Αναζήτηση χώρου συναντήσεων- Αθήνα

...του ubuntu-gr και άλλων κοινοτήτων (Ανακοινώσεις, Συζητήσεις, Οργάνωση)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Αναζήτηση χώρου συναντήσεων- Αθήνα

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 05 Ιουν 2011, 00:36

@geochr
Ισως αλλά έχει ΟΣΕ και περνάω συχνά Άγιο Στέφανο (με την τοπική της Λαμίας) με τις Χαλκίδας άνετα πας και Βόριεα προάστεια βολεύει. Άντε το Πολύ 1 τέταρτο μακριά με το τραίνο (Και σταθμό Λαρίσης είναι εύκολος σε πρόσβαση με μετρό) αλλα με αμάξι όντως είναι μακρια (Κάπου στα πρώτα διόδια στη εθνική στο ρευμα προς Λαμία). Απλά μου φάνηκε πολύ ύσηχα και έχει καλή πρόσβαση με τραίνο (αν και δεν έχει μετρό). Λόγο απόστασης με αμάξι δεν την θεωρώ ως Υποψήφια περιοχή αν και είναι καλή ιδέα λόγο ότι δεν είναι πολύ μακρια από την Αθήνα. Αλλά άμα σε νοιάζει μόνο καλή πρόσβαση από Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι καλή περιοχή και πάς γρήγορα με τραίνο.

Ακόμα προτείνω ψηφοφορία για περιοχή και μετά εφόσον επιλέξουμε την περιοχή βρίσκουμε καφετέρια. Καλό είναι να έχουμε 2 περιοχές έτσι να έχουμε πολλές επιλογές και να εναλλάσσονται σε αραιά χρονικά διαστήματα.

Ακόμα ρώτισα ένα παιδί στο skype και μου πρότεινε μια κοντά στην ερμού Bail την Λένε. Πρωσοπικά δεν έχω πάει.
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Spoiler: show
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ubuderix » 06 Ιουν 2011, 19:06

Μια προταση για περιοχη να κανω :
Στο Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας υπαρχουν καφετεριες που μπορουν να μας φιλοξενησουν.
Εμενα παλια Νεο Φαληρο πριν παντρευτω (για να μην παρεξηγηθω τωρα μενω Αγ.Μαρινα-Κορωπιου) και την ξερω την περιοχη.
Υπαρχει προσβαση με το ηλ.τραινο και με λεωφορεια.Υπαρχει επισης ανετο παρκινγκ για οσους ερθουν με αυτοκινητο.Υπαρχει θεα προς θαλασσα και γενικα συμπαθητικο περιβαλλον.

Το σιγουρο ειναι ενα:
Kαποιοι θα δυσαρεστηθουν γιατι θα τους πεφτει μακρια η οποια επιλογη μας,καποιοι θα ωφεληθουν ,να ειναι ολοι ευχαριστημενοι κομματακι δυσκολο.
1 Γνώσεις Linux: Προσπαθώ ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Μέτρια
2 Ubuntu 12.04 precise 3.7.0-030700-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.5.0-25-generic, Ubuntu 3.5.0-24-generic
3 Intel Pentium CPU G630 @ 2.70GHz ‖ RAM 3678 MiB ‖ ASRock H61M-S
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller [8086:0102] {i915}
5 wlan0: 0846:4260 NetGear WG111v3 54 Mbps Wireless [realtek RTL8187B] ⋮ eth0: Atheros Inc. AR8152 v2.0 Fast Ethernet [1969:2062] (rev c1)
http://imagebin.ubuntu-gr.org/files/1372175733.png
Άβαταρ μέλους
ubuderix
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: ubuderix
IRC: ubuderix
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 06 Ιουν 2011, 22:18

Γι αυτό να βάλουμε κέντρο καλύτερα όπου θα ισαπέχουν όλοι από το κέντρο.
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Geochr » 07 Ιουν 2011, 10:47

pc_magas έγραψε:Ακόμα προτείνω ψηφοφορία για περιοχή και μετά εφόσον επιλέξουμε την περιοχή βρίσκουμε καφετέρια. Καλό είναι να έχουμε 2 περιοχές έτσι να έχουμε πολλές επιλογές και να εναλλάσσονται σε αραιά χρονικά διαστήματα.

Θα καταλήξουμε σε 3-4 περιοχές,θα κοιτάξουμε σε αυτές τις περιοχές για χώρους και μετά θα κάνουμε ψηφοφορία με τις προτάσεις που θα έχουμε.
pc_magas έγραψε:Γι αυτό να βάλουμε κέντρο καλύτερα όπου θα ισαπέχουν όλοι από το κέντρο.

Κάπως έτσι θα γίνει...
ubuderix έγραψε:Στο Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας υπαρχουν καφετεριες που μπορουν να μας φιλοξενησουν.

Είναι μια καλή πρόταση και αυτή ειδικά τώρα που είναι ανοιχτός ο καιρός.
Με δεδομένο οτι υπάρχει πρόσβαση με ηλεκτρικό και τραμ,αν δεν υπάρχουν αντιρρήσεις θα μπορούσε να είναι και αυτή μια υποψήφια περιοχή.
Γνώσεις ⇛Linux: Μαθαίνω αργά ┃ Προγραμματισμός: Ελάχιστο ┃ Αγγλικά: Μέτρια

• Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 16,04LTS
    ⇛Intel Core i3-2365M CPU @1.40GHz ‖ RAM 7780 MB ‖ Acer Aspire V5-571
Άβαταρ μέλους
Geochr
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: geochr
IRC: Geochr
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dante » 07 Ιουν 2011, 12:39

Εγω προτεινω το Colab στην Ερμου. Εχω παει σε συναντησεις αλλων ομαδων εκει κ ειναι υπεροχος χωρος. Στην χειροτερη να μας ζητησουν 5ε/ατομο. Οσο ενας καφες δλδ. Εκει με αυτα τα λεφτα εχεις και καφε και προτζεκτορα και την ησυχια σου.

http://colabworkspace.com
Το blog μου για Linux, Opensource και Computer Security http://grayhatworld.wordpress.com

Γνώσεις ⇛ Linux: Πολύ Καλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Intel Q8400 │ ATI Radeon 5700 │ 4gb ram
Άβαταρ μέλους
dante
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Geochr » 08 Ιουν 2011, 00:44

dante έγραψε:Εγω προτεινω το Colab στην Ερμου. Εχω παει σε συναντησεις αλλων ομαδων εκει κ ειναι υπεροχος χωρος. Στην χειροτερη να μας ζητησουν 5ε/ατομο. Οσο ενας καφες δλδ. Εκει με αυτα τα λεφτα εχεις και καφε και προτζεκτορα και την ησυχια σου.

http://colabworkspace.com

Κατα τη γνώμη μου δεν είναι ένας χώρος που μας ταιριάζει,τουλάχιστον με βάση αυτά που είδα στο site. Καταρχάς είναι ανοιχτά Δευτέρα -Παρασκευή,κάτι που δεν μας βολεύει καθώς κατα 99% η συναντήσεις γίνονται Σαββ/κο.
Για τις περιοχές που ήδη έχουν προταθεί,έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο ;

Οι υποψήφιες περιοχές έως τώρα είναι Θησείο,πλατεία Καρύτση,Φάληρο. Αν μου έχει ξεφύγει κάτι το αναφέρετε.
Τις επόμενες μέρες θα σταματήσουμε να μιλάμε για περιοχές και θα αποφασίσουμε για τον χώρο.

Άβαταρ μέλους
Geochr
Συντονιστής
Συντονιστής

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό aeolianfire » 08 Ιουν 2011, 02:53

pc_magas έγραψε:
Ακόμα προτείνω ψηφοφορία για περιοχή και μετά εφόσον επιλέξουμε την περιοχή βρίσκουμε καφετέρια. Καλό είναι να έχουμε 2 περιοχές έτσι να έχουμε πολλές επιλογές και να εναλλάσσονται σε αραιά χρονικά διαστήματα.

Το μαγαζί πρέπει να είναι 1 και να μην αλλάζουμε κατά την γνώμη μου. Όταν θα αρχίσουμε να συναντιόμαστε ταχτικά θα πρέπει να μπορεί ο καθένας που θέλει να έρθει να ξέρη που θα μας βρει ακόμα και χωρίς να μπει στο forum.

Κάτι ακόμα βασικό για την επιλογή χώρου, ας μην κοιτάμε μόνο το αν μπορούμε εμείς να πάμε εκεί, η κοινότητα έχει και μικρής ηλικίας μελή ( από ότι είδα στο relese party) ας τούς δώσουμε την ευκαιρία να μπορούν να έρχονται και αυτά τα άτομα.
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: HTML ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
Desktop
1 Ubuntu 11.04 natty 64-bit (en_US.UTF-8)
2 CPU: 4x Intel Core2 Quad CPU Q9400 2.66GHz RAM 4973 MB
3 nVidia GT216 [GeForce GT 220]
4 eth0: Atheros Communications AR8121/AR8113/AR8114
Laptop
2 Ubuntu 10.10 maverick 32-bit
3 CPU: 2x Celeron Dual-Core CPU 2.10GHz ‖ RAM 2450 MB ‖HP Presario CQ56 Notebook
4 Intel Mobile 4 Series Chipset
5 eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express⋮wlan0: RaLink RT3090 1T/1R PCIe
Άβαταρ μέλους
aeolianfire
babeTUX
babeTUX

IRC: aeolianfire
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 08 Ιουν 2011, 12:22

@aeolianfire
Δηλαδή να πάμε σε παιδικό σταθμό να κάνουμε την συνάντηση? Αν και καλή ιδέα είναι ο χώρος να είναι κοντά σε παιδικό σταθμό.
Οι υπολογιστές μου:
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Geochr » 08 Ιουν 2011, 12:26

pc_magas έγραψε:@aeolianfire
Δηλαδή να πάμε σε παιδικό σταθμό να κάνουμε την συνάντηση?

Νομίζω οτι υπερβάλεις τώρα. Μπορούμε να βρούμε έναν ουδέτερο χώρο για να ικανοποιούν όλες τις ηλικίες.
Αν είχες έρθει στο release party θα έβλεπες οτι είχαμε 4 παιδιά ηλικίας 12-16. Για ποιό λόγο να πάμε κάπου που να μην μπορουν να έρθουν ;

Το παρόν θέμα έχει ώς στόχο την εύρεση ενός χώρου που θα προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη και όχι να αποκλείσει κάποιες κατηγορίες μελών (πχ.με βάση την ηλικία,την εμπειρία κτλ) .
Εγώ προσωπικά δεν επιθυμώ κανενός είδους διαχωρισμού.

Άβαταρ μέλους
Geochr
Συντονιστής
Συντονιστής

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό maenolis » 08 Ιουν 2011, 12:39

Σαν ιδεολογία ταιριάζει πιο πολυ να έχει ubuntu κάποιος που δεν έχει αυτοκίνητο,είναι φοιτητής,ίσως κάνει ποδηλάτο,ενδιαφέρεται για το περιβάλλον κλπ. Όποτε είναι σοφό το μέρος συνάντησης να έχει εύκολη πρόσβαση από τα μέσα και μάλιστα επειδή τα χρησιμοποιούσα χρόνια να είναι κοντά σε σταθμό του μετρό και όχι απλά σε σημείο που περνάει λεωφορείο.
1 Γνώσεις → Linux: Αρχάριος ┃ Προγραμματισμός: c,c++,sql,html,css ┃ Αγγλικά: Μέτριος
2 Λειτουργικό →Dual boot Ubuntu 12.04 64-bit (en_US.UTF-8) & Windows 7 Professional 64-bit
3 Προδιαγραφές → Intel® Core™ i3-2330M CPU @ 2.20GHz × 4 ‖ RAM 7.7 Gb
4 Κάρτες γραφικών: Intel® HD3000
5 Σκληρός Δίσκος: → OCZ Vertex4 Sata III 128Gb
Άβαταρ μέλους
maenolis
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης