Συντονιστής: adem1

mz412 έγραψε:Κατ' αρχάς αποφάσισα να προβώ σε μια αναβάθμιση του υπολογιστή, έχοντας δύο εσωτερικούς σκληρούς δίσκους για dual boot (είναι εφικτό, έτσι;)
mz412 έγραψε:Αγόρασα λοιπόν μία θήκη υπολογιστή (cooler master silencio 550)
mz412 έγραψε:Η τελευταία υποστηρίζεται από το ubuntu (έχω την ASUS Radeon HD 5850 Xtreme 1gb);
mz412 έγραψε:Με την προηγούμενη δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά όταν έκανα εγκατάσταση οδηγών μερικές φορές η οθόνη έκανε κάτι γκέλες.
mz412 έγραψε:Τώρα, έχω ήδη μία Kingston 4gb ram και αγόρασα 2χ2 gb της Corsair. Μπορώ να κάνω εγκατάσταση 3 πλάκες;
mz412 έγραψε:Τροφοδοτικό σκέφτομαι να αγοράσω ένα τουλάχιστον 600 W για να τα σηκώνει όλα άνετα.
mz412 έγραψε:Λοιπόν, έχω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια σας.

έγραψε:Μπορείς, απλά ο grub να μπει στον πρώτο.
έγραψε:Η προηγούμενη ήταν της υπογραφής σου; (HD 4850). Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας "γκέλες".
έγραψε:Μπορείς, αλλά θα χάσεις την υποστήριξη Dual channel της μητρικής σου και οι μνήμες θα δουλεύουν ως Single channel.

mz412 έγραψε:Χαζή ερώτηση, αλλά τι είναι το grub; Έχει σημασία αν θα το βάλω στον δίσκο που θα έχει ubuntu ή windows;
mz412 έγραψε:Ναι, αυτήν εννοώ. Πολλές φορές δεν έπαιζε flash, άλλες η οθόνη μαύριζε και μετά επανερχόταν κι άλλα τέτοια, αλλά τίποτα το ιδιαίτερα ανησυχητικό.
mz412 έγραψε:Αυτό τι σημαίνει δηλαδή; Ότι θα έπρεπε να αγοράσω μία μονοκόμματη;
mz412 έγραψε:Όσο για τροφοδοτικό, βρήκα αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... AD3-EU.htm

mz412 έγραψε:Χαζή ερώτηση, αλλά τι είναι το grub; Έχει σημασία αν θα το βάλω στον δίσκο που θα έχει ubuntu ή windows;

mz412 έγραψε:Και πως θα καταλάβω ότι λειτουργεί σωστά;