YesorNo έγραψε:10 giga ? πρεπει να τα βρω πρωτα.. θα δω τι παιζει με τον σκληρο μου και θα το αυριο μαλλον..σημερα ειναι και απογευματακι και δεν θελω να μπω σε μπελαδες..
Φιλικη συμβουλη αν θες να μαθεις... θα πρεπει να πειραματιστεις.
Αυτο ειναι και μια απο την πληθωρα των εννοιων του ελευθερου λογισμικου...
η τολμη του να παρεμβαινεις στον κωδικα!!! Δεν χαλας κατι... το πολυ πολυ να μην πιασει η εφαρμογη αυτην στον υπολογιστη σου
καταρχην πως εισαι τοσο σιγουρος πως ο σκληρος σου θα δεχθει την εφαρμογη διπλα απο τα παραθυρα... μπορει να μην δουλεψει καν.
Διαφορετικα θα αραζαμε στα παραθυρα και θα δεχομασταν οτι μας στελνουν οι εταιρειες κλειστου λογισμικου
με αλλα λογια θα κρεμομασταν απο αυτες.... Δεν ειναι κατι το να εγκατασταστησεις το
wubi βαζεις 10 γκικα μεγεθος σκληρου
βαζεις εναν κωδικο βαζεις και μια γλωσσα στα ελληνικα και το κανει μονο του. Μετα θα κανεις απλα μια επανεκκινηση για να δεις
αμα σου βγαλει επιλογες για τα 2 λειτουργικα.... αν δεν βγαζει σημαινει πως δεν το δεχθηκε το συστημα και θα πρεπει να κανεις κανονικη εγκατασταση
αν θες να κανεις.
Δεν ειναι κατι... πιστευω τσαμπα αγχεσαι

Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]