσμος θα στραφει στο λινουξ όταν καταλάβει την αξία του. Τη σταθερότητα του και την ασφάλεια του. Την υπεροχή του δηλαδή σε σχέση με τα windows.
Ο κόσμος κοιτάει να κάνει τη δουλειά του. Αν πρέπει να πληρώσει για να την κάνει θα πληρώσει. Αν έχει την επιλογή του τσάμπα (και μέτρια δουλειά π.χ. δεν παίζουν όλες οι εφαρμογές μου κτλ) θα προτιμήσει να πληρώσει!
μα αυτο θέλω να πω , οτι αν αποκτησει μεγαλυτερο μεριδιο το λινουξ απο τα αλλα λειτουργικα θα αντιστραφουν οι ρόλοι ... οι απειλές εναντια στο λινουξ θα ειναι μεγαλύτερες απο τα windows . Εγω αυτο τη φοβία θέλω να εκφράσω . Ξερω οτι αντικειμενικα ειναι πιο δύσκολο να προσβληθει το λινουξ αλλα οχι ακατόρθωτο . Αρα για τι ασφαλεια και σταθερότητα θα μιλαμε τότε..?
Τεσπα δε θέλω να κανω το δικηγορο του διαβολου ,ουτε να αμφισβητησω το λινουξ κλπ κλπ . Αλοιμονο και εγω θα ηθελα να το βλέπω να κατακτα ολο και περισσότερους χρήστες . Απλά ετσι εξεφρασα μια απορία για το μέλλον και πως θα μπορουσε να εξελιχθει...Δε συνεχιζω γιατι βγηκαμε οφφ