Συντονιστής: adem1

Ilias95 έγραψε:Τώρα που το θυμήθηκα, νομίζω ότι τα Windows σου βγάζουν σαν default πρόγραμμα για να ανοίξεις αρχεία .iso το winzip.
Το αρχείο σου όμως έχει κατάληξη .iso, σωστά; Αν ναι κάψ' το όπως είναι με Nero ή με άλλο πρόγραμμα.
Μην το κάψεις με Νέρωνα, θα σε κάψει, την έπαθα μια φορά, δεν την ξαναπαθαίνω. Για το κάψιμο του Iso ακουλούθησε πιστά της οδηγίες χρησιμοποιώντας τα προγράμματα που αναφέρονται εκεί ανάλογα με το λειτουργικό. Επίσης, να προτιμάτα το LiveUSB αντί του LiveCD, είναι πιο οικολογικό!

Epirotes έγραψε:Ilias95 έγραψε:Τώρα που το θυμήθηκα, νομίζω ότι τα Windows σου βγάζουν σαν default πρόγραμμα για να ανοίξεις αρχεία .iso το winzip.
Το αρχείο σου όμως έχει κατάληξη .iso, σωστά; Αν ναι κάψ' το όπως είναι με Nero ή με άλλο πρόγραμμα.Μην το κάψεις με Νέρωνα, θα σε κάψει, την έπαθα μια φορά, δεν την ξαναπαθαίνω. Για το κάψιμο του Iso ακουλούθησε πιστά της οδηγίες χρησιμοποιώντας τα προγράμματα που αναφέρονται εκεί ανάλογα με το λειτουργικό. Επίσης, να προτιμάτα το LiveUSB αντί του LiveCD, είναι πιο οικολογικό!

Giannis27 έγραψε:Λοιπον οκ μου το γράφει σε dvd αλλά θα δοκιμάσω λίγο πιο μετα αν δουλέυει γιατι δεν έχς χρόνο τώρα. Ευχαριστώ Ηλία. Το θέμα ειναι όμως πως το βάζω σε usb. Γιατί άμα κάνω οτι μου λέει το link που μου δωσες εκέι δεν το βλέπει το προγγραματάκι σαν iso για να ετοιμάσει το usb. Το ίδιο αν χρησιμοποιήσω το προγγραμμα απο τα taturials

Giannis27 έγραψε:Όλα οκ και με το usb:D. Ξέρει τωρα κανείς να μου δώσει λινκ να κατατεβάσω σε iso τα 10.10 ; τα 11.10 τα δοκίμασα και προτιμώ τα παλιά.