το Mint δεύτερο στο Page Hit Ranking του Distrowatch

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: το Mint δεύτερο στο Page Hit Ranking του Distrowatch

Δημοσίευσηαπό modenas88 » 05 Νοέμ 2011, 17:17

Th P έγραψε:

Σήμερα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το ubuntu βρίσκεται 3ο

Φαντάζομαι ότι δεν συμμετέχει και το fedora στην κλοπή σε σύμπραξη με το mint.......

Φιλικά
Θανάσης Π.

Και εγώ για το fedora έτσι πιστεύω. Αυτό, έχει ήδη βγάλει alpha, beta, etc και τα σχετικα και επίσης βγαίνει σε τρείς μέρες. Άρα είναι απολύτως λογικό να έχει ανεβασμένη δημοτικότητα = HITS
------------
Edit (Κυρ 06 Νοέ 2011 12:21:05 πμ EET):
Τώρα που ξαναβλέπω την παραπάνω εικόνα, το GhostBSD (που το έχω εγκαταστήσει και στο δίσκο μου) είναι 9ο (ένατο) τις τελευταίες 7 ημέρες ενώ:
- τις τελευταίες 30 ημέρες είναι 34ο
- τους τελευταίους 3 μήνες είναι 39ο
- τους τελευταίους 6 μήνες είναι 54ο και
- τους τελευταίους 12 μήνες 53ο

Τι έγινε αυτές τελευταίες 7 ημέρες και το GhostBSD ξεπέρασε όλες αυτές τις θέσεις ανεβαίνοντας τόσο ψηλά στην 9η θέση;!
Στις 2011-10-31 (μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες) έβγαλε την Beta3 έκδοση του. http://distrowatch.com/index.php?distri ... &year=2011
Άρα και αυτό δικαιολογείται όπως και το Fedora!
Τελευταία επεξεργασία από modenas88 και 06 Νοέμ 2011, 01:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Λίγο (Pascal>mysql>html>uml>C) ┃ Αγγλικά: Καλά
Διανομές ⇛ Ubuntu 12.04 64-bit [κανονική εγκατάσταση, ΌΧΙ wubi] +..
Προδιαγραφές ⇛ Pentium IV 64-bit!│ RAM 3GB │ GeForce 6200 TurboCache │ HD Audio │ TFT 19"
# < Τί είναι το Linux; >_&&_< Γιατί το Linux είναι καλύτερο? >_&&_< Κάτι δεν πάει καλά με τα Vista >
Αν είσαι αρχάριος στο Ubuntu, ακούμπησε το ποντίκι στην λέξη... drivers ;)
Άβαταρ μέλους
modenas88
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 05 Νοέμ 2011, 17:23

pc_magas έγραψε:
Μάλλον πολλοί θέλαν ubuntu δίχως unity.

Αν το επαναλαμβάνουμε πολύ, λες να κολλήσει;

Αν κάποιος θέλει τα πιο φρέσκα πακέτα, μπορεί να εγκαταστήσει Ubuntu 11.10.
Αν θέλει και GNOME Panel, αρκεί
1. να ξεκινήσει το Κέντρο λογισμικού και να εγκαταστήσει το πακέτο «gnome-panel» (από αναζήτηση)
2. να επιλέξει αποσύνδεση (log out) και στη νέα σύνδεση να επιλέξει Κλασσικό GNOME (με ή χωρίς εφέ)
Αυτό ήταν!

Για το GNOME 2.32 είναι τόσο παλιό που δε φαίνεται στη σελίδα http://l10n.gnome.org/teams/el/
Ωστόσο είναι μετεφρασμένο 100%, http://l10n.gnome.org/languages/el/gnome-2-32/ui/
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό geosanto » 05 Νοέμ 2011, 17:55

Αντιγράφω από παλιότερη δημοσίευση μου.

geosanto έγραψε:έχω κάνει εδώ και μέρες, δοκιμαστικά μια εγκατάσταση σε desktop με οθόνη αφής. Όλοι οι πιτσιρικάδες του σχολείου που ήρθαν και το είδαν στο μαγαζί ενθουσιάστηκαν

Τους ρώταγα όλους σήμερα για το Distrowatch. Κανένας δεν το γνώριζε. Μην κρίνουμε πάντα από εμάς. Μπορεί το Ubuntu να "χάνει" κάποιους "παραδοσιακούς" χρήστες αλλά ταυτόχρονα κερδίζει και πάρα πολλούς καινούργιους. Αυτό θα φανεί με το χρόνο.

Τι να κάνουμε η εξέλιξη έχει και τα τιμήματα της. Δεν μπορείς να μένεις στάσιμος. Όπως είχε πει και ο Patrick Le Keman "Χειρότερο από το να κάνεις κάτι πρωτοποριακό, είναι το να μην το κάνεις καθόλου".
Γνώσεις Linux: Καλές┃Προγραμματισμός: Ναι┃Αγγλικά: Πολύ καλά
Ubuntu 12.04 LTS 32┃Asus P4B533-E│P4 3.06│2gb ddr│GF7950GT AGP│WiFi zydas zd1211│4x320gb raid1+2x500gb
Ubuntu 12.04 LTS 64┃Asus P5K Premium-WiFi│Q6600│4gb ddr2│GF9800GTX│WiFi ob Realtek RTL8187│4x2tb raid5
Ubuntu 12.04 LTS 64┃HP XW8400│2xQuad Xeon X5365 3.00│32gb ddr2 ECC│Quadro FX4500│WiFi Realtek RTL8188SU│2x256gb ssd raid0+4x2tb raid10 sas
FreeNAS 8.0.4 64 Server┃Norco RPC-4224 4U│X6DHE-G2│2x2.8 Xeon│16gb ddr2 ECC│3x8 sata raid Cont.AOC-SAT2-MV8│24x1tb
geosanto
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό airmaik » 05 Νοέμ 2011, 18:23

το mint εχει παρει τα πανω του λογω της debian διανομης η οποια και φυσαει,τωρα που θα βγει και kde debian εκει να δειτε,

εγω προσωπικα που την χρησημοποιω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Πρώτα βήματα
2 Ubuntu 12.04 precise 3.6.3-030603-generic 64bit (el_GR.UTF-8), Ubuntu 3.2.0-32-generic
3 Intel Core i5-3570 CPU @ 3.40GHz ‖ RAM 7941 MiB ‖ ASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-V PRO
4 nVidia GF108 [GeForce GT 440] [10de:0de0] (rev a1)
5 wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01) ⋮ eth0: Intel 82579V Gigabit Network Connection [8086:1503] (rev 04)
Άβαταρ μέλους
airmaik
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 05 Νοέμ 2011, 18:35

airmaik έγραψε:το mint εχει παρει τα πανω του λογω της debian διανομης η οποια και φυσαει,τωρα που θα βγει και kde debian εκει να δειτε,

εγω προσωπικα που την χρησημοποιω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος

Tι εννοείς φυσάει ; Τι διαφορετικό έχει από το άλλο που βασίζεται σε Ubuntu ;
Ρωτάω γιατί δεν έχω δοκιμάσει το debian based
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8),
Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q
AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442]
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nickkefi » 05 Νοέμ 2011, 18:56

airmaik έγραψε:τωρα που θα βγει και kde debian εκει να δειτε

Δεν θα το πρότεινα...
Όλο ubuntu, ubuntu... Δοκιμάστε και καμιά άλλη διανομή...
Άβαταρ μέλους
nickkefi
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 05 Νοέμ 2011, 20:28

Η αλήθεια είναι ότι το θεμα gnome user interface μάλλον είναι εδώ και κάποιους μήνες το πλέον φλέγον θέμα συζήτησης , με λογικές απόψεις να εκφράζονται από όλες τις πλευρές .
Η απογοήτευση που έχει προκαλέσει το unity αλλά και το gnome shell (αν και για το 2ο φαίνεται ότι σιγά σιγά ξανακερδίζει καλές κριτικές) από τους παλαιότερους χρήστες , είναι εμφανής σε αρκετά μεγάλο ποσοστό .
Προσωπικά , έχω αρκετές φορές δηλώσει ότι μου αρέσει το unity και δεν το βρίσκω καθόλου δύσχρηστο όσον αφορά τις δικές μου ανάγκες (ίσως γιατί και εγώ είμαι νέος χρήστης ; δεν αποκλείεται ). Παρ' όλα αυτά , έχω και εγώ τα παράπονά μου από την τελευταία του υλοποίηση , τα αποία έχω εκφράσει και εδώ . Παράπονα που αφορούν όχι τόσο το unity αυτό καθ' αυτό , αλλά την κατά Apple νοοτροπία "μην το πειράζετε" που το συνοδεύει .
Κάτι άλλωστε το οποίο καυτηριάζει μέχρι και το (αρκετά κατευθυνόμενο από την Canonical) OMG! Ubuntu σε σχετικό άρθρο του .

Κατ' επέκταση αυτών , δεν μου κάνει και μεγάλη εντύπωση η πτώση του Ubuntu στους δείκτες του Distrowatch , λαμβανομένου υπ' όψιν ότι αυτοί που το επισκέπτονται είναι κατά το πλείστον ήδη χρήστες linux , άρα μετάξύ τους συμπεριλαμβάνεται και μεγάλο ποσοστό δυσαρεστημένων χρηστών σε αναζήτηση εναλλακτικής διανομής . Δεν πιστεύω δε πως τα στατιστικά αυτά είναι προϊόν απάτης . Δεν είναι όλος ο κόσμος Έλληνες πολιτικοί , υπάρχουν και σοβαροί ανθρώποι στον κόσμο .

Το ότι αυτή την πτώση δε , θα την καρπωθεί κατά κύριο λόγο το Linux Mint , νομίζω ότι είναι αυτονόητο , καθώς είναι ότι κοντινότερο στο ubuntu , άρα και η μετάβαση σε αυτό η ευκολότερη δυνατή (περιβάλλον gnome , apt package manager , προεγκαταστημένοι codecs , να συνεχίσω ; ) .

Διαβάζοντας το σχετικό άρθρο του Osarena , ομολογώ πως μου έκανε δυσάρεστη εντύπωση η κριτική στο πρόσωπο του κενρικού δημιουργού του , αφού διαβάζοντας το άρθρο του για το Desktop environment του επερχόμενου Linux Mint , δεν διέκρινα την επιθετική ή ειρωνική συμπεριφορά προς το ubuntu ή άλλες διανομές την οποία του καταλογίζει το άρθρο του Osarena , αλλά μια εξήγηση του λόγου για την επιλογή του Linux Mint 12 όσον αφορά το γραφικό περιβάλλον .

Γενικότερα πάντως στα τελευταία threads υπάρχει μια τάση να παραπαίρνουμε τοις μετρητοίς τα γραφόμενα ο ένας του άλλου , κάτι το οποίο μάλλον απορρέει από τον γενικότερο εκνευρισμό που επικρατεί γύρω μας . Οι εποχές είναι τέτοιες που δεν γίνεται να μείνουμε ανεπηρέαστοι και νηφάλιοι .

Η δική μου γνώμη είναι ότι το τραίνο που μας ταξιδεύει δεν είναι το ubuntu , αλλά το Linux . Ή το ΕΛ-ΛΑΚ άν θέλετε να το γενικεύσουμε περισσότερο , είτε αυτό θα είναι GNU Linux , BSD , Hurd ή κάτι άλλο που θα εμφανιστεί στην πορεία . Αν αύριο κάποια διανομή καταφέρει να προσεγγίσει μεγαλύτερη μερίδα κόσμου από το ubuntu , τότε αυτό μόνο καλό θα είναι , όπως και να λέγεται αυτή και όποιο γραφικό περιβάλλον και να χρησιμοποιεί .

Όσο για το Linux Mint ειδικά , σαν χρήστης της Debian έκδοσής του έχω να πω ότι είναι μια αξιολογότατη διανομή που δεν υστερεί σε τίποτα από το ubuntu και η gnome εκδοχή της είναι μάλλον ότι πιο κοντινό στο παραδοσιακό gnome-panel για όσους θέλουν να δοκιμάσουν μια εναλλακτική λύση χωρίς να θέλουν να μείνουν σε κάποια παλιά διανομή ubuntu .

ΥΓ . Τουλάχιστον όμως , οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στην 11.10 έκδοση το εξής :
Αν κοιτάξουμε την σελίδα με τα ενεργά θέματα του φόρουμ , το μεγαλύτερο ποσοστό των θεμάτων δεν αφορά προβλήματα με την έκδοση , αλλά γενικές συζητήσεις .
Κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία της Natty , τα θέματα που ανοίγονταν για δυσλειτουργίες ήταν αρκετά περισσότερα . Άρα , μάλλον κάτι καλό θα έκανε αυτή την φορά η Canonical . Εχω την εντύπωση πως η 11.10 είναι αρκετά σταθερότερη από την 11.04 (αν δεν προσπαθείς να την πολυπειράζεις τουλάχιστον) .
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 05 Νοέμ 2011, 20:35

Όντως το gnome pannel μου λαρεσε αλλά δεν έχω μείνει εκεί στο ubuntu όπου είχα στο netbook έβαλα fluxbox.
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Spoiler: show
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό airmaik » 06 Νοέμ 2011, 01:43

φιλε ALdaperan καταρχην ειναι πολυ ποιο γρηγορο απο το ubuntu εχω το gnome-shell και απο πορους σε μνημη πιανει ποιο λιγο σε σχεση με το ubuntu,

εχει ολα τα οφελη μιας rolling διανομης,δηλαδη ξεχνας το format και εχεις και παντα φρεσκα πακετα!!

