Η αντιμετώπιση των Linuxάδων σε forums τεχνολογίας.

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Η αντιμετώπιση των Linuxάδων σε forums τεχνολογίας.

Δημοσίευσηαπό Qdata » 18 Απρ 2011, 15:01

kzlazy έγραψε:Off topic:
Εχεις δίκιο ότι είμαστε πολύ εκτός θέματος και θα σε ακολουθήσω στο να μην επεκτείνουμε την παρέκβαση. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως, ίσως, ένα σχετικό νήμα...

Μήπως θέλετε να δημιουργήσω ένα θέμα και να βάλω σε αυτό τις δημοσιεύσεις σας για να συνεχίσετε εκεί.Αν ναι ποιες δημοσιεύσεις; :)
Linux User: #530165
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 32bit σε Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz
(Notebook) Προδιαγραφές ⇛ 2x Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz │ 1016MB │ HDA-Intel - HDA Intel -- USB-Audio - USB AUDIO│ 1024x600 pixels
Νέος στο Linux?Οδηγοί - How to - Tutorials
Qdata
powerTUX
powerTUX

IRC: dimos
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 18 Απρ 2011, 19:09

Εγώ το είπα με την έννοια ότι θα είχε ενδιαφέρον να δούμε γενικώς τις απόψεις των μελών του φόρουμ για το θέμα. Εγώ και ο προλαλήσας εμού παραπάνω μάλλον εκφράσαμε άποψη ήδη, έστω και γενικώς.
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?

Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 22 Απρ 2011, 00:58

Έχω φτάσει σε μια ηλικία που δεν έχω πλέον καμιά διάθεση να καταβάλω την παραμικρή και οποιουδήποτε είδους προσπάθεια να πείσω τον οποιοδήποτε (εκτός από τα παιδιά μου) για οποιοδήποτε θέμα.
Συνεπεία των ανωτέρω είναι προφανές ότι σε καμία περίπτωση δε θα έμπαινα σε μια αντιπαράθεση linux-windows είτε σε forum είτε δια ζώσης (εντάξει, καμιά φορά τα παίρνω και το κάνω...).
Έχω απεριόριστη διάθεση να βοηθήσω τους πάντες στη χρήση linux με τις λίγες και όποιες γνώσεις έχω και μπορώ να αφιερώσω απεριόριστες ώρες στο να τους στήσω ένα σύστημα, να τους δείξω πως δουλεύει και να τους πω δύο τρία tips που θα κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη.
Αυτό όμως προϋποθέτει ότι ενδιαφέρονται, διότι η δική μου συμβολή σε αυτόν τον τομέα είναι να τους πληροφορήσω ότι υπάρχει εναλλακτική λύση, την οποία εγώ και αρκετοί άλλοι τυγχάνει να τη θεωρούμε καλύτερη. Μέχρι εκεί όμως. Αν υπάρχει ενδιαφέρον έχει καλώς.
Αν δεν υπάρχει (για τον οποιοδήποτε λόγο, άγνοια, συνήθεια, φοβία, δεσμεύσεις) δε θα χαλάσω και τη ζαχαρένια μου, μιας και δεν την έχω δει σταυροφόρος.
Δε σας λέω ότι η δική μου θεώρηση είναι απαραίτητα η σωστή, μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω ότι θα σας σώσει από αρκετό εκνευρισμό και θα διασφαλίσει την ψυχική σας ηρεμία.
Θα σας πρότεινα να θυμάστε πάντα εκείνον τον τυπάκο στο <<Matrix>> που παρότι γνώριζε την αλήθεια είχε έλθει σε συμφωνία με τους πράκτορες να τον ξαναβάλλουν στην ενεργειακή κυψέλη με αντάλλαγμα την ψευδαίσθηση ότι ήταν πλούσιος και επιτυχημένος στην εικονική ψευδοζωή του.
Εμείς μπορεί να επιλέγουμε να είμαστε έξω από την κυψέλη, δε σημαίνει όμως απαραίτητα ότι έχουμε την αντοχή να είμαστε ο Neo.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό valeria » 22 Απρ 2011, 01:16

τα πράγματα είναι απλά και εύκολα , σε συζήτησις που κάνω κατά καιρούς σχετικά με τα λινούς ... όταν ακούνε για κάτι που δεν πληρώνεις , γυρίζουν το κεφάλι αυτόματα και σου λένε , μα καλά ποσο καλο μπορεί να είναι κάτι που είναι τσάμπα !
εκεί γελάω πάντα , συνήθως κάνω προσπάθεια να εξηγήσω αλλα με μικρή επιτυχία γιατί δύσκολα κάποιος μπορεί να δεχθεί ότι του πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ( τα έγραψα λιγάκι βιαστικά γιατί είναι αργά και πάω για ύπνο xaxaxa καλο βραδυ παιδιά ) όσο για τα forum xaxaxa μεγάλη ιστορία .............

dim459 έγραψε:
Εμείς μπορεί να επιλέγουμε να είμαστε έξω από την κυψέλη, δε σημαίνει όμως απαραίτητα ότι έχουμε την αντοχή να είμαστε ο Neo.
Εικόνα
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά:Ελάχιστα ⇛ Ιταλικά:Καλά ⇛ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΛΙΑ
Λειτουργικό :Ubuntu 12.10 64bit + Windows 7 64bit
Προδιαγραφές ⇛AMD PHENOM II X4 965 AM3 3.4GHZ │ DDR3 8GB 1600MHZ │Gigabyte GA-990FXA-UD5 │Gigabyte GeForce GTX 550 Ti │ NETGEAR WG111v2 54Mbps Wireless USB 2 0 Adapter │ Sound Blaster X-Fi Titanium 7.1 ( Denon AVR-4810CI ενισχυτή με Celestion Speakers 7.1 και Proel Sub Woofer )│ Infocus IN116 (1920 x 1200 - 2700 ANSI ) │ 3x UPS PALS 1200 VA 1xAVR-PL-5000
Άβαταρ μέλους
valeria
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό matthew » 10 Ιουν 2011, 00:18

georginiogr έγραψε:Έχω παρατηρήσει οτι σε πολλά φόρουμ τεχνολογίας, όταν γίνονται αναφορές στο Ubuntu και κυρίως συγκρίσεις με τα Windows, ειδικά σε θέματα ασφάλειας και σταθερότητας, οι θιασώτες των Windows πέφτουν να σε φάνε. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την έχθρα και την καχυποψία που βγάζουν, όταν αποδεδειγμένα και με επιχειρήματα τους παρουσιάζεις τα πλεονεκτήματα του Ubuntu σε σχέση με τα windows. Ούτε υπάλληλοι της microμαλακής να ήταν. Τρολάρεις σου λένε, είσαι off topic σου λένε, και κάτι τέτοια. Πολύ ειρωνία ρε παιδια! Εγώ τουλάχιστον δεν πρόκειται να ξαναγράψω σε κάποιο άλλο φόρουμ πλήν του παρόντος, μιας και σαν χρήστης Ubuntu θεωρούμαι λεπρός. Τελικά όμως άλλοι έχουν τη μύγα. :P

Μή μασάς καθόλου! & 'μένα με λένε φρικιό όταν τους λέω για Linux αλλά σκασίλα μου. :lol: Καλύτερα φρικιό παρά σκλάβος. 8-)
Γνώσεις Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
matthew
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 10 Ιουν 2011, 00:25

Νάτος ο Neo ! ! Έσκασε μύτη. Εύγε νέε μου ! !
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περί ανέμων