Ονίκ Παλατζιάν: Το διαβατήριό μου στην Ευδαιμονία

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Ονίκ Παλατζιάν: Το διαβατήριό μου στην Ευδαιμονία

Δημοσίευσηαπό c7p » 08 Ιούλ 2011, 12:26

"Το διαβατήριό μου στην Ευδαιμονία", μια ομηλία που αξίζει να την παρακολουθήσουμε όλοι μας. Το βίντεο είναι στα αγγλικά, πολύ απλά αγγλικά, δυστυχώς μέχρι τώρα δεν βλέπω να υπάρχουν υπότιτλοι. Οπότε όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο, ας δουν τουλάχιστον αυτό, αν και δεν μεταδίδει αυτούσια τη φιλοσοφία της ομιλίας.

έγραψε:Ο Ονίκ επέστρεψε στην Ελλάδα «για όσα εδώ θεωρούμε δεδομένα αλλά του έλειπαν στο εξωτερικό.

"Το όνομα του γιου μου σημαίνει Ανάσταση. Ας αναστήσουμε αυτή τη χώρα, ώστε η γενιά του να μην την εγκαταλείψει."

Εικόνα

«Η Ελλάδα είναι το διαβατήριό μου στην ευδαιμονία. Το μυστικό μου; Απλά μετρώ αυτά που πραγματικά αξίζουν στη ζωή», μας λέει στην ομιλία του και μας καλεί να φτιάξουμε το δικό μας διάγραμμα ευδαιμονίας.

περισσότερα

Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Re: Ονίκ Παλατζιάν: Το διαβατήριό μου στην Ευδαιμονία

Δημοσίευσηαπό yobo » 11 Ιούλ 2011, 10:25

Πολύ ωραίο, ευχαριστούμε. Δείτε κι αυτό:

http://www.intelligencesquared.com/gree ... rain-drain

βίντεο:
http://aristosd.posterous.com/60406325

Μπαίνοντας ψήφισαν περισσότεροι φεύγω βγαίνοντας αυτό άλλαξε!
There is no system but GNU, and Linux is one of its kernels
--> Αγοράστε στην Ελλάδα φορητό υπολογιστή χωρίς windows
yobo
babeTUX
babeTUX

IRC: yobo
Εκτύπωση

Re: Ονίκ Παλατζιάν: Το διαβατήριό μου στην Ευδαιμονία

Δημοσίευσηαπό stavrosLinux » 11 Ιούλ 2011, 16:21

c7p έγραψε:"Το διαβατήριό μου στην Ευδαιμονία", μια ομιλία που αξίζει να την παρακολουθήσουμε όλοι μας.

δεν έχει άδικο με την προϋπόθεση ότι έχει δουλειά, καριέρα και χρήματα. Κάποιος που δεν έχει αυτά ούτε οικογένεια μπορεί να συντηρήσει, ούτε σε γιατρό να πάει, διακοπές κλπ. Κατά τα άλλα συμφωνώ και για το κόστος ζωής και ποιότητα ζωής.
Επ. Γνώσεων: Linux, Μέτριο┃ Προγρ/σμός, Όχι ┃ Αγγλικά, Kαλά
PC's: i) Lubuntu 13.10 @ Lenovo G550 "Droopy" broadcom BCM4312 {PCI-ID 14e4:4315} Intel GMA 4500MHD
ii) CentOS 6.4 @ "Speedy Gonzales" Core2duo E6400 2.13 Gz, ATI Radeon X1950 (free driver)
iii) Lubuntu 13.10 @ "monkey" Pentium D 3.40 GHZ, NV44 [GeForce 6200 LE](rev a1)
Άβαταρ μέλους
stavrosLinux
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί ανέμων