mangelasakis έγραψε: και πάρουν μεγάλα ποσοστά και τα μικρά κόμματα θα μπορέσει να γίνει κάτι...
Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει αναθεώρηση του συντάγματος και να αλλάξει το σύστημα με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού και όχι την κερδοσκοπία των ήδη δυνατών...
αυτο!!!!!! Ακριβως αυτο ηθελα να εκφρασω και εγω με τις ψηφους μου. Απο μενα παντως αν δεν βαλουν μυαλο δεν παιρνουν ψηφο τον αιωνα τον απαντα ειμαι απολυτος σε αυτο. Οσο και να προσπαθουν απο παντου να σε προσελκυσουν.. ειτε και απο τα πανεπιστημια με αυτες τις αναθεματισμενες παραταξεις
ALdaperan έγραψε:
Ξερω τι θες να πεις . Μερικοι ανθρωποι ειναι "στενομυαλοι" και με παρωπίδες . Αλλα με το να λέμε οτι επειδη ειναι ετσι , παραταμε και εμεις την προσπαθεια δε βγαινει τιποτα![]()
Προσπαθεια γενικα οχι δεν πρεπει να σταματησει...... σε αυτους τους ιδιους ομως.... τους αφηνεις απλα να βιωσουν τις συνεπειες των επιλογων τους.
ΕΦοσον δεν καταλαβαινουν αυτα που θες να τους πεις.... καλυτερα να τους κανεις να νιωσουν τι εννοουσες.
Το βλεπετε και στα καναλια... με τις συζητησεις ρε παιδια... απλα διαφωνουν και εναντιωνονται σε οποιοδηποτε επιχειρημα πας να τους πεις αντιθετο....
και αν τραβηξει η κουβεντα συμφωνουν απροθυμα ισα ισα για να μην ξεφυγει παραπανω.... Πιστευω ο παραδειγματισμος και η πρακτικη εχουν περισσοτερη δυναμη και δεν χρησιμοποιουν κιολας λεξεις που αθελα σου μπορει να προσβαλλουν.
Ο παραδειγματισμος δεν προσβαλλει κανεναν , απλα τον κανει να αναλογιζεται μηπως τελικα ειναι λαθος!!!!