Φίλε πολύ σωστά δεν είναι η ίδια. Η Asus (70€) που προτείνω έχει μνήμη 1 Gb Gddr
5, ενώ η Club 3D (81€) του multirama έχει μνήμη 1 Gb Gddr
3.
Το score από τον δείκτη επιδόσεων στο Passmark (19-09-2011) για την Radeon-HD5670 (70€) είναι
1243 ενώ για την GeForce GT 440 (multirama 85€) είναι
863.
Φίλε @Epirotes δεν βρίσκω το λόγο να πάρεις από το e-shop με (65€) την σαφώς υποδεέστερη Radeon HD 5570 (score
760) όταν στα ίδια χρήματα παίρνεις την πολύ καλύτερη
Radeon HD 5670 και με score
1243.
Epirotes έγραψε:Γνώμη μου είναι: όχι άλλο Asus, μπούχτισα, διάλεξε μια απ' αυτές που προτείνω πάνω.
Σαν τεχνικός έχω πληθώρα καμένων καρτών. Όλες τις εταιρίες και τα μοντέλα. Δεν βλέπω να ξεχωρίζει κάποια, που να αξίζει ιδιαίτερης μνείας. Μην ξεχνάμε ότι ανεξάρτητα το όνομα που αναγράφεται επάνω, ο πραγματικός κατασκευαστής (που είναι ελάχιστοι) είναι άλλος. Μεταξύ αυτών των ελαχίστων κατασκευαστών είναι και η Asus.
Όποιος εκτελωνίσει εμπόρευμα από Κίνα ή Ταϊβάν στις περισσότερες των περιπτώσεων, ανεξαρτήτως της αναγραφόμενης εταιρίας, διεύθυνση αποστολής έχουν συγκεκριμένα εργοστάσια κατασκευής. Μην είσαι λοιπόν σίγουρος ότι την "τάδε" μάρκα κάρτας δεν την έχει κατασκευάσει η Asus.
Έχω ήδη αναφέρει γιατί δεν αξίζει η πρώτη. Όσο για την δεύτερη; Τι να πω για όποιον την πάρει τώρα σ'αυτά τα χρήματα (62€). Το score της τα λέει όλα: (
449).
Blandar έγραψε:γενικα στα τοα χρονια που ασχολουμε με pc ειχα παντοντε ΑΤΙ. αλλα προσφατα αν θυμαμε καλα, ειχα διαβασει καπου οτι η ΑΤΙ δεν δινει και πολυ σημασια στο Linux γιαυτο ελεγα μηπος να παρω κατι σε nvidia.
Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Το είπες και μόνος σου "είχα πάντοτε ΑΤΙ". Δεν έχω δει ν'αναφέρεις κάποιο πρόβλημα, οπότε μην δίνεις σημασία τι γράφουν άσχετα άτομα ή site.