Αν δεν δείχνει τίποτα η οθόνη και η οθόνη σου είναι OK .
ΠΡΟΣΟΧΗ
Σε 2 υπολογιστές
πρόσφατα έπαθα το ίδιο πραγμα
... και τελικά έφταιγε ότι δεν είχα γείωση στις πρίζες στο δωμάτιο μου με αποτέλεσμα το τροφοδοτικό
στο pc να γειώνει από το κουτί... με το ηλεκτρολογικό κατσαβίδι είδα ότι είχε διαρροή ρεύματος .
Αυτό το έκανε εδώ καιρό αλλά πρόσφατα το ένα τροφοδοτικό τα τίναξε και κατα καλή μου τύχη δεν χαλασε τίποτα άλλο...
στον ένα υπολογιστή
γιατί στον άλλο υπολογιστή
το τροφοδοτικό έχανε ρεύμα από το κουτί αλλά κατα κακή μου τύχη χάλαγε σιγά σιγά την μητρική (σε χρόνο 1-2 μήνες)
και λέω σιγά σιγά γιατί πρώτα χάλασε την ενσωματομένη κάρτα δικτύου και έπειτε χάλασε την ενσωματομένη κάρτα γραφικών
και τέλος και την μητρική όπου από ένα σημείο και μετά έκανε μόνιμα το γνωστό σήμα κινδύνου (μπίμπ μπίμπ και δεν ήταν οι μνήμες ... παίζει να έκαψε και τον
επεξεργαστή αλλά αυτό δεν το έχω κοιτάξει ακόμα)
Έτσι λοιπόν και εμένα η οθόνη δεν έδιχνε τίποτα....
για αυτό τσέκαρε να δείς ΠΡΩΤΑ αν δουλεύει η γείωση σου
Αν το ηλεκτρολογικό κατσαβίδι ανάβει πάνω στο κουτί του υπολογιστή στα μεταλλικά μέρη
τότε κλείστο τον υπολογιστή και ΦΩΝΑΞΕ ηλεκτρολόγο αν δεν ξέρεις να το φτιάξεις.
Αν δουλεύει η γείωση τότε δες αν μπορείς να βάλεις το vga καλώδιο στην άλλη υποδοχή της ενσωματομένης κάρτας γραφικών του υπολογιστή(αν είχες extra κάρτα γραφικών...)
ελπίζω να βοήθησα