Μου είπε ένας φίλος για αυτό το πρόγραμμα το έψαξα αλλά δεν το κατάφερα.
Ουσιαστικά σπάει κωδικούς. Είδα κάποια παραδείγματα αλλά δεν το κατάφερα.
Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει.?

lspci

nikar έγραψε:Μου είπε ένας φίλος για αυτό το πρόγραμμα το έψαξα αλλά δεν το κατάφερα.
Ουσιαστικά σπάει κωδικούς. Είδα κάποια παραδείγματα αλλά δεν το κατάφερα.
Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει.?

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

Alexandros έγραψε:Προφανώς ο nikar κάνει αυτή την ερώτηση για καθαρά ενημερωτικούς/πληροφοριακούς λόγους και με μόνο στόχο να βελτιώσει, κατά το δυνατόν, την ασφάλεια των ασύρματων δικτύων που και και ο ίδιος χρησιμοποιεί και όχι για να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε ασύρματα δίκτυα τρίτων προσώπων!
Δεδομένου ότι σκοπός του forum αυτού είναι να εξετάσει και θέματα ασφάλειας, μια ανάλυση ενός τέτοιου ζητήματος θα μπορούσε να βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.
Με αυτά ως δεδομένο και ξακαθαρίζοντας ότι όχι μόνο δεν προτρέπουμε κανέναν να προβεί σε παράνομες ενέργειες αλλά, αντιθέτως, του επισημαίνουμε ότι δεν θα πρέπει να κάνει κάτι τέτοιο, δεν νομίζω σε τι θα μπορούσε να βλάψει το ΄how to΄ για το BackTrack το οποίο προσφέρθηκε να δείξει ο sorolop.

ilpara έγραψε:... υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα δείχνει μόνο τρόπους crack αλλά για κάθε τέτοιο τρόπο crack και τον τρόπο / μέτρα προστασίας που μπορεί και πρέπει να λάβει ο ενδιαφερόμενος