απλα θελει λιγη προσοχη με τα update,αν και με τα τα αποθετηρια που εχει βαλει επιπλεον το mint εχει χαθει και αυτος ο φοβος

με λιγο παραπανω ψαξιμο τελικα δεν εχει και πολυ μεγαλη διαφορα στην μνημη

με ολα κλειστα στο mint καταναλωνει 470 mb μνημη,και στο ubuntu 500

μικρη η διαφορα σε αυτο που μπορει και να ετειχε μονο,οποτε ακυρο με τους πορους
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Πρώτα βήματα
2 Ubuntu 12.04 precise 3.6.3-030603-generic 64bit (el_GR.UTF-8), Ubuntu 3.2.0-32-generic
3 Intel Core i5-3570 CPU @ 3.40GHz ‖ RAM 7941 MiB ‖ ASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-V PRO
4 nVidia GF108 [GeForce GT 440] [10de:0de0] (rev a1)
5 wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01) ⋮ eth0: Intel 82579V Gigabit Network Connection [8086:1503] (rev 04)
Άβαταρ μέλους
airmaik
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kigk » 06 Νοέμ 2011, 02:57

fkol k4 έγραψε:Διαβάζοντας το σχετικό άρθρο του Osarena , ομολογώ πως μου έκανε δυσάρεστη εντύπωση η κριτική στο πρόσωπο του κενρικού δημιουργού του , αφού διαβάζοντας το άρθρο του για το Desktop environment του επερχόμενου Linux Mint , δεν διέκρινα την επιθετική ή ειρωνική συμπεριφορά προς το ubuntu ή άλλες διανομές την οποία του καταλογίζει το άρθρο του Osarena , αλλά μια εξήγηση του λόγου για την επιλογή του Linux Mint 12 όσον αφορά το γραφικό περιβάλλον .
.

Δε νομιζω να ειναι επιθετικο η προσβλητικο το αρθρο που ανεβασα στο osarena.
Λεει την αληθεια, επειδη καποια στιγμη πρεπει να παψουμε να χαιδευουμε τα αυτια καποιων.
Και εξηγουμε, κατι που μπορουν να επιβεβαιωσουν και πιο παλιοι εδω μεσα:
Επι μεγαλο διαστημα για τους δικους του ΛΑΘΟΣ λογους που σε καποιο σημειο ηταν μικροπρεπεις ο Clem ΔΕΝ εδινε και δεν ηθελε να γινεται αναφορα σφαλματων στο Launchpad, οσο αφορουσε το Mint που βασιζοταν (και βασιζεται) στο Ubuntu.
Καταλαβαινω σε μεγιστο βαθμο την προσπαθεια του να στηριξει το δημιουργημα του και να κρατησει τους χρηστες. Ξερω αρκετες απο τις αποψεις τους, απο προσωπικη επαφη μαζι του, καθως ημουν απο τους συνδημιουργους της Ελληνικης Κοινοτητας του Mint που ακομα εχει το sub-domain του προδρομου του osarena (του yaglb) και το οποιο επισης φιλοξενουμε σε σερβερ μας.
Διαφωνω και ειμαι ριζικα αντιθετος με τις τακτικες του. Διαφωνω (και αυτο αναφερω ξεκαθαρα) πως ενω υπηρχαν σχεδια αναπτυξης του Mint-Debian, τελικα ΔΕΝ εκανε κατι και η ολη δουλεια εκει γινεται απο 2-3 ανθρωπους πλεον και ο ενθουσιασμος εχει πλεον κοπασει.
Διαφωνω με τις χαζοτακτικες προωθησης (αναφερθηκε παραπανω ειδα, για το Distrowatch) και διαφωνω (με στοιχεια) πως το Mint ειναι το 4ο λειτουργικο στον κοσμο, οπως αναφερει.
Διαφωνω επειδη με καποιες τακτικες αποχωρησαν πολλοι ανθρωποι και μαλιστα αξιολογοι απο την βασικη του ομαδα. Διαφωνω με την ελειψη προσανατολισμου της διανομης, να στο πω πιο απλα και το αποτελεσμα που δειχνει να εχει αυτο που δεν ειναι αλλο απο την δοξα (θεμιτο, με καποια αλλα, ομως).
Ο Clem ειναι πανεξυπνος ανθρωπος και φοβερος προγραμματιστης, καπου ομως εχασε τον δρομο και ακομα χειροτερο χρησιμοποιει το ελλακ οπως αυτος νομιζει.
Ισως να ειμαι λαθος, ομως αυτα εισπραττω ως τωρα.
Ειδα και διαβασα σημερα σε ξενογλωσσα blogs, πολυ σκληρες κριτικες. Τελος τη διανομη (με καποιο τροπο) την ειχα στα χερια μου εδω και καμποσες μερες και σχηματισα αποψη.
Βλεπεις με την καθημερινη αρθογραφια, μαθαινεις να διαβαζεις πισω απο τις λεξεις και να φιλτραρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα γραφομενα.
Τελος οπως σωστα ανεφερες και κατι παρομοιο εχω γραψει και στο editorial του Νοεμβριου (http://osarena.net/2011/11/editorial-noemvriou.html), το τρενο ειναι το Linux και το ελλακ. το ubuntu, Mint, fedora, κλπ ειναι τα αποτελεσματα αυτου.
Αυτα αυριο ισως να μην υπαρχουν. Το Linux ομως θα ειναι παντα εκει.
Να' ξερες ποσες διανομες εχω δει που ηταν κορυφη, μα ηλθαν και παρηλθαν.
Εν κατακλειδι, στο οsarena, καποιες φορες γινομαστε σκληροι, μα οχι αδικα. Ποσοι απο εδω μεσα ξερουν για τον πολεμο (πισω απο τα φωτα) των διανομων και των εταιρειων του χωρου? Και ακομα περισσοτερο ποσα blogs η sites το εχουν γραψει?
Εμεις το καναμε, επειδη η σωστη ενημερωση ετσι ειναι.
Ψαξε και δες ποιοι ηταν αυτοι που πρωτοι εθιξαν το θεμα της "κακιας" AMD-ATI? Και εκει μας εκραξαν, μα τελικα επεληθευομαστε.
Ποσο κραξιμο φαγαμε οταν γρφαμε για την μη παραμετροποιηση του Ubuntu? Οταν το γραφαμε εμεις, κανεις μα κανεις αλλος δεν ειχε τολμησει να το γραψει δημοσια και ετσι ωμα. Χαιρομαι που αναγκασαμε και αλλους να το κανουν.
Δεν θελω να αναφερω πεισσοτερα, μα εμεις δεν δεχτηκαμε, παρα τις κρουσεις να εξαγοραστουμε. Οχι επειδη ειμαστε υπερανω χρηματων, μα επειδη γουσταρουμε και αγαπαμε αυτο που κανουμε, Και επειδη θελουμε να μιλαμε ελευθερα.
Θεωρουμε τιμη μας που το osarena, θεωρειται η πηγη ειδησεων και ενημερωσης για τα τεκτενομενα του χωρου μας στην Ελλαδα και μεταφραζεται σε οχι και λιγες γλωσσες. Θεωρουμε τιμη που το osarena, αναγκαζει και αλλους να σταματανε να κανουν την παπια (εστω και με το γαντι).
Θεωρουμε σημαντικο πως οπου και αν ζητησει συνεντευξη το osarena, γινεται δεκτο και πως καθημερινα βριθει το mail μας, απο προγραμματιστες, developers που θελουν προβολη του εργου τους.
Οπως ελεγε και ο Mulder: H αληθεια ειναι εκει εξω. Και αυτη λεμε. Οκ καποιες φορες ισως να μας φευγουν καποια φαλτσα, μα λογικο ειναι σε μια σελιδα που αρθογραφει σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βαση, ενα ογκο αρθρων.
-Και για να σας δωσω και μια ειδηση, αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που συντομα, παραλληλα με το Ελληνικο, θα ξεκινησει και το Αγγλοφωνο osarena.
Τελευταία επεξεργασία από kigk και 06 Νοέμ 2011, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
kigk
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί ανέμων