sf3d0 έγραψε:καλησπέρα σας..εχθές έκανα μια ακόμα απόπειρα να εγκαταστήσω το ubuntu και ελπίζω να παραμείνω σε αυτά περισσότερο καιρό αυτή τη φορά(max 3 μέρες)..αρχικά να πω ότι από Ubuntu δε ξέρω την τύφλα μου..ούτε εντολές ούτε τίποτα..έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα ήχου μου, την Asus Xonar D2X..δε μπορώ να την ενεργοποιήσω..είχα δει σε ένα άλλο Forum για Ubuntu πώς πρέπει να κατεβάσεις τον ALSA Mixer..το έκανα λοιπόν..αλλά τζίφος φάνηκε η κάρτα για μια στιγμή και στη συνέχεια εξαφανίστηκε..δείχνει απλά τις εξόδους που έχει η κάρτα της μητρικής..(συγχωρέστε με για την ασχετοσύνη μου

)
Έχεις βάλει το Ubuntu 11.04; Δες τα βίντεο στο
http://www.youtube.com/view_play_list?p ... AB61761B38 για να κατατοπιστείς.
Μπορεί να φαίνεται διαφορετικό, ωστόσο είναι πολύ εύκολο. Έχουμε πιτσιρίκια (παιδιά από μέλη του φόρουμ) που τα καταφέρνουν μια χαρά με το Unity.
Για την κάρτα ήχου δες στα sticky θέματα της ενότητας για Ήχο, και συγκεκριμένα το sticky για «Λήψη πληροφοριών για την κάρτα ήχου με alsa-info.sh».
Μόλις κάνεις τα βήματα αυτά, θα είσαι σε θέση να δώσεις τις πλήρεις πληροφορίες για την κάρτα ήχου.
Η ιδέα είναι ότι ό,τι πρόβλημα υπάρχουν στο λογισμικό για την κάρτα ήχου πρέπει να επιλυθεί σωστά ώστε να μη χρειαστείς εσύ και οι άλλοι με το ίδιο υλικό να αφιερώνετε χρόνο με «workaround».