lucinos έγραψε:Ο ΓΑΠ
βρίσκω δυο πιθανές ερμηνίες
α) Υπολογίζει την καταστροφή όλων τών άλλων
β) Υπολογίζει ότι θα ενσωματωθούμε σε μία από τις 30 πλουσιότερες χώρες τού κόσμου.
Φτωχέ μου lucinos είναι δυνατόν να προσπαθείς να ερμηνεύσεις τις ιστορικές ρήσεις του ΓΑΠ και των Παπανδρέου γενικότερα ;
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ, είναι κάτι σαν τα ιερά κείμενα, απλώς τα μνημονεύεις, διότι η σοφία που κρύβουν δεν συλλαμβάνεται από τον απλό ανθρώπινο νου.
Πάμε να θυμηθούμε μερικά από τα τελευταία τριάντα χρόνια :
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗ
Από ζιβάγκο σε πουκάμισο, από μαλλιά και μούσια σε κοντοκουρεμένο και φρεσκοξυρισμένο μουσούδι, αλλαγή συζύγου, τι να εννοούσε ο ποιητής.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ
Εδώ ; Που καλέ, εδώ εδώ ; Φτου-φτου.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Κι αυτό εγώ θα το αλλάξω, είπαμε αλλαγή, το κέρατό μου.
ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ <<ΧΩΡΑ>>
Ποιος ρε μεγάλε, εγώ με το φουσκωτό και τη σφεντόνα, εσύ είσαι πρωθυπουργός, στείλε το ναυτικό να το βυθίσει.
Πάμε και στον ΓΑΠ
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Αυτό χωρίς περαιτέρω σχόλια.
ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Εδώ το πράγμα δυσκολεύει πολύ, αν δεν ήταν στα μαύρα κατάστιχα θα έλεγα πως το σκέφτηκε ο Τσοχατζόπουλος.
ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Ναι, αλλά κάπου χάλασε το Grub και δε μπουτάρει Πρόεδρε.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ
Εγώ, ο Παπακωνσταντίνου και μερικοί άλλοι, γιατί εδώ δε μας βλέπω για πολύ.
Έτσι για κερασάκι να προσθέσω και ένα από τους επιγόνους.
Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ
Γι αυτό άλλωστε και το ότι αφήσαμε Τούρκους κομάντος στα Ίμια κάμποσες ώρες, οφείλεται μόνο στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Το ότι δε στείλαμε ένα F16, που δεν είχε πρόβλημα με τον καιρό, να τους κάνει στάχτη και μπούρμπερη μαζί με όλη τη βραχονησίδα, οφείλεται στην οικολογική μας ευαισθησία, διότι δε θέλαμε να καταστρέψουμε την πλούσια βλάστηση της βραχονησίδας.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.