Συντονιστής: adem1

bobos73 έγραψε:στα παραθυρα ανοιγει κανονικα, στο ubuntu δεν ανοιγει κανονικα.........

bobos73 έγραψε:παιδια σημερα το ανοιξα απο τα παραθυρα, το εριξα σε ενα στικακι, και μετα το αντεγραψα στο πισι που εχω το προβλημα. ενω στα παλιοπαραθυρα το ενγγραφο το τυπωνε κανονικα, στο ubuntu το ιδιο ενγγραφο εχει προβλημα!τι δεν εχω κανει σωστα δεν ξερω......

bobos73 έγραψε:παιδια σημερα το ανοιξα απο τα παραθυρα, το εριξα σε ενα στικακι, και μετα το αντεγραψα στο πισι που εχω το προβλημα. ενω στα παλιοπαραθυρα το ενγγραφο το τυπωνε κανονικα, στο ubuntu το ιδιο ενγγραφο εχει προβλημα!τι δεν εχω κανει σωστα δεν ξερω......

bobos73 έγραψε:οταν λες να το βαλω καπου να το δοκιμασουμε, πως γινετε αυτο? πες μου να το κανω...(στα ελληνικα ε!.....οχι τιποτα γερμανικα ,για δεν ξερω ξενες γλωσες, εκτως απο ποντιακα....)
bobos73 έγραψε:live cd απο που?

bobos73 έγραψε:παιδια εκανα και το εξεις.........εβγαλα το adobe που ειχα και εβαλα αυτο που εχει στα γερμανικα, αλλα παπαλα! τιποτις.........
οταν λες να το βαλω καπου να το δοκιμασουμε, πως γινετε αυτο? πες μου να το κανω...(στα ελληνικα ε!.....οχι τιποτα γερμανικα ,για δεν ξερω ξενες γλωσες, εκτως απο ποντιακα....)
live cd απο που? μην ξεχνατε πως ειμαι αρχαριος......πρεπει να μου τα λετε πιο αναλυτικα......

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Γραφείο / Γραφιστική / Επιστήμες