πιάστηκε 18χρονος έλληνας cracker

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: πιάστηκε 18χρονος έλληνας cracker

Δημοσίευσηαπό clepto » 24 Ιουν 2011, 02:29

:clap: :clap: :thumbup: :thumbup:
1 Γνώσεις Linux: Ικανοποιητικό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 13.04 raring 3.8.0-30-generic 64bit (en_US.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.8.0-19-generic, Windows 7
3 Intel Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz ‖ RAM 3840 MiB ‖ ASUS K56CB
4 Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] {i915}
5 wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168 PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 0a)
clepto
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: christriant
IRC: Clepto
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 24 Ιουν 2011, 04:07

fkol k4 έγραψε:Αχ !!! Καταραμένο Hollywood μας έχεις καταστρέψει .

Ρε παιδιά , δέν έχει σημασία πόσο IQ έχει ο τυπάς .
Επίσης , δέν έχει σημασία πόσο καλός προγραμματιστής είναι ή μπορεί να γίνει .
Ακόμα , δέν έχει σημασία αν θα τον πάρουν να δουλέψει στην CIA , NSA , OHE , NATO ή στην Διαγαλαξιακή ένωση κατασκόπων .
Και τέλος , σαφώς και δέν έχει σημασία αν θα κονομήσει πέντε φράγκα παραπάνω . Κανένας στην ερώτηση '' ποιά είναι η καλύτερη ως τώρα στιγμή της ζωής σου '' δεν απαντά κάτι σχετικό με λεφτά . Είτε είναι φτωχός είτε πλούσιος .

Στο κάτω κάτω νομίζετε ότι ο προγραμματισμός είναι κάτι πολύ δύσκολο ;
Αν ναι , τότε για φανταστείτε έναν καρδιοχειρούργο να βγαίνει από το χειρουργείο και να λέει το αντίστοιχο του '' ρε φίλε , έχω κάποια bugs και το πρόγραμμα δεν κάνει compile . Το έχω αφήσει στην μέση και θα δούμε '' . Φανταστείτε τώρα και το ''πρόγραμμα'' να είναι κανένας συγγενής σας και ελάτε να ξανασυζητήσουμε για το ποιά δουλειά είναι δυσκολότερη .

Και επειδή έχουν ειπωθεί πολλά για εξυπνάδα , θα το εξηγήσω για άλλη μια (αλλά τελευταία) φορά .
Το IQ μετρά πόσο καλά και εύκολα καταλαβαίνεις αυτό που κοιτάζεις .
Εξυπνάδα είναι να καταλαβαίνεις και πέρα από αυτό .

Ο Torvalds δεν είναι έξυπνος επειδή έφτιαξε τον πυρήνα . Τον πυρήνα τον έφτιαξε γιατί είχε τεράστια αντίληψη του αντικειμένου .
Ο Torvalds είναι έξυπνος επειδή στα 42 του έχει καταξιωθεί σαν επιστήμονας , έχει ένα καλό εισόδημα , ασχολείται με το αντικειμενο που γουστάρει , αλλά κυρίως επειδή δεν χρειάστηκε να κάνει ένα κάρο εχθρούς κάνοντας τα παραπάνω κι έτσι μπορεί να καληνυχτίζει τις κόρες του το βράδυ χωρίς να φοβάται ότι στο σπίτι του θα μπουκάρει καμμία μυστική υπηρεσία , αστυνομία , θύματα απάτης που θέλουν εκδίκηση ή αντίπαλοι απατεώνες .
Στάθηκε δηλαδή αρκετά έξυπνος ώστε να δημιουργήσει για τον εαυτό του και την οικογένειά του μια καλή ζωή .
Αυτό μπορείς να το κάνεις ; Αν ναι , τότε είσαι έξυπνος . Αν όχι , τότε απλά έχεις ικανότητες.

