ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 17 Απρ 2011, 21:24

simosx έγραψε:
xaris2335 έγραψε:οκ αν και δεν βλέπω που είναι το μεμπτό, δεν έβαλα κάποια γυμνή φωτό ;)

Ζήτησα να σβήσεις τη φωτογραφία και εσύ άφησες το σύνδεσμο, δήθεν ότι με strikethrough είναι εντάξει.
xaris2335 έγραψε:
sokoban4ever έγραψε:Κοιτάχτε πως γιορτάζει η google την 122ή επέτειο γέννησης του Τσάρλι τσάπλιν

έτσι έπρεπε να την γιορτάζει κατα την δική μου γνώμη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://funny.ph/wp-content/uploads/tdomf/694/Google-Ad-Pamela-Anderson.jpg

Είμαι στο φόρουμ από τις αρχές, και τέτοια συμπεριφορά συναντήσαμε μια ακόμα φορά, όπου το μέλος έφυγε.
Από τη πλευρά σου θα ήθελα να δω ότι ακολουθείς τις οδηγίες της συντονιστικής ομάδας.

Στο φόρουμ θέλουμε να παρέχουμε ένα φιλικό και θετικό περιβάλλον, όπου ο καθένας, ανεξάρτητηα από το φύλο ή την ηλικία, να μπορεί να συμμετέχει.
Από την πλευρά σου μπορεί να μην είναι κατανοητό, ωστόσο αρκεί να ακολουθείς τις οδηγίες της συντονιστικής ομάδας.

Θα ήθελα να δω άμεση διαγραφή της φωτογραφίας.
Διαφορετικά θα ξεκινήσει διαδικασία που μπορεί να οδηγήσει σε διαγραφή σου από το φόρουμ.

Επειδή τα έχω πάρει στο κρανίο με ορισμένους εδώ μέσα, να προσέχουν πως μιλάνε γιατί δεν θα ανεχτώ τέτοιου ήδους συμπεριφορά.
ΕΓΙΝΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ :wtf: :wtf: :wtf: :eh: :eh: :eh: :?: :twisted: :twisted: :twisted: :-x :-x :-x :-x
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: | Προγραμματισμός:
Αγγλικά: καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS (32bit) ΕΛ σε Intel core 2 quad core Q9300
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Re: ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό nbagi » 17 Απρ 2011, 21:50

xaris2335 αν και σου δίνω δίκιο, γιατί η φωτογραφία έχει πλάκα και δεν είναι πρόστυχου η προσβλητικού περιεχομένου (επίσης μου έκανε εντύπωση η διαγραφή της), η ονομασία όμως του θέματος είναι λίγο υπερβολική... :shh: γιατί δεν υπάρχει ανάρμοστη συμπεριφορά από τον sokoban4ever χρήστη ή συντονιστή ή δεν ξέρω τι είναι (ούτε με ενδιαφέρει).

xaris2335 έγραψε: Θα ήθελα να δω άμεση διαγραφή της φωτογραφίας.
Διαφορετικά θα ξεκινήσει διαδικασία που μπορεί να οδηγήσει σε διαγραφή σου από το φόρουμ.

sokoban4ever είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω... ε;
Linux: Χρήστης / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Ubuntu 13.10
Dell inspiron 7537 i5
Άβαταρ μέλους
nbagi
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 17 Απρ 2011, 22:13

Ελα ρε Χαρη μας κολαζεις Μεγαλοβδομαδα!!!
Αληθεια τον Σταυρο τι τον εβαλες πισω απο τον tux?
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 17 Απρ 2011, 22:26

Το μήνυμα το έστειλα εγώ, και είναι το τελευταίο μήνυμα από επικοινωνία μέσω pm με το χρήστη xaris2335.

Είναι τυπικό να υπάρχει επικοινωνία μέσω pm για ζητήματα που έχουν να κάνουν με δημοσιεύσεις ή avatar ή άλλα πράγματα.

Η συμπεριφορά του xaris2335 είναι απαράδεκτη. Έχει ήδη δέκα δημοσιεύσεις που έχουν μεταφερθεί στον Κάδο απορριμμάτων.
Αντί να ακολουθήσει τις οδηγίες που τού δόθηκαν, εξακολουθεί να κάνει το δικό του.

Ακολουθούν τα μηνύματα που στάλθηκαν στον xaris2335 για το ζήτημα αυτό.

1.
simosx έγραψε:Υπάρχει ζήτημα με τις δημοσιεύσεις σου στην ενότητα TIMEOUT. Κοιτώντας στον κάδο του φόρουμ, αρκετές από τις δημοσιεύσεις που μεταφέρθηκαν εκεί είναι δικές σου.
Η πιο πρόσφατη δημοσίευση σου περιλαμβάνει την παρακάτω εικόνα,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Εδώ έχουμε ένα πρόβλημα. Δε θέλουμε να ξοδεύουμε τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο των συντονιστών
για πράγματα που έχουμε ήδη ξεκαθαρίσει.
Από την πλευρά σου εξακολουθείς την ίδια πρακτική. Μπορεί αυτές οι δημοσιεύσεις να είναι αποδεκτές σε άλλα φόρουμ, εδώ όμως δεν είναι.

Αυτό που θα ήθελα να ακούσω από σένα είναι αν καταλαβαίνεις τι είναι αποδεκτό και τι όχι. Και ότι δεν υπάρχει καν η διάθεση να μπούμε σε ιστορία της μορφής «μπορεί να είναι αποδεκτό ή μπορεί να μην είναι».

2. Η απάντηση που έλαβα
xaris2335 έγραψε:
οκ αν και δεν βλέπω που είναι το μεμπτό, δεν έβαλα κάποια γυμνή φωτό ;)

Αφιερώνω χρόνο να περιγράψω την πηγή του προβλήματος και έχουμε απάντηση μιας γραμμής, που ουσιαστικά δεν απαντάει στο μήνυμα που έστειλα.
Αν υπήρχε προσπάθεια από τον xaris2335 για συζήτηση για το πρόβλημα, θα είχε ξεκαθαριστεί το ζήτημα.

3.
simosx έγραψε:Το ζητούμενο είναι ότι δε μάς ενδιαφέρει το κατά πόσο γυμνό εμφανίζεται σε μια φωτογραφία, και να αφιερώνουμε χρόνο για το αν κάτι είναι αποδεκτό ή όχι.

Το επόμενο βήμα για σένα είναι να σβήσεις τη φωτογραφία από τη συγκεκριμένη δημοσίευση.

Και αυτό που έκανε ο xaris2335 ήταν απλά να βάλει strikethrough στο URL της εικόνας.
Και έστειλα το μήνυμα που αναφέρεται παραπάνω στην πρώτη δημοσίευση.

Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετές δεκάδες από φόρουμ για το ελεύθερο λογισμικό, και λίγα από αυτά κάνουν ποιοτικό έργο.
Εμείς ως φόρουμ για το Ubuntu πιστεύω ότι έχουμε κάνει εξαιρετικό έργο ώστε να προσφέρουμε ένα φιλικό και θετικό περιβάλλον,
ώστε ο καθένας, ανεξάρτητα από το φύλο, ηλικία κτλ να διαβάζει και να συμμετέχει ενεργά.
Ο τρόπος για να κάνεις ένα φόρουμ ποιοτικό και καλό, είναι να υπάρχει μια δυναμική συντονιστική ομάδα
που θα επιλύει προβλήματα που χαλούν το κλίμα και αποδιοργανώνουν τις συζητήσεις.
Δεν είναι τυχαίο που πάμε σχετικά καλά στο φόρουμ αυτό. Δείτε αλλού σε άλλα φόρα και κρίνετε.

Είναι ελάχιστες οι φορές που μέλη συμπεριφέρονται έτσι. Αυτή τη στιγμή δε βλέπω τρόπο επίλυσης του ζητήματος.
Αντί το παραπάνω μέλος να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στα μηνύματα, έκανε το δικό του.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 17 Απρ 2011, 22:28

nbagi έγραψε:sokoban4ever είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω... ε;

δεν είναι ο sokoban αλλά ο simos που μου έκανε την παρατήρηση.

kriti έγραψε:Ελα ρε Χαρη μας κολαζεις Μεγαλοβδομαδα!!!
Αληθεια τον Σταυρο τι τον εβαλες πισω απο τον tux?

Μάλλον άλλος με κολάζει.
Όσο για το άβαταρ το έβαλα λόγο πάσχα μην το παίρνεις αρνητικά.
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 17 Απρ 2011, 22:34

έγραψε:Πιο ενεργή Δ. Συζήτηση:
Περί ανέμων
(213 Δημοσιεύσεις / 13.35% των δημοσιεύσεων των μελών )

Πιο ενεργή Θ. Ενότητα:
Για τις δύσκολες ώρες...λίγο γέλιο! (videos, αστεία, κλπ)
(115 Δημοσιεύσεις / 7.21% των δημοσιεύσεων των μελών )

ok..προφανώς άλλοι έρχονται εδώ με πρόθεση για προσφορά και σοβαρή δουλειά,και άλλοι για να κάνουν την πλάκα τους.
Νομίζω έχουμε τον κοινό νού να κρίνουμε ποιοί είναι ποιοί.
Κατ'εμέ η παρατήρηση του Σίμου είναι απολύτως δικαιολογημένη,δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια.
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλές ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: debian wheezy/sid 64-bit (en_US.utf8)
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Κάρτα γραφικών: nVidia GF104 [GeForce GTX 460] [10de:0e22]
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Launchpad: headl3ss
IRC: h3adl3ss
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 17 Απρ 2011, 22:42

headless έγραψε:ok..προφανώς άλλοι έρχονται εδώ με πρόθεση για προσφορά και σοβαρή δουλειά,και άλλοι για να κάνουν την πλάκα τους.
Νομίζω έχουμε τον κοινό νού να κρίνουμε ποιοί είναι ποιοί.
Κατ'εμέ η παρατήρηση του Σίμου είναι απολύτως δικαιολογημένη,δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια.

Για ρίξε μια καλύτερη ματιά, γιατί τα ποσοστά δεν λένε την αλήθεια.
Βοήθησα βοηθάω και θα βοηθάω αρκετά μέλη αρκεί να ρίξεις μια ματιά στα ποστ μου.
Δεν φταίω εγώ που έχω και άλλα ενδιαφέροντα εκτός απο το Λίνουξ.
Στην ζωή υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός απο το Λίνουξ.
Τα δικά μου είνα ελαφρό λίγοτερα απο τα δικά σου

Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 17 Απρ 2011, 22:47

Να ξεκαθαρίσω το εξής: ο simos ως επίτιμο μέλος είναι μέλος της συντονιστικής ομάδας και συμμετέχει στις αποφάσεις της συντονιστικής ομάδας. Ως συντονιστική ομάδα θεωρούμε ότι δημοσιεύσεις που δύναται να θεωρηθούν προσβλητικές για το γυναικείο φύλο πρέπει να αποφεύγονται. Το ζήτημα δεν θα είχε πάρει αυτές τις διαστάσεις αν 1.) δεν υπήρχε το προηγούμενο με παρόμοιες δημοσιεύσεις σου και 2.) αν δεν αγνοούσες τις συστάσεις που σου έγιναν γι' αυτές, αλλά και την συμβουλή του Σίμου.
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 17 Απρ 2011, 22:50

ρε συ xaris2335, είναι εμφανές ότι έχεις έναν αριθμό ποστς τα οποία είναι στο όριο του αποδεκτού. Δηλαδή σου φαίνεται σωστό να απασχολούμε τον πολύτιμο χρόνο μας κάθε φορά με το αν ενα συγκεκριμένο πόστ είναι αποδεκτό η μή; Αφού βλέπεις ότι δεν είναι στο κλίμα του φόρουμ τα συγκεκριμένα ποστ, δεν έχει νόημα να το τραβάς το σχοινί. Συνέχισε να βοηθάς νεότερους χρήστες που είναι και το σημαντικό κι όσο για το χιούμορ υπάρχουν αρκετά μη αμφιλεγόμενα θέματα να επιλέξεις που δεν θα μας απασχολούν κι εμάς κάθε τρεις και λίγο.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 17 Απρ 2011, 22:57

Ναι σωστά τα λες, αλλά πες μου που είναι το μεμπτό στην εικόνα που ανέβασα με την πάμελα.
Την επόμενη φορά θα ανεβάζω γυναίκες φορώντας ράσα η τουρμπάνια.

Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων