Firefox: Προβλήματα, ερωτήσεις, απαντήσεις...

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: Firefox: Προβλήματα, ερωτήσεις, απαντήσεις...

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 04 Μαρ 2011, 15:34

ΣΤον firefox 4 θα παιζουν τα γνωστα θεματακια που παιζουν και στον τωρινο με την RAM? :D

ειναι λιγακι σπαστικο ..... στο μεταξυ με τα ροζ που παιζουν στο γιουτιουμπ βρηκαμε καμια ακρη?

πηγα να εγκαταστησω απο τα αποθετηρια αυτο

Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get install mozilla-plugin-VLC

αλλα και παλι δεν διορθωθηκε το θεμα ....

ειναι καθαρα θεμα φλας δηλαδη η υποθεση???????
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Γιώργος Φιωτάκης » 04 Μαρ 2011, 17:45

Είναι πρόβλημα με τα cookies.
Μέχρι να διορθωθεί, το πιο απλό που μπορείς να κάνεις, είναι να χρησιμοποιείς το popout κουμπί που υπάρχει στο κουμπί για το βίντεο, δεν εμφανίζει προβλήματα έτσι.
Αν θες κάτι πιο δραστικό μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα, μπορείς να σβήσεις τα cookies που ήδη έχεις από το youtube και να απαγορεύσεις στο youtube να αποθηκεύει cookies στο εξής.
Προσοχή: αυτό θα έχει επίσης σαν αποτέλεσμα να μην μπορείς να συνδεθείς αν έχεις λογαριασμό στο youtube και πιθανότατα να μην μπορείς να δεις βίντεο σε πλήρη οθόνη.

Επίσης, παρατήρησα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν υφίσταται καν αν κάποιος έχει μπει στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο HTML5 του youtube! FTW!!!

Για τα «θεματάκια» που έχεις με τη RAM θα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες.
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Φιωτάκης
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 04 Μαρ 2011, 18:23

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Είναι πρόβλημα με τα cookies.
Μέχρι να διορθωθεί, το πιο απλό που μπορείς να κάνεις, είναι να χρησιμοποιείς το popout κουμπί που υπάρχει στο κουμπί για το βίντεο, δεν εμφανίζει προβλήματα έτσι.
Αν θες κάτι πιο δραστικό μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα, μπορείς να σβήσεις τα cookies που ήδη έχεις από το youtube και να απαγορεύσεις στο youtube να αποθηκεύει cookies στο εξής.
Προσοχή: αυτό θα έχει επίσης σαν αποτέλεσμα να μην μπορείς να συνδεθείς αν έχεις λογαριασμό στο youtube και πιθανότατα να μην μπορείς να δεις βίντεο σε πλήρη οθόνη.

Επίσης, παρατήρησα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν υφίσταται καν αν κάποιος έχει μπει στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο HTML5 του youtube! FTW!!!

Για τα «θεματάκια» που έχεις με τη RAM θα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες.

Τα εχω διαγραψει ολα τα κουκις με το Better Privacy add on του firefox αλλα και παλι.....

Οσο για την ΡΑΜ δεν εννοουσα πως εχει η δικη μου καποιο προβλημα.... αλλα γενικα ο firefox μενει στην ΡΑΜ καποιες φορες
και οταν ξανα ανοιγεις το πι σι σου βγαινουν μπροστα οι προηγουμενες σελιδες που ειχες πριν το κλεισεις..... αυτο εννοουσα!
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Γιώργος Φιωτάκης » 04 Μαρ 2011, 18:37

Ξαναδιάβασε τι γράφω, πρέπει να τα διαγράψεις και να μην επιτρέπεις στο εξής να αποθηκεύει cookies το youtube.

Το άλλο πρόβλημα που περιγράφεις είναι καθαρά θέμα δικών σου ρυθμίσεων. Ο Firefox δεν μπορεί να εκτελεστεί από μόνος του, εκτός κι αν δεν τον κλείνεις και γενικότερα δεν κλείνεις το pc ή έχεις ρυθμίσει το σύστημα να επαναφέρει την προηγούμενη συνεδρία όπως ήταν.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξεις το pc και να ανοίξει μόνος του o Firefox ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα αν δεν το έχεις ρυθμίσει εσύ έτσι.
Δες τις ρυθμίσεις σου για επαναφορά συνεδρίας στο σύστημα και έλεγξε αν το σύστημα όντως κλείνει και δεν μπαίνει σε αναστολή.
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Φιωτάκης
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 04 Μαρ 2011, 21:19

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Ξαναδιάβασε τι γράφω, πρέπει να τα διαγράψεις και να μην επιτρέπεις στο εξής να αποθηκεύει cookies το youtube.

Το άλλο πρόβλημα που περιγράφεις είναι καθαρά θέμα δικών σου ρυθμίσεων. Ο Firefox δεν μπορεί να εκτελεστεί από μόνος του, εκτός κι αν δεν τον κλείνεις και γενικότερα δεν κλείνεις το pc ή έχεις ρυθμίσει το σύστημα να επαναφέρει την προηγούμενη συνεδρία όπως ήταν.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξεις το pc και να ανοίξει μόνος του o Firefox ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα αν δεν το έχεις ρυθμίσει εσύ έτσι.
Δες τις ρυθμίσεις σου για επαναφορά συνεδρίας στο σύστημα και έλεγξε αν το σύστημα όντως κλείνει και δεν μπαίνει σε αναστολή.

Α μαλιστα σαν να εχεις δικιο... και πως μπορω να το τσεκαρω αυτο???? :|
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό stavrosLinux » 04 Μαρ 2011, 21:41

έγραψε:User Liakoni on the Linux Mint Forums discovered Disabling hardware acceleration in the flash settings solves this problem.
So here's what I did:

Step 1. Right click on a flash content (I went to this flash site http://moodstream.gettyimages.... and simply right clicked on the page)
Step 2. Choose the entry "Settings..."
Step 3. Unclick entry "Enable hardware acceleration"
Step 4. Click "Close"

After this, no more thick red filter on youtube videos (fixes it for FF and Chrome/ium too) anymore. Also, this fix seems to be most easily done for me. :)

http://www.webupd8.org/2011/03/fix-pinkred-youtube-videos-bug-using.html
Επ. Γνώσεων: Linux, Μέτριο┃ Προγρ/σμός, Όχι ┃ Αγγλικά, Kαλά
PC's: i) Lubuntu 13.10 @ Lenovo G550 "Droopy" broadcom BCM4312 {PCI-ID 14e4:4315} Intel GMA 4500MHD
ii) CentOS 6.4 @ "Speedy Gonzales" Core2duo E6400 2.13 Gz, ATI Radeon X1950 (free driver)
iii) Lubuntu 13.10 @ "monkey" Pentium D 3.40 GHZ, NV44 [GeForce 6200 LE](rev a1)
Άβαταρ μέλους
stavrosLinux
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Rascooarno » 04 Μαρ 2011, 23:07

Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 64 bit
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής: E 8400│ Μνήμη: 4GB DDR2 │ Κάρτα Γραφικών: Radeon HD 3870 │Οθόνη & Ανάλυση: samsung sm 215tw
Rascooarno
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 04 Μαρ 2011, 23:36

Rascooarno έγραψε:Διάφορες λύσεις: http://osarena.net/2011/03/provlima-sta ... -10-2.html

Ωραιο φαινεται!!! Ευχαριστουμε! ΜΟλις βρω χρονο θα τα δοκιμασω!
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό michael_k » 07 Μαρ 2011, 13:39

Εμένα σε ένα σύστημα XP που μου έχει ξεμείνει προσπαθεί να κατεβάσει την 3.6.15 αλλά δεν τα καταφέρνει. Λέτε να έχει σχέση με τα προβλήματα;
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Χαμηλό / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό Ubuntu 10.10 (32bit)
Η/Υ&Μοντέλο: Intel Core2 Duo 6400 @ 2.13GHz / 2GB / NVidia GF 7300 LE / Intel HDA VIA VT82xx / 23" LΕD, 1920x1080
Εκτυπωτής Canon Pixma MP510, Webcam Trust WB6250X
michael_k
punkTUX
punkTUX

IRC: michael_k
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό rallos200 » 07 Μαρ 2011, 20:00

καλησπερα..ακομη εχω το ιδιο προβλημα με τον star light που το υτυβε τα δειχνει ροζ..οποιος βρει λυση που να δουλευει ας μας πει..ευχαριστω
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Ubuntu netbook msi u100
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής │ 2GB │ Κάρτα Γραφικών │ Κάρτα Ασύρματη │ Κάρτα Buetooth │ Κάρτα Ήχου │ 10'
rallos200
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet