έγραψε:Καλησπέρα
Μην φαντάζεσαι κάτι δύσκολο. Πρωτοβουλία θα πάρουμε για να κανονίσουμε να βρεθούμε, απλά κάποιος θα κάνει την αρχή.
Σε βάζω Ο/Σ. Λίγοι ακόμα να μαζευτούμε και παίρνω εγώ την πρωτοβουλία για να συναντηθούμε. Πειραιά μένω, δίπλα δίπλα είμαστε...![]()
Χάρηκα φίλε @Geochr
Φιλικά
Γιάννης
pc_magas έγραψε:Παιδία ποια μέλη είναι στην από/στην Λαμία?
alcha έγραψε:Μπορειτε να με προσθεσετε κατω απο την αθηνα
έγραψε:από Geochr » Χθες, 17:45
Εντάξει,απλά εγώ νόμιζα οτι θα γίνει κάτι σαν μια μικρή εκδήλωση που θα χρειάζεται κάποια προετοιμασία,γιαυτό αναρωτιόμουν πως μπορώ να βοηθήσω. Οπότε συγκλίνουμε περισσότερο προς μια συνάντηση γνωριμίας των μελών της κοινότητας σε κάποιο καφέ ή κάτι τέτοιο ;
έγραψε:από KeRber0s » Σήμερα, 00:40
Είμαι από Λαμία... Έρχομαι τα σαββατοκύριακα... πχ αυτή την παρασκευή θα είμαι Λαμία καλώς εχόντων των πραγμάτων... Αλλιώς Χαλκίδα...
akounadis έγραψε:έγραψε:από Geochr » Χθες, 17:45
Εντάξει,απλά εγώ νόμιζα οτι θα γίνει κάτι σαν μια μικρή εκδήλωση που θα χρειάζεται κάποια προετοιμασία,γιαυτό αναρωτιόμουν πως μπορώ να βοηθήσω. Οπότε συγκλίνουμε περισσότερο προς μια συνάντηση γνωριμίας των μελών της κοινότητας σε κάποιο καφέ ή κάτι τέτοιο ;
Ναι, για αρχή έτσι νομίζω. Τι λες εσύ;
Ας γίνει η πρώτη συνάντηση χαλαρά σε κάποιο καφέ και από κοντά ορίζουμε εμείς τις επόμενες που και πως θα είναι...
Geochr έγραψε:akounadis έγραψε:έγραψε:από Geochr » Χθες, 17:45
Ναι, για αρχή έτσι νομίζω. Τι λες εσύ;
Ας γίνει η πρώτη συνάντηση χαλαρά σε κάποιο καφέ και από κοντά ορίζουμε εμείς τις επόμενες που και πως θα είναι...
Nαι ας γίνει έτσι,θα βρούμε μία καφετέρια να'χει και καλό wifi
Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης