Επέλεξα το Έκανα νέα εγκατάσταση και αντιμετώπισα μικρά προβλήματα που έλυσα μάλλον εύκολα
ωστόσο το πρόβλημά μου είναι λίγο πιο σοβαρό από ότι εννοεί αυτή η απάντηση, και δεν το "έλυσα" ακριβώς εύκολα. Συγκεκριμένα σε εμένα πήγαν όλα "τέλεια" εκτός από το μικρόφωνο που είχε πρόβλημα με το pulseaudio. Αυτό που με διαολίζει με το ubuntu είναι ότι ήταν αδύνατο να κάνω μια "απλή λύση" σε κάτι τέτοιο την στιγμή που το μικρόφωνο το θέλω αποκλειστικά για το skype. Θα αρκούσε επομένως τουλάχιστον να μην χρησιμοποιεί το skype το pulseaudio ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ (και δεν προσπαθούσα μόνος μου). Αν τα είχα καταφέρει έτσι τότε χωρίς δισταγμό θα έλεγα για μικρό πρόβλημα που λύθηκε μάλλον εύκολα. Αυτό που αναγκάστηκα ήταν να σκοτώσω τελείως το pulseaudio και να τού χώσω και παλούκι στην καρδιά γιατί βρυκολάκιαζε. Αυτό δεν είναι ούτε "εύκολο" ούτε ακριβώς "λύση" (αν και τώρα δεν το έχω το πρόβλημα αφού δεν έχω pulseaudio). Οπότε ρίχνω την μία ψήφo σε αυτήν την επιλογή αλλά θα έλεγα είναι λίγο πιο σοβαρό από αυτό. Μόνο και μόνο επειδή όλα τα άλλα δούλεψαν τέλεια και τελικά "εξαφάνισα" το πρόβλημα δεν θέλησα να το δραματοποιήσω και να επιλέξω το Έκανα νέα εγκατάσταση και αντιμετώπισα σοβαρά προβλήματα που έλυσα δύσκολα ή δεν έχω λύσει ακόμα