Σε γενικες γραμμες λες σωστα και ψαγμενα πραγματα.
Αλλα δεν συμφωνω πως η δουλεια ενος καρδιοχειρουργου ειναι
δυσκολοτερη απο αυτην ενος προγραμματιστη. Αναλογα το ποστο που δουλευεις φιλε μου.
Ναι αν εισαι πληροφορικαριος στο δημοσιο ισως να μην ειναι τοσο δυσκολο και ζορικο... οπως και το να εισαι ενας απλος παθολογος
που και παλι δεν ειναι σωστο ετσι? Γιατι αν ο πληροφορικαριος ειναι στο δημοσιο και ειναι καθηγητης περνανε τοσα παιδια απο τα χερια του
και ακριβως επειδη ειχαμε αρκετους ανευθυνους τετοιους φτασαμε και στο σημειο που φτασαμε σαν χωρα ειτε απο αποψη παιδειας
ειτε απο αποψης οικονομιας. ΕΠισης ενας παθολογος απλος μπορει παλι να δωσει ενα λαθος φαρμακο και να εχουμε τραγωδιες.

Εσυ λες για τη δουλεια του χειρουργου οτι ειναι αρκετα υπευθυνη αλλα δεν λαμβανεις υποψη πως ενα αεροπλανο μπορει να πεσει
εξαιτιας καποιου bug. Εκει δεν διακυβέυοντε ζωες? Ξαναλεω πως λες σωστα και ψαγμενα πραγματα αλλα εχεις σιγουρα μια εμπαθεια σε αυτους που ασχολουνται
αρκετα πχ με τους υπολογιστες και παραμεριζουν ολα τα αλλα... ενταξει ρε φιλε ο λινους εκανε οικογενεια εμεις μπορει να μην θελουμε να κανουμε
δεν καταλαβα υποχρεωτικο ειναι? ΔΗλαδη για να ειναι καποιος ευτυχισμενος πρεπει οπωσδηποτε να κανει οικογενεια?

Ο συγκεκριμενος τυπος ο 18χρονος ναι κοιταξε την παρτη του.... οι πιο πολλοι χακερς εχουν προσφερει στην πληροφορικη με τα μεγαλειωδη και φοβερα προτζεκτ τους... αυτος ως τωρα δεν το εκανε επελεξε να ασχοληθει με κατι αλλο πηρε λαθος δρομο οκ.

Αλλα ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι πανεξυπνος πρωτον
και δευτερον ειναι τελειως ατοπο να τον λες ψυχακια
επειδη επελεξε να φαει τις ωρες του διαβαζοντας και οχι στα κλαμπακια της παραλιακης
μαζι με αλλους και αλλες που χορευοντας και τραγουδοντας γιορταζουν την ματαιοδοξια τους και λενε εσενα φυτο και νερντ
Ολοι τους ειχαν την ιδια πορεια απο το Λυκειο κοροιδευανε οσους διαβαζαν και ξαφνικα θα γινουν επιχειρηματιες αυτοι
κουνια που τους κουναγε..... θα τους κλεβει ο λογιστης κατω απο την μυτη τους....

Αυτα... Φιλικο ειναι το υφος μου κατα τα αλλα.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 24 Ιουν 2011, 04:12

Ο Προγραμματισμος για μενα ειναι υπερτατη επιστημη οπως και αλλες πολλες. Χωρις την Πληροφορικη ο Χειρουργος δεν θα μπορουσε να δουλεψει.
Τον σεβομαι . Τον θαυμαζω αρκει να κανει και αυτος το ιδιο για την δικη μου επιστημη. Αν νομιζει πως ειναι δυσκολοτερη η δικια του
απο τις δικιες μας ειναι πολυ φτηνα γελασμενος.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Udaba » 24 Ιουν 2011, 04:36

Δηλαδή παλιά πως ζούσανε ; Απλά στις μέρες μας η Πληροφορική βοηθάει ώστε να κάνει την ζωή μας ευκολότερη , που αυτό δεν είναι πάντα καλό ....

ΥΓ . Στο λέω άκρως φιλικά αυτό ! :)
1 Γνώσεις → Linux: Αρχάριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 11.10 oneiric 32bit (el_GR.UTF-8), Ubuntu 2.6.38-11-generic-pae
3 Προδιαγραφές → 2x Intel Core2 CPU 6400 2.13GHz ‖ RAM 4026 MiB ‖ ASUS INC. P5G41T-M LX2/GB/LPT
4 Κάρτες γραφικών: nVidia GF108 [GeForce GT 430] [10de:0de1] (rev a1)
5 Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 03)
Udaba
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 24 Ιουν 2011, 04:47

Udaba έγραψε:Δηλαδή παλιά πως ζούσανε ; Απλά στις μέρες μας η Πληροφορική βοηθάει ώστε να κάνει την ζωή μας ευκολότερη , που αυτό δεν είναι πάντα καλό ....

Μπορεις να μου πεις οτι θελεις. Δεν παρεξηγιεμαι. Δεν κανει απλα την ζωη ευκολοτερη.
ΑΝ εχεις συναγερμο σπιτι σου να προστατευεσαι απο τους κλεφτες στην πληροφορικη το οφειλεις.
Οι επεμβασεις Λειζερ στα ματια... Στην πληροφορικη οφειλοντε και αυτες... καλα εκει παιζει και η φυσικη βεβαια.
Θελω να πω πως κακως καποιες φορες υποτιμαται η πληροφορικη για χαρη αλλων επιστημων.

Τωρα ενταξει η τεχνολογια εχει κανει ζημια οκ. Αλλα το καμακι και το φλερτ
δεν σε υποχρεωνει κανεις να το κανεις απο το φεησμπουκ. Τον υπολογιστη
τον χρησιμοποιεις για την δουλεια σου και αν θες να ριξεις κανα γκομενακι
τον σβηνεις και βγαινεις εξω... απλα καποιοι ειχαν γενικα εφεση στο να μην ζοριζοντε και μιας
και η πληροφορικη δινει ευκολιες αυτο ηταν απλα η αφορμη... δεν φταιει η πληροφορικη
αν οι σχεσεις εχουν γινει απροσωπες η νοοτροπια του καθενος φταιει... αν εννοεις και αυτο μεσα στα μειονεκτηματα.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Udaba » 24 Ιουν 2011, 04:50

Star_Light έγραψε:
Udaba έγραψε:Δηλαδή παλιά πως ζούσανε ; Απλά στις μέρες μας η Πληροφορική βοηθάει ώστε να κάνει την ζωή μας ευκολότερη , που αυτό δεν είναι πάντα καλό ....

Μπορεις να μου πεις οτι θελεις. Δεν παρεξηγιεμαι. Δεν κανει απλα την ζωη ευκολοτερη.
ΑΝ εχεις συναγερμο σπιτι σου να προστατευεσαι απο τους κλεφτες στην πληροφορικη το οφειλεις.
Οι επεμβασεις Λειζερ στα ματια... Στην πληροφορικη οφειλοντε και αυτες... καλα εκει παιζει και η φυσικη βεβαια.
Θελω να πω πως κακως καποιες φορες υποτιμαται η πληροφορικη για χαρη αλλων επιστημων.

Σήμερα οι ληστείες γίνονται για κάποια αντικείμενα τεχνολογίας πιστεύω και μετά για λεφτά . πχ λάπτοπ , DVD , τηλεοράσεις , κινητά ...
Θέλω να καταλήξω στο ότι σήμερα γίνονται πιο πολλές ληστείες από τα παλιά τα χρόνια διότι η τιμή αυτών των αντικειμένων είναι υψηλή για αυτό υπάρχει αύξηση των ληστειών ..

Edit: Τα μάτια σου(μου-του) έχουν πρόβλημα απο την τεχνολογία . PC , TV κλπ .. :)
Τελευταία επεξεργασία από Udaba και 24 Ιουν 2011, 05:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
3 Προδιαγραφές → 2x Intel Core2 CPU 6400 2.13GHz ‖ RAM 4026 MiB ‖ ASUS INC. P5G41T-M LX2/GB/LPT
5 Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 03)
Udaba
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Udaba » 24 Ιουν 2011, 04:51

Βέβαια δεν είναι ο μόνος λόγος ... (Καταλαβαίνεις τι λέω ) :P
Udaba
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 24 Ιουν 2011, 05:22

Off topic:
Τελικα οι γιατροι θα αποφασισουν να μας πουν τελικα αν οι υπολογιστες πειραζουν ή οχι στα Μάτια???? Μαλλον θα ανοιξω κανα θρεντ σε αυτη την ενοτητα περι αυτου αν δεν με προλαβει καποιος αλλος. Udaba ληστειες πλεον πιο πολυ γινονται επειδη ο κοσμος δεν εχει να φαει πειναει... και κατεληξε να πειναει επειδη εκει τον οδηγησε το μυαλο του. Τουλαχιστον σε αυτη τη χωρα. Οταν δεν παραγεις εργο και σε νοιαζει μονο η διπλωματια κτλπ αυτα παθαινεις. Η διπλωματια ειναι αερας. Το βελτιστο ειναι να χεις και διπλωματια αλλα και γνωσεις... το μεγαλυτερο ποσοστο ομως των αποφοιτων απλα ηθελαν το χαρτακι και τους ενοιαζε μονο η διπλωματια Δεν πας μπροστα ετσι. Αμα δεν στρωθεις κατω να δουλεψεις , να μαθεις να παιδευτεις να τριφτεις ρε αδερφε.

Για αυτο και ως ενα σημειο ημουν με τον 18χρονο.... ξαναλεω η ιδεολογια του δεν μ αρεσε. Και μου φαινεται παρτακιας και οι παρτακηδες με εκνευριζουν. Αλλα το να γυριζει ανθρωπος να σου λεει "ενας ανθρωπος πρεπει να ξερει απο ΟΛΑ και να ειναι συλλεκτης εμπειριων"

οχι ρε παιδια . Απο μενα για αυτη του την φραση εχει ρισπεκτ
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 24 Ιουν 2011, 05:27

ΠΟυ ρωτας τους περισσοτερους αποφοιτους και σου λενε δεν ξερω αυτο δεν ξερω εκεινο "ε δεν μπορω να τα ξερω και ολα" ποια ολα ρε φιλε εχουμε φτασει στο σημειο να βγαινουμε απο ενα πανεπιστημιο και να μην ξερουμε ουτε τα βασικα. Για ποια ολα μιλανε ορισμενοι. Απλα τα στοιχειωδη τα θεωρουν ολα αυτοι. Εδω ο τυπος ασχολιοταν και με Οικονομικα. Τελοςπαντων η ιδεολογια του δεν μ αρεσε.... αλλα κραταω αυτες τις 2-3 φρασεις που ειπε.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό M.Jackson » 24 Ιουν 2011, 09:57

Ο προγραμματισμός είναι εύκολο πράγμα; Ο προγραμματισμός δεν είναι το Hello World.
Οποιοσδήποτε χειρούργος - και μη χειρούργος - μπορεί να αφαιρέσει τον κάλο. Όπως και οποιοσδήποτε προγραμματιστής - και μη προγραμματιστής - μπορεί να φτιάξει ένα πρόγραμμα που να βγάζει ένα μήνυμα.

Ένας ταλαντούχος όμως προγραμματιστής και χειρούργος μπορεί να κάνει ανώτερα πράγματα και σκέψου πως ο προγραμματιστής φτιάχνει πράγματα για τον χειρουργό τώρα μπορείς να καταλάβεις πιο είναι πιο δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
M.Jackson
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων