από UnKnown96 » 18 Αύγ 2011, 23:07
Θέμα δεν παίζει, όχι... Όσο για το OpenBox με Arch σκέψου το καλά... Αν θες να το χρησιμοποιήσεις όπως είναι, καλώς. Αν όχι (δηλαδή να του περάσεις panel, διαφάνιες και να πας να <<χτίσεις ένα DE από την αρχή>>) ΔΕΝ στο πρωτείνω... Θέλει γερά νεύρα, υπομονή και καφέδες. Και στο τέλως καταλήγεις σε ένα λειτουργικό που το έκανες όπως το ήθελες εσύ, μόνο που ότι κάνεις, το κάνεις μόνος... Το αναφερώ αυτό, όχι επειδή δεν μου αρέσει το Arch, το Arch είναι από τα καλίτερα στον τύπο του (να τα ετοιμάζεις όλα από την αρχή) αλλά γιατί τα πέρασα αυτά (είχα γράψει όλα τα configuration files του OpenBox από την αρχή και του Panel που του πέρασα εγώ αργότερα μόνος μου, επείσης το έκανα όμορφο με Themes και κλπ αν και πολλά πράγματα δεν δούλευαν ακόμα όπως τα ήθελα) και στην τέταρτη μέρα τα 'φτησα κυριολεκτικά... Είχα ξεκολοθεί να τα φτιάχνω... Αν θες απλό και εύκολο DE πήγαινε με XFCE ή LXDE... Προσωπικά και τα δύο έχουν προβλήματα, προτιμώ το XFCE σαν ελαφρύ γραφικό και το KDE σαν γραφικό που τα έχει όλα. Το XFCE θα το πρωτιμούσα για όλα αν δεν χρησιμοποιούσε το Login Manager του Gnome και μερικά Icon Themes του. Το LXDE είναι αρκετά καινούργιο και πηστεύω θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Αυτά! Ελπίζω να βοήθεισα!