Α οκ!!έγραψε:Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αποθετήριο, υπομονή...
Το δοκίμασα κι αυτό στην απελπισία μου.....και το έχασα!!!!!!έγραψε:Μην κάνεις το 6, γιατί θα το χάσεις το shell...
Συντονιστής: adem1
Α οκ!!έγραψε:Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αποθετήριο, υπομονή...
Το δοκίμασα κι αυτό στην απελπισία μου.....και το έχασα!!!!!!έγραψε:Μην κάνεις το 6, γιατί θα το χάσεις το shell...

pros έγραψε:Από που θα κατεβάσει τον κώδικα; Αλά σταρτρεκ με διακτινισμό από το παράλληλο σύμπαν;

pros έγραψε:Αλά σταρτρεκ με διακτινισμό από το παράλληλο σύμπαν;

NickMrg έγραψε:Σίμο αυτό σημαίνει ότι αλλάζει κάτι στην διαδικασία; Προσπάθησα να κάνω ανανέωση του gnome-shell και από τότε μου βγάζει κάποια σφάλματα με αποτέλεσμα να μην μεταγλωττίζεται σωστά.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
*** Checking out clutter *** [17/40]
git clone git://git.clutter-project.org/clutter
Initialized empty Git repository in /home/nick/gnome-shell/source/clutter/.git/
fatal: read error: Connection reset by peer
*** Error during phase checkout of clutter: ########## Error running git clone git://git.clutter-project.org/clutter *** [17/40]
[1] Rerun phase checkout
[2] Ignore error and continue to configure
[3] Give up on module
[4] Start shell
[5] Reload configuration
[6] Go to phase "wipe directory and start over"
choice: 2
*** Configuring clutter *** [17/40]
./autogen.sh --prefix /home/nick/gnome-shell/install --libdir '/home/nick/gnome-shell/install/lib64' --disable-static --disable-gtk-doc
*** Error during phase configure of clutter: [Errno 2] No such file or directory: '/home/nick/gnome-shell/source/clutter' *** [17/40]
...

έγραψε:Μετά συνεχίζεις με το configure

Liakoni έγραψε:
Ctrl+D για logout από το shell και σε βγάζει πάλι στο μενού του jhbuild, οπότε διαλέγεις το 2.