vagrale13 έγραψε:@EpirotesΔεν υπαρχει κατι παρανομο, αν καποιος θελει να καταγραφει, ολες τις κινησεις, απο το πληκτρολογιο του.
Μπορουμε απλα να δωσουμε λυσεις, οπου δεν θα μπορεσει να τις χρησιμοποιησει παρανομα.
Δεν μπορω να καταλαβω το λογο, αν υπαρχει, να κλειδωθει,διαγραφη το θεμα.
Όπως φαντάζομαι διάβασες τόνισα ότι προς το παρόν δεν υπάρχει λογός να κλειδώσει το θέμα, κι ελπίζω να μείνει έτσι. Η παράνομη χρήση εφαρμογών όπως το keylogger έχει να κάνει με την υποκλοπή κωδικών. Όπως επίσης τόνισα δεν κατηγορώ ευθέως τον φίλο, αλλά δεν πείθομαι και τόσο εύκολα ότι το θέλει μόνο για προσωπική του νόμιμη χρήση. Ξέρεις τρώγοντας έρχεται η όρεξη σ' αυτά τα πράγματα, δηλ. ξεκινάς με αγαθές προθέσεις δοκιμάζεις την εφαρμογή στο δικό σου μηχάνημα, μαθαίνεις να την δουλεύεις τέλεια και μετά έρχεται ο πειρασμός να το χρησιμοποιήσεις και για παράνομους σκοπούς, ειδικά εάν κι εφόσον έχει καταρχήν θετική στάση έναντι της πειρατείας.
elefher έγραψε:Εξηγησα και πριν ότι βασικα το θελω για να το δοκιμασω και απο περιεργεια.Τους κωδικους θα μπορουσα να τους γραψω και σε ενα .txt και όλα θα ήταν τελεια ,εαν δεν ηθελα να βαλω τον firefox να τα αποθηκευει.Επισης τον firefox τον ανεφερα και ως παραδειγμα δεν θα το ηθελα μονο για αυτον εαν και στην πραγματικοτητα ισως μονο εκει να χρειαζεται αυτο το προγραμμα γιατι στις υπολοιπες δουλειες κανεις ενα save και τελειωσε όλο το παραμηθει.Δεν σας θεωρω καχυποπτους γιατι μονο για κατασκοποια μπορει να ειναι και οχι για τιποτε αλλο,αλλα στο δικο μου pc θα μπει και δεν καταλαβενω το προβλημα.Εαν ειναι κατι που θα δημιουργησει προβληματα εδω δεν θελω να το συνεχισω και ζηταω συγνωμη.
Αποθήκευση κωδικών σε .txt αρχείο δίχως άλλη προστασία κι αποθηκευμένο στον σκληρό σου είναι αρκετά επικίνδυνο και δεν το συνιστώ. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Revelation για την διαχείριση των κωδικών μου και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Όσο για τα υπόλοιπα απάντησα ήδη και ξαναπάντησα και πάνω στον vagrale13.
malos έγραψε:Ρε παιδιά!
Έχω την υποψία ότι η γυναίκα μου με απατά και συνομιλεί στο facebook με το γκόμενο!
Ξέρει να σβήνει και το ιστορικό. Θέλω λοιπόν να παρακολουθήσω τι λέει μέσα από το κομπιούτερ μου. Αλλά και δικό της να είναι! (Που σε αυτήν την περίπτωση, ναι το ξέρω, είναι παράνομη η παρακολούθηση). Είναι κακό να το κάνω;
Προτιμούμε δηλαδή για έναν συμπολίτη μας από το να είναι παράνομος ..... να είναι νόμιμος αλλά κερατάς ;
Τι λέτε;
Υποθετικά μιλώντας εξαρτάται ... ευτυχώς δεν πρόκειται ποτέ να βρεθώ αντιμέτωπος μ' αυτό το δίλημα, οπότε ψηφίζω δαγκωτό: κάλλιο κερατάς παρά ρουφιάνος. Κατά τ' άλλα μου θυμίζει την ερώτηση που έκαναν σε υποψήφιους αντιρρησίες συνείδησεις οι επιτροπές στην Γερμανία: είσαι με την γυναίκα σου ή την γκόμενά σου στο πάρκο σ' ένα παγκάκι και ξαφνικά σκάει μια συμμορία κι επιτίθεται στην γυναίκα για την βιάσει. Εσύ έχεις μαζί σου όπλο (πολυβόλο) τι κάνεις; Πυροβολείς ή όχι;

Οδηγίες για νέα μέλη ----
Οδηγοί - How to - Tutorials1